- 06 Nov 2011, 03:41
ja oću dumrem od smeha kad vidim džastina sa tom "al sam baja" facom... 

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Popeye napisao: v for vendetta 6,5/10čitaj onog šamana i anarhistu, Alana Mura. sa njim nećeš biti razočaran.
koliko god puta pogledam, nikad necu prestati biti razocaran svim njegovim dramaturskim manama i reziserom ciji je talent bolno nedovoljan za ovakav film, kao sto nikad necu prestati biti odusevljen jacinom ideja, glumaca, svega izrecenog i opcenitog gejstva cijele stvari. yeah, ideas are bulletproof.
*deni* napisao:Molim neku dobru dušu da me uputi gde mogu naći linkove za film '' Ten little Indians '' iz 1989. godine, snimljen po romanu Agate Kristi.Hvala, Torry..
To je ovaj film :
http://www.imdb.com/title/tt0098454/
Znači, bitno je da je film iz 1989., ne trebaju mi verzije iz 1965. i 1974.
Thank you.
gossipboy8989 napisao:Bad Teache svideo mi seapsolutno,Cameron Diaz je sjajna mozda i jedna od najupecatljivijih njenih uloga7,5/10
gossipboy8989 napisao:The Woman najbolesniji film ikada i isto tako najgluplji 1/10nemoj da gledas nstavke razocaraces se!
posle toliko godina
100/10
constantine napisao:da, svi dizni nastavci su sranjegossipboy8989 napisao:The Woman najbolesniji film ikada i isto tako najgluplji 1/10nemoj da gledas nstavke razocaraces se!
posle toliko godina
100/10
ZlatnaPtica napisao:Lion King 2 je bio.... Pa... Podnosljiv bar?za tri de se i ja pitam haha
Ipak ne. Nastavci su im sranje.
A KAD CE DOCI LION KING 3D KOD NAAAAAS?????
ZlatnaPtica napisao:to be honest
Zesci brainfuck!Fantastican, savrsen, preporucujem!
WARNING SPOILERS AHEAD (oznaciti tekst da biste procitali):
Ali osecam se kao genije sto sam provalio pricu od samog pocetkaSkapirao sam anagrame instant, cak sam i pretpostavio da su muz i zena ili tako nesto. I da je on u stvari onaj lik koga trazi.
Msm, nisam bio siguran, al sam pretpostavljao, jer mi se to cinilo kao najbolji preokret.
Ah, sometimes it just feels great being this intelligent.![]()
Marvin napisao:id hit itnow_pictured napisao:pa kad jeste
theres no denying it
hes kinda hunky!
On hunky?!?
Ne može taj termin da se rastegne da Justin stane u njega, vala nikako.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!