Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Misfit
u mom Pravopisu se ne pominje da je dozvoljeno. takođe, sećam se da su mi prijatelji prevodioci pričali da je napomenuto u novom Pravopisu - za to ne mogu da tvrdim. u svakom slučaju, više profesora nam je baš skretalo pažnju na ovu razliku, a Klajna i inače kude zato što je takva kurva. :D
By Hans
The Misfit napisao:u mom Pravopisu se ne pominje da je dozvoljeno. takođe, sećam se da su mi prijatelji prevodioci pričali da je napomenuto u novom Pravopisu - za to ne mogu da tvrdim. u svakom slučaju, više profesora nam je baš skretalo pažnju na ovu razliku, a Klajna i inače kude zato što je takva kurva. :D
U novom Pravopisu iz 2010. nema reči o tome. Barem ne u registru pod ovim terminima a ti...well, šta ću ti. :roll:

Sažaljevaćeš se sam.
By Hans
The Misfit napisao:u mom Pravopisu
:lol:

Ne dođem 5 dana ovde i stomak već boli. Vi ste ljudi horor sui generis.
Korisnikov avatar
By Misfit
Hans, samo se ti drži Klajna kao pijan plota i biće nešto od tebe! Jedino je pitanje šta. :neznam:
Korisnikov avatar
By Misfit
Kao npr. u poznavanju i izučavanju jezika na nivou koji ide dalje od Klajnovog anything-goes Rečnika jezičkih nedoumica. :)
By Hans
:roll:

Ipak sam se prevario da su samo feministkinje frigidne. Pun sam predrasuda, znam.
Ja bih na tvom mestu jednostavno bio šmeker i priču bih usmerio ka šali i uvio bih to da sam gadno pogrešio a ne bih se tako pogađao kao baba na pijaci.
Korisnikov avatar
By Misfit
Pa, vidiš da sam metnuo smajli. Ja se tebi osmehujem, a ti na mene bacaš nekakve predrasude. :D
Korisnikov avatar
By Misfit
Uzimam je as we speak, samo što još nije legalizovana. Daleko je Srbija od Holandije. :sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!