Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By erkondisn
Slika

Koliko očekujete od novog kabelskog kanala, koji samo sto nije krenuo, a njegova test slika se vec pojavila na satelitu? Navodno, balkanska verzija kanala je pilot projekt koji ima za cilj stvaranje nekoliko regionalnih Al Jazeerinih kanala i u ostalim dijelovima svijeta.

Kako navodi Al Jazeera, što se tiče objektivnosti, djelatnici su strogo dužni voditi se po etičkom kodeksu: “Voditi računa o osjećajima žrtava zločina, rata, progona i katastrofa, njihovih obitelji i naših gledatelja, kao i o privatnosti i javnoj pristojnosti za pojedinca”.

Kakvu ocekujete objektivnost u odnosu na postojece medije, odnosno 'medije'? :)

Središnji studio smješten je u Sarajevu, a predviđeni su i regionalni centri u Beogradu, Zagrebu i Skopju a i dopisnici u Podgorici, Prištini, Mostaru i Banjoj Luci.

Bit ce zanimljivo, ha? ;)

(da ne bi rekli da je plakat na hrvatskom, evo i verzije za Srbiju:

Slika
)
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Zanimljivo zvuci... Doduse 'Al Jazeera'?! Antipaticno mi je ime skroz, asocira me na Al Kaidu :lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
ZlatnaPtica napisao:Zanimljivo zvuci... Doduse 'Al Jazeera'?! Antipaticno mi je ime skroz, asocira me na Al Kaidu :lol:

Al je arapski određeni član.

Kao kada bi ti, lupam, "The Ku Klux Klan" zvučao isto kao "The CNN" zbog 'the'.
Korisnikov avatar
By Vel boy
ime televizije znachi ostrvo ili otok na arapskom.
dakle, shta da mislim o tom? :nerd: pa, evo za pochetak jedno banalno pitanje koje mi pade na pamet- jesu li gay-friendly makar i onako nekonzistentno i okruglo-na coshe k'o npr. cnn? :neznam:
Korisnikov avatar
By bern
Popeye napisao:we'll see. meni je al jazeera na engleskom daleko bolja od cnn-a.
bilo je slučajeva gdje su bili mnogo bolji. npr, occupy wall street.

meni su malo "daleki" sa svojim aktuelnostima sa istoka...

a znaš li možda kakav stav imaju prema homoseksualnosti, tj. svemu što jedan šef iz katara ne bi dozvolio, znaš već šta pitam...
Korisnikov avatar
By Vel boy
antibiotic napisao:" jesu li gay-friendly makar i onako nekonzistentno i okruglo-na coshe k'o npr. cnn? "

http://www.youtube.com/watch?v=gY6jezzxvOY

:sesir: josh kad bi bar isto ovako afirmativnih informacija bilo o istoj tematici u muslimanskom svetu van Turske, bilo bi veoma dobro.
Korisnikov avatar
By erkondisn
bern napisao:
meni su malo "daleki" sa svojim aktuelnostima sa istoka...
s obzirom da ce se podosta baviti balkanom, bas zanimljivo ce biti vidjeti verziju koja ce ti biti bliza :)
Korisnikov avatar
By Burak
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2308938#p2308938]antibiotic napisao:[/url]" jesu li gay-friendly makar i onako nekonzistentno i okruglo-na coshe k'o npr. cnn? "

S obzirom da su sakupili pederaj sa svih bh televizija da radi tamo (za 9 gay ljudi znam, što lično što indirektno + što ja ne znam + latentni + neautovani) očekujem priličan stepen gejfrendlinosti. :opacupa:
A što se programa tiče...
tih 6 sati dnevno i nisu ništa posebno - uvlačenje u dupe sve trima stranama na loše perfidan način...
Korisnikov avatar
By Srklet
]Burak napisao:uvlačenje u dupe sve trima stranama na loše perfidan način...
goran milić school of journalism. :party:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!