Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Da li ste skloni predrasudama da vam se momci ili žene sviđaju u odnosu kakav socijalni status imaju, gde je taj status fetiš. Primera radi da li dozvolite sebi da kažete volim policajce, lučke radnike, učiteljice, fudbalerke i sl?

Za nešto ozbiljnije svakako da mi neće biti imperativ, ali ovako nisam imuna. Recimo da volim žene koje imaju neki moćan status. Na primer političarke i biznismenke. Milka Forcan. :love:
Korisnikov avatar
By Zoey
Apsolutno MRZIM titule i ljude koji masu s`njima! :mad:

Moji roditelji su bili jedni od tih, i sami su ih imali i organski ne podnosim to i moguce da imam predrasudu ali kontra-one; da izbegavam takve osobe.Nisam razmisljala o tome, ali moze biti
Korisnikov avatar
By Galateja
^
Zoey, nisam mislila tako ozbiljno. Na umu mi je više bila ideja o nekom seksi zanimanju, onako površno u momentima fantaziranja. :D

A što se tiče titulašenja, i meni je odvratno.
Korisnikov avatar
By Blady
Nisam sklona tim predrasudama.
Ja na svom face profilu imam izvjesnog liječnika koji sam sebe naziva A... faca, obožava da lajkuje svoje statuse i fotografije i smatra za sebe da je extra ordinaire zavodnik. Činjenično stanje je da je liječnik opće prakse u selendri, uistinu ružan, i da se godinama vuče sa medicinskom sestrom koja mu je kao vjerenica. Ne znam zašto ovo napisah, ali osEtih potrebu. :awesome:

Uistinu "moćni" ljudi su uvijek i oni koji su najjednostavniji i najlakši za hendlovanje, ma koliko da je prvi dojam drugačiji.

Ako gledam čisto fetišistički, lože me npr. zanimanja tipa inspektor.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne gajim fetiš ka ljudskoj spoljašnjosti bilo kog oblika i vrste.

Spoljna svojstva mogu biti pokazatelji određenih unutrašnjih, koje mogu smatrati posebno privlačnim.
By sncbgd
lučke radnike?
mmmmmmmmmmmmm
volim :love:
kao i sve ostale krupne, misicave, dlakave i slicne
Korisnikov avatar
By Galadriel
Socijalni status nema veze sa zanimanjem, s tim u vezi ne znam na koji se od ova dva cilja kad se pita za fetiš. Svejedno nemam nikakvih fetiša whatsoever
Хммм..

Волим униформисана лица, оне сиве тренерке и кобинезоне без ичега испод.
Мада, то је више фантазија него фетиш... :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!