Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By marvuk
Pocheo sam da jedem "Toblerone" vishe nego pre, pocheo sam da volim neke pesme koje pre nisam neshto zaludjeno slushao :sluske: ...
Ali ozbiljno, poshto su tako sve devojke starije od mene po 6 do 7 godina (ja sam kao chichak za starije devojke, a mozda su i one za mene :redaljka: ), uticale su na mene da se ponasham manje detinjasto, da na drugachiji nachin razmishljam.
Korisnikov avatar
By Blady
[quote="mirth"]Promenila? Hm. Ne bas.

Naucila, da. Dosta. Od nekih zaista mnogo, i to vise dobrog nego loseg, rekla bih. Ako uopste mozemo reci da je nesto sto smo naucili dobro/lose.

/quote]Mhm, trudila sam se sto pozitivnije.
Korisnikov avatar
By Galateja
Uticaj je neizbežan i poželjan sve dok se ne narušava nečiji integritet. Idealno je kada pomoću druge osobe upoznajemo svoje skrivene delove ličnosti, mogućnosti i sposobnosti. Problem nastaje kada jedan partner postaje drugi. Zatim, u velikoj meri zavisi taj međusobni uticaj od godina. Tog sam stava da nije dobro ulaziti u dugu i ozbiljnu vezu dok još nisi formirana ličnost. Imala sam to u iskustvu i zato kažem. Meni je u toj mojoj dugoj vezi bilo značajno što sam se oslobodila u poimanju seksualnosti i što sam postala samostalnija. Znam da smo se ona i ja kojim slučajem sada srele (bez da smo se ranije poznavale) nikako ne bi bile u vezi. Drago mi je što sam sa njom imala bliskost i ljubav. Drago mi je što imam tu uspomenu u emotivnoj memoriji. Napravila je temelj za nešto zrelije i ozbiljnije. Kad budem bila u narednoj vezi, znam šta treba, a šta ne da činim, kako da se odnosim prema vlastitim svojstvima.
Neki kratki kontakti su isto uticali na mene u nekoj meri, ali taj uticaj nije značajan.
Kad god sam volela ili bila zaljubljena nisam bila imuna na neku vrstu uticaja.
Ali ponavljam, sve je dobro, dok se ne narušava integritet.
Ne mislim da iko ikog može uništiti i napraviti zver od druge osobe, samo može osvetliti neke tamne vilajete u nama.
Što se tiče pitanja koje se odnosi na prestanak nekih loših aktivnosti... Prestala sam da grizem.
Korisnikov avatar
By Josh Alone
Pa, kad sam se prvi put susreo sa razocarenjem postao sam previse oprezan i zatvoren u sledecim vezama jer ranije nisam imao iskustva s tim...vremenom sam shvatio da je to totalna glupost i u svakoj vezi se dajem maksimalno, svestan svega sto to nosi.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Dosta me je promenio. Mislim, promenio... Imao je jak uticaj na mene... Postao sam svestan nekih mana i vrlina kod sebe, koje sam vremenom sankcionisao... Dosta sam nauchio od njega... Mada, sve je to i logicno obzirom da je dugo trajalo... S kim si, takav si.
By alexandermagic
Au što je dug uvodni post. Trenutno nisam u stanju razumjeti pročitano, vratim se drugi put, pa možda tad i odgovorim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!