- 01 Nov 2011, 15:10
Za tvoj avatar rekao sam sta mislim, i ponovicu.Nije primeren sadrzaju ovog sajta jer je to slika deteta, preuzeta sa interneta.Sa tom slikom postujes na temama eksplicitnog sadrzaja.Pitam se sta bi ti rekli roditelji tog deteta da znaju za zloupotrebu te slike.
Zapravo podji od sebe, zamisli da si roditelj...
Postavio si mi pitanje u postu ispod, i rekao sam da ne umem da objednim citiranje 2 posta, nije problem da ja odgovorim ali moras imati dobre namere a ne lose kad me nesto pitas.
Tvoja je sloboda da otvoris temu kakvu zelis, ja nisam moderator da o tome odlucujem.
Sto se tice teme moja slika, ne znam za taj post jer ne posecujem sve teme na forumu stalno.Pogledacu sta si pitao pa cu ti odgovoriti.
Kragi napisao:^ Opet se pozivas na svestenika/eReci mi cemu potreba da budes zlonameran.Rekao si u tom postu da se ja stalno pozivam na jednog svestenika pa sam ti odgovorio da to nije tacno vec sam pisao o dosta njih.Moram da reagujem na laz koju si izneo.Svega ovoga ne bi bilo da ti zelis da pricas samnom iz dobre namere.![]()
Odgovor na pitanje mi nisi dao, kao sto nisi ni na temi moja fotka, vec samo kreces u kontra napad analizirajuci moj mentalni sklop po svestenikovim instrukcijama.![]()
Dobro da nisi opleo po mom avataru, prosli put je on bio problem.![]()
Ja vise nemam strpljenja, priznajem.
Cao
Za tvoj avatar rekao sam sta mislim, i ponovicu.Nije primeren sadrzaju ovog sajta jer je to slika deteta, preuzeta sa interneta.Sa tom slikom postujes na temama eksplicitnog sadrzaja.Pitam se sta bi ti rekli roditelji tog deteta da znaju za zloupotrebu te slike.
Zapravo podji od sebe, zamisli da si roditelj...
Postavio si mi pitanje u postu ispod, i rekao sam da ne umem da objednim citiranje 2 posta, nije problem da ja odgovorim ali moras imati dobre namere a ne lose kad me nesto pitas.
Tvoja je sloboda da otvoris temu kakvu zelis, ja nisam moderator da o tome odlucujem.
Sto se tice teme moja slika, ne znam za taj post jer ne posecujem sve teme na forumu stalno.Pogledacu sta si pitao pa cu ti odgovoriti.