Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
Mars napisao:Samo za Azdahu...

''''

videlaaaa :love:

e, ima mnogo snimaka po tom "pitanju", taj fazonac...aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ljubaaaav :yay:

"niko te ne voli ko cuko" :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
totalni off... sad me uniforma pocetila na sliku, zbog koje sam pustila suzu...:/

zena i cerkica od mog rona (drugarski moj :D )

Slika

Uploaded with ImageShack.us

i onda se JA ponekad zalim zbog mog posla, ma idi "begaj"...:/
Korisnikov avatar
By Azdaja
da je jos manji, ja joj zavidim i klanjam do imbecilnosti...koliko god se ona nama cudila, sta radimo...njeno je milion x teze...:/

(volem ljude sa zeznutim poslovima)
Korisnikov avatar
By Zoey
Ehh, da-obozavam macke :love: ali nikako ne odobravam kljukanje macaka do bezumlja;nagojene, debele macke su mi katastrofa, doduse vlasnici takvih macaka imaju neki problem u glavi , to je ocigledno :lood:
Lepa macka je vitka i agilna :yes: :klap:
Mačketina otišla negde da se švrćka i prca i ni pomišljala nije da se vrati, sve dok je nisu slučajno našli.
Meni su mačke lepe na oko, elegantne su i simpatične, ali nemam razumevanja za njihovu svojeglavost, prepredenost i nezahvalnost, pa ih više i ne držim.
I malu mačku Suzanu, koju sam imao pre godinu dana, sam posle tri dana od nabavke iselio kod roditelja, jer je počela da me nervira.
Korisnikov avatar
By Azdaja
jos jedan off...deni, kaĆemo u provod ti i ja? kao u stara dobra vremena...:lol:
Korisnikov avatar
By blenta
Azdaja napisao:da je jos manji, ja joj zavidim i klanjam do imbecilnosti...koliko god se ona nama cudila, sta radimo...njeno je milion x teze...:/

(volem ljude sa zeznutim poslovima)

ako se uzjogunite kad slemujem hardkor vernike
nemojte da me cikate da krenem o US vojnicima i pro vojnicima in general
Korisnikov avatar
By Mars
Sto, pa bar to ne bi trebalo niko ovde da ti zameri...

Mada jasno sve ko dan. Sta pa ima da se prica o tome.

Ispod slema mozga nema (ostavis ti malo dete kuci, ej!) pa jos zaseceris to nekim patriotizmom i ljubavlju prema otadzbini, najvecoj i najboljoj u istrazenom delu svemira...

Stvarno bolje i o mackama da se prica nego o tome...
Korisnikov avatar
By Azdaja
marsicu, blento, eto nish lose necu reci, ulecem u slaganje...:)
Korisnikov avatar
By Tungi
*deni* napisao: I malu mačku Suzanu, koju sam imao pre godinu dana, sam posle tri dana od nabavke iselio kod roditelja, jer je počela da me nervira.
:smeh:

I ja sam ih voleo do pre neku godinu. Voleo sam i pse, sad ih čak više volim. Mačke su mi postale jako odbojne.
Deda moj je imao običaj da kaže 'Dok jedeš, a pas te gleda, pa čak i ako mu ne daš 'blagosilja te', dok mačka misli u sebi 'dabogda ti preselo', svejedno dao joj nešto hrane ili ne' :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ljubitelji mačaka ne pljuju po džukelama, zapitajte se zašto bolji ljudi baš vole mačke :smug:
Korisnikov avatar
By Tungi
Al zato ih nazivaju džukelama :P
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nisam nigde napisao da sebe svrstavam u tu grupu.

Voleti nešto što je čovek učinio potpuno ovisnim o sebe, samo zato što je nesposobno i poslušno, je meni krajnje odbojno.
Korisnikov avatar
By Tungi
Čovek učinio ovisnim o sebi? Pas nema svoju prirodu bez čoveka?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nema, o tome svedoče velike razlike među rasama, koje pokazuju tačno određenu nameru čoveka i namenu svake od njih.
Korisnikov avatar
By Azdaja
otvoriti vrata i pustiti ljubimca napolje, mozda se ta sposobna macka nikad ne vrati...a onaj osecaj, kad dodjes kuci i kuca ti se obraduje ne moZ porediti sa milion macaka...:D

osim mozda sa marsovim fikusom...:lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
:lol:

@Dirrty

Teško mogu da se složim s tim. :)

Mačke su koristoljubive. Pas je navikao da živi u čoporu, po strogim hijerarhijskom strukturom, nema to veze sa dresurom i sa "namerama" čoveka i kao takav smatra ga dominantnim, otud valjda strahopoštovanje, koje podseća na ljubav i odanost. Mačke se vezuju za kuću, ne za čoveka. Odvedi tu svoju mačku i ostavi je negde, ne bi se vratila, osim ako je neko ne bi, kao i ovu sa snimka, vratio. Protivno njenoj volji ( :lol: ).
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne moraš se ti složiti, ali njihova konstitucija jasno pokazuje njihovu namenu, tipa lovački psi, psi za borbe, psi za vuču, psi za čuvanje stada, psi za izložbe i sl.

To što su divlje životinje iz porodice pasa u prirodi najčešće čoporativne, je upravo omogućilo čoveku da ih potpuno prilagodi sebi i svojim potrebama. :bljak:

P. S. Da odvedeš bilo kog psa u nepoznato i ostaviš ga tamo, ne bi se ni on vratio... iz kojih razloga to je sada manje bitno, ali rezultat je isti kao i sa mačkom.
Korisnikov avatar
By Tungi
Pih.

Nijedna mačka nikada nije radila za policiju. :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
posedujem 4 psa koji su za "borbe", drzim pitbulove...jer se jedan od njih borio?! nijeeee, jer su poreklom od borbenih pasa?! jesuuuu...jer zalecu jedni na druge, ne bre...nisu cak ni odgajani u isto vreme - stene/odrastao pas...

kad smo kod lovackih pasa, imali smo i to kuci...:)))) ne pokazuje svako stene zelju za lovom...:)))

kao ni svaki sarac zelju za cuvanjem stada ;)

a da se ipak drzis macaka, kad ne znas nista o psima?! noU mislim nista lose :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne možeš generalizovati temperament jedne rase, jer to umnogome zavisi od odnosa konkretnog psa i vlasnika, što tek pokazuje njihovu podložnost uticaju čoveka, ja sam pričao o telesnoj konstituciji.

Naravno da sa promenom društva, psi postaju više obične igračke, nego korisni alati, što će se vremenom ispoljiti u njihovoj biologiji, otupljivanjem čula.

Potpuno mi je suludo što ljudi često ne poštuju iste osobine koje na sebi obožavaju, zbog nesigurnosti pretpostavljam. Radije bih prihvatio poštovanje iz koristoljublja nego strahopoštovanje.
Korisnikov avatar
By Mars
Sad sam potpuno promenio misljenje o mackama.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!