Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
The Misfit napisao:http://www.e-novine.com/drustvo/52406-R ... amote.htmlNe mogu a da se ne otmem utisku da su kulise postavljene za scene gore nego devedesetih.
Heavy Metal Lover napisao:ocekivati da neko besprekorno speluje a nije zivot posvetio tome je pie in da skyOrlando the Lady napisao:hanse, setkala sam se pored ovog decka dok nas je Katarina Rasulic snimala. I mislim da ima nasnimljen i razgovor sa mnom i jos nekolicinom kolega. Samo ga, gde, gle, nije montirala i ubacila u zavrsnu verziju.Ackward? Filologu, sedi 5.
How ackward.
Wilhelmina napisao: Protestvovalo se i u vreme kada sam ja isla u srednju skolu,Srce, jesi li sigurna da si je i završila?
Heavy Metal Lover napisao: am master kao samofinansirajuci i podneo molbu fakultetu zajedno sa ostalim studentima koji su pomenutom odlukom osteceni i cekamo odgovor. Ne blokiramo nastavu, ne guramo klupe i ne nasrcemo na profesore. Nasi zahtevi su predstavljeni i famoznom plenumu ali su ubrzo zaboravljeni jer njih jedino interesuje da im se dozvoli da studiraju sto godina.Ako već nisi obavešten nije u redu da izmišljaš. Borimo se i za ovaj tvoj problem i nisu zaboravljeni kako ti kažeš.
Upisao s Koliko god hteo da budem kolegijalan, njihovi zahtevi su nerealni i besmisleni.
walt333 napisao: Inače ne mogu da ne primetim da su nam studenti koji studiraju pravili najviše problema tokom blokade(uz izuzetak par sjajnih kolega i koleginica koji su učestvovali) pa me baš zanima šta vam to pobogu rade na toj katedri pa trčkarate za profesorima kao ovčice?Ne znam tačno na šta misliš. Ja ne svraćam tamo više.
Hans napisao:
S kim ste se konkretno sastali za ovo vreme i razgovarali ljudski?
Zašto niste zvali Beogradsku hroniku i poslali nekoga rečitog da kaže šta ima?
Zašto niste kontaktirali B92 i neku od emisija koja se bavi gorućim temama?
Da li su se tabori na faksu usaglasili na kraju kolika je cena školarine, pošto je bilo nerešenih pitanja povodom toga?
Hans napisao:U brzini sam progutao reč nemački tako da je prva rečenica treba da glasi "Inače ne mogu da ne primetim da su nam studenti koji studiraju nemački pravili najviše problema". Tako da se konstatacija odnosila na tebe pošto si ti to studirao. A i profesori su vam odvratni. Izvini zbog moje greške.walt333 napisao: Inače ne mogu da ne primetim da su nam studenti koji studiraju pravili najviše problema tokom blokade(uz izuzetak par sjajnih kolega i koleginica koji su učestvovali) pa me baš zanima šta vam to pobogu rade na toj katedri pa trčkarate za profesorima kao ovčice?Ne znam tačno na šta misliš. Ja ne svraćam tamo više.
Ne znam da li se sećaš slučaja 'Stolica' od pre par godina kada smo moje kolege i ja rekli ne lošoj retorici i mobingu, kontaktirali medije i dobili smo šta smo hteli jako brzo.
Iskreno, walt, da znam da među vama ima više ljudi koji imaju finasijsku nemogućnost da studiraju, bio bih tu na faksu. Ovako mi se j*** za maminu i tatinu decu kojima je na FONu bilo teško pa su probali na bugarskom pa onda ni to nije išlo. Šta ćeš, njive čekaju da budu orane...c'est la vie.
walt333 napisao: 4. Nerešenih pitanja oko visine školarine nikada nije bilo da si bio samo jednom na plenumu znao bi da je cena za koju se mi borimo tri minimalne mesečne zarade u Srbiji.Nije li Ministarstvo reklo da samo SKONUS predstavlja studente?
Još neko pitanje?
walt333 napisao: U brzini sam progutao reč nemački tako da je prva rečenica treba da glasi "Inače ne mogu da ne primetim da su nam studenti koji studiraju nemački pravili najviše problema". Tako da se konstatacija odnosila na tebe pošto si ti to studirao. A i profesori su vam odvratni. Izvini zbog moje greške.Nema potrebe da se izvinjavaš. Jasno ti je KOLIKO grešiš.
Hans napisao:nivo tvoje neobrazovanosti je ponekad zapanjujuci.
Spavajte noću, malo više budite na faksu, a malo manje na Twitteru, pa će stvari doći na svoje. Prosto kao pasulj.
Hans napisao:[/quote]
Ili jednostavno promenite studije.
Popeye napisao: stvari nikad ne dodju na svoje same od sebe, nego se ljudi za to moraju krvnicki boriti, a nista u pokretanju drustvenih promjena nije prosto kao pasulj.Moronu, govorimo o jednostavnom DAVANJU ISPITA, razumeš li??
da vecina studenata nisu oportunisticke gnjide dosli bi podrzati svoje kolege nakon upada neonacista i pokusaja paljenja faksa. bez obzira jel se slazu sa svakim detaljem iz zahtjeva plenumaša.
Hans napisao:walt333 napisao: 4. Nerešenih pitanja oko visine školarine nikada nije bilo da si bio samo jednom na plenumu znao bi da je cena za koju se mi borimo tri minimalne mesečne zarade u Srbiji.Nije li Ministarstvo reklo da samo SKONUS predstavlja studente?
Još neko pitanje?
Plenum je imao jedne zahteve za školarinu koju si pomenuo a SKONUS?
Popeye napisao:Pa naravno. Onda im sada ti plati školarine, kosmpolito.Hans napisao:
Student = ideš na predavanja, daješ ispite?wow, koja izljev malograđanštine.
inače, odgovor je - ne. biti student znaci mnogo vise od ici na predavanja i davati ispite.
Popeye napisao:Da, znači i:Hans napisao:
Student = ideš na predavanja, daješ ispite?wow, koja izljev malograđanštine.
inače, odgovor je - ne. biti student znaci mnogo vise od ici na predavanja i davati ispite.
Hans napisao:ti stvarno mislis da ne postoji radna grupa za medije?
Kako se borite? Hejtovanjem Karleuše svirkama na Akademiji?
S kim ste se konkretno sastali za ovo vreme i razgovarali ljudski?
Zašto niste zvali Beogradsku hroniku i poslali nekoga rečitog da kaže šta ima?
Zašto niste kontaktirali B92 i neku od emisija koja se bavi gorućim temama?
Da li su se tabori na faksu usaglasili na kraju kolika je cena školarine, pošto je bilo nerešenih pitanja povodom toga?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!