Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Azarenka rasturila Stosur, Na Li pobedila Šarapovu, i Zvera pobedila Karo :love:

Eh... završni turnir bez Jelene :cut: :rida:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Moguće da je zbog onog zemljotresa u Turskoj od pre neki dan... Bilo baš baš mnogo poginulih...

Elem, ispade Karolina, buhuhu, suza suzu stiže, bla bla. Mislim da će za titulu da se bore Kvitova i Azarenka. Što mi je Kvitova odjednom postala simpatična :love:
By sncbgd
Tipsarevic - Berrer 6-3, 2-0 predaja
Janko je u 1/4 finalu
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Da pomenem da je u četvrtfinalu i Dušan Lajović. Ukoliko bi i on i Janko pobedili, imali bi srpsko polufinale.
By sncbgd
Tipsarevic - Starace 6-7, 6-2, 6-1
Bravo Janko
nazalost Lajovic je izgubio pa je samo Janko u polufinalu od nasih
Korisnikov avatar
By Oziris
Boze, kako ta Zvonareva ima fuckin' srece!!! Ima identican set kolicnik kao i Radvanska, izgubila je od Radvanske u medjusobnom susretu, i prodje dalje na gejm razliku... :drama:

Da, i dalje navijam da Kvitova uzme Istanbul... U slucaju da ga Sem ne uzme, jelte :blush:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Azarenka izgubila od Prasoli...

Dakle Kvitova all the way. Daće Bog, Alah, Buda, Giant Spider Queen, il ko god, pa da posle AO bude i prva teniserka sveta.
Korisnikov avatar
By spliff
samo ne znam da li ce serena da da...
By sncbgd
Tipsarevic - Bogomolov Jr. 6-2, 6-1
bravo Janko
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
@spliff: samo nek neko izblajhamu smetne s čela, a posle Serena nek radi šta joj je volja.

Bravo za Janka, mada čuo sam da se povredio? Nadam se da nije ozbiljno....
Korisnikov avatar
By Oziris
Ako sam dobro razumela, ko sutra bude povedio u finalu Istanbula, ce godinu zavrsiti kao No.2...

Go, Petraaaa!!!! :love:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:wow:

Bravo za Janka! :fancyklap:
Moram priznati da nisam verovao da je sposoban da ikada udje u prvih deset! :)

Ajde, jos i finale da odigra u svoju koris'! :cheer:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Kvitova :love:
Od svih vriski i cika koje proizvode igračice, njen lavež mi je najsimpatičniji :)

Treća igračica u istoriji koja je osvojila YEC na svom prvom pojavljivanju (Serena i Šarapova su druge dve)

I za kraj:
1. Wozniacki 7485
2. Kvitova 7370
3. Azarenka 6520
4. Sharapova 6510
...
By Ulix
Tako mi je drago zbog Kvitove. :love:
Korisnikov avatar
By Marvin
Konačno pravo žensko finale :hail2:
I sjajan šampionat! Mislio sam da dočekati nećemo...
By Ulix
To je verovatno jedini dobar ženski turnir ove godine. :lol:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ulix napisao:To je verovatno jedini dobar ženski turnir ove godine. :lol:

:up:

Sve u svemu, kad se svede godina: par dobrih meceva Kim na pocetku godine, par dobrih meceva Kvitove, i par dobrih meceva Stosur na US Openu... 10-ak sve ukupno... A da, i onaj mec Kuznjecove i Skijavone, ne znam tacno gde bese, al' mislim da je neki americki pandan muskom mastersu bio u pitanju...

Sad jos samo da Petra "skine" Karolinu sa prvog mesta pocetkom sledece godine, i mir u kuci! :D

P.S. I nadam se da ce se odvici od onog vriskavog laveza, kevtanja, ili sta god da radi kad osvoji poen... Ne secam se da je toga bilo na Vimbldonu, i BAS zbog tog prizemnog, svedenog nacina proslave pobede mi je bila strasno simpaticna. Ne podnosim ta njihova egzaltirana svrsavanja nakon osvojenih poena... :nokti:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Taj meč Kuzi-Skijavone beše na AO.

Elem, Karolina na početku godine brani sledeće
AO 900
Dubai 900

Kvitova
Brisbane 280
AO 500
Paris 470

Čini mi se da veće šanse za prvo mesto ipak ima Šarapova... Ona brani samo 280 na AO, a Dubai i Dohu nije ni igrala...
By Ulix
Oziris napisao:^ Aha, ali ako Petra recimo osvoji AO, jebe joj se bas ako ne odbrani Brisbane i Paris. :D
Jao kako bi bilo lepo kad bi neka teniserka uspela da osvoji više od 1 GS titule a da u međuvremenu ne ispadne iz top milion. :sigh:
By sncbgd
Djokovic - Malisse 6-2, 4-6, 7-5
Korisnikov avatar
By spliff
au
ovaj malisse se bash zakucao u jednom momentu
bukvalno
Korisnikov avatar
By deran
ma ok,nije igrao dugo,ali ne znam zašto podilazi publici-kakva masaka i bakrači...

znam da je mlad i sve i sve,ali neka bude prirodan-više volim kad nekog pošalje u kurac,nego kada je "fin momak"...

kako sam ja uživao u konorsovim...hm...ispadima...? :lol:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ulix napisao:
Oziris napisao:^ Aha, ali ako Petra recimo osvoji AO, jebe joj se bas ako ne odbrani Brisbane i Paris. :D
Jao kako bi bilo lepo kad bi neka teniserka uspela da osvoji više od 1 GS titule a da u međuvremenu ne ispadne iz top milion. :sigh:

Jao kako ja nisam volela Justine Henin i Serenu a kako mi sada fale... :sigh:
Korisnikov avatar
By Josh Alone
Los je bio Novak, nije igrao dugo ali nisam bas ocekivao da ce hvatati zadnju sansu za pobedu...bilo je par genijalnih poteza, servis je bio katastrofan, kako god, sledeci mec ce morati bolje.
A Nisikori i Berdih bi morali da igraju vise meceva jedan protiv drugog...shirtless, naravno. :wink:
Korisnikov avatar
By Marvin
Kvitova ne samo da je počela godinu kao 34. nego je u martu i aprilu igrala ITFove turnire od 100.000 $ :qqlele:

E, to se zove uspešna sezona :klap:
Još samo to lajanje nekako da izbaci :/
  • 1
  • 389
  • 390
  • 391
  • 392
  • 393
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!