Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Slika

Pisac: Predrag M. Azdejković
Naslov: VREME HEMOROIDA
Izdavač: http://www.redbox.rs
Izdanje: 2011. God.
Povez: MEKI, 290 str.

Predrag M. Azdejković je jedan od najaktivnijih i najčitanijih blogera na B92 blogu i tokom vremena je napisao veliki broj satiričnih tekstova koje su pratile legendarne fotomontaže. U ovoj knjizi nalaze se odabrani tekstovi razvrstani u šest celina: Život i pederisanja, Neki to vole grubo, Veš perem na crveno slovo, Najskuplja srpska reč na rasprodaji, Srbija na poslednji pogled i Epilog. Pojedini tekstovi su šokirali srpsku javnost i često bili povod pisanja tabloida, pretećih komentara i čak cenzure.
Korisnikov avatar
By Mars
Kog ce dana autor potpisivati knjigu?

:sweet:
О чему се ради?
Геј прича или распредање о људским правима, или, можда, нека трећа форма? :grin:

Делује обећавајуће...

Како је кјут. Геј књига иде у исто време када и књига Боре Чорбе... :)
By sncbgd
AbortiraniTerorista napisao: Ne verujem ti, ti ćeš da čekaš da izađe film :P
:leviathan:
speedygonsales napisao:О чему се ради?
Геј прича или распредање о људским правима, или, можда, нека трећа форма?
Satirične priče.

Da li stvarno misliš da bi raspredanje o ljudskim pravima nosilo naslov Vreme hemoroida i ovakvu sliku na koricama :P
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Kad izlazi? :) Hocu da kupim jedno 15 primeraka pa da delim po rodjendanima :awesome:
By sncbgd
^ :D :lol:
AbortiraniTerorista napisao:
speedygonsales napisao:О чему се ради?
Геј прича или распредање о људским правима, или, можда, нека трећа форма?
Satirične priče.

Da li stvarno misliš da bi raspredanje o ljudskim pravima nosilo naslov Vreme hemoroida i ovakvu sliku na koricama :P

Што да не... Све у циљу промоције људских права па и експлицитне корице! :)

Дивно... Онда ћу је, обавезно, прочитати! :)
Korisnikov avatar
By blenta
vi cete obavezno procitati nesto sto pise pajzdejkovic?
u jebote
Korisnikov avatar
By blenta
i judge the book by its author
doh
Korisnikov avatar
By Tungi
Grabljivica, Muške suze, Suze su O.K.. Pretpostavljam da je i ovo tvoje delo slično.
I ne sviđa mi se cover. Zašto ženske gaćice?
Ja prezirem ovaj novi crni Forum i redovno sam na nekom trećem, a da to nisu Lepotani i ovde sam samo u prolazu i želim da izjavim da se radujem knjizi i da sam redovan čitalac Peđinih blogova i da je dečko hrabar, duhovit i pismen, malo li je?

Otiš'o sam...

:love:
Korisnikov avatar
By speedygonsales
blenta napisao:i judge the book by its author
doh
Па ја ништа његово нисам ни прочитао, осим једног интервјуа који ми се допао. Чак ни тај блог нисам читао а не могу да судим док не прочитам, тако да ћу је, ипак, узети у шаке.
Уосталом, са срамом, морам да признам да нисам прочитао ни једну књигу романтичне геј тематике. :)
Хоћу и Мушке сузе да прочитам али никако да се наканим.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Zasto? Ne kapiram cemu hejt od strane nekih korisnika. :nesiguran:
Popeye napisao:nikad nisam spalio neku knjigu, ovo će možda biti prva. :)
Ali molim te javno, pred novinarima... treba mi besplatna reklama!

Već vidim naslove u tabloidima "Ustaše spaljuju srpsku knjigu"... a posle to isto urade i srpski nacionalisti... Mmmmmmmm eto meni tiraž od 10 hiljada :love:
Korisnikov avatar
By Mars
Tungi napisao:Zašto ženske gaćice?
(Na)znak da se radi o queer pogledu na svet. Indicija da na sred te zelene poljane ne sedi čovek koji piše (npr.) o tome kako je Nemanja Vidić zbog Fergusona ispalio reprezentaciju Srbije vo vjek i vjekovah, nego o nekim drugim stvarima.

Klikom na link izdavača može da se sazna o žanru i strukturi knjige, nema veze sa MBS i spisateljicama, ovo je kao Jelica Greganović ili Mira Furlan iz Ferala (dok je postojao).

Peđica deli sudbinu mnogih drugih umetnika i njegov značaj će ova sredina uvideti tek posthumno (long live, Peđica, samo kažem da ovde ni za 5,6 generacija neće ništa da se promeni - SVI ćemo da budemo u posthumnoj fazi kada ti budeš priznat...)

Peđi još jednom podrška, ali mi je ipak žao što neće da potpisuje knjigu (uz prigodan poklon: tubica masti protiv hemoroida) i to baš danas kada će na istom mestu i "otac nacije" potpisivati svoju knjigu (nb: najprodavaniju protekle godine).
Korisnikov avatar
By spliff
sad josh samo statusela da objavi knjigu...
Korisnikov avatar
By Mars
Da, šta bi sa Statusovom knjigom?
Godinama je najavljuje.
Korisnikov avatar
By Misfit
Pošto izdavačka kuća (!) na svom sajtu selektivno primenjuje pravopis, mogu li da se nadam da je barem knjiga prošla kol'ku-tol'ku lekturu?
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Sad ću ja kao Isidora Bjelica... nije bilo potrebe da se lektoriše jer sam ja mnogo pismen :P

(jeste, knjiga je lektorisana)

A mogu malo i kao Jelena Karleuša - prvo izdanje knjige je prodato za samo jedan dan :D
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Samo za Marsovca :P

Danas (subota, 29.10.2011.), od pola 3 do pola 4 na Sajmu gledam svoju knjigu i vučem prolaznike za rukav da je i oni pogledaju, eventualno kupe...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!