Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
^
Pobogu, kako prevaziđeno? Seks je to. :D
Masturbiranje, lizanje, felacio i ostala seksualna klasika ne mareći da li je lez, gej ili strejt uvek će biti u opticaju, makar izmislili vibrator koji stenje i hrani kožu i bezbroj električnih i plastičnih novotarija.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ma ja svrsim kadgodoces....

i da...radim ja to...kad radim, jel...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
IriS napisao:nego mene nešto brine...
ona uvučena bradavica na desnoj dojci, seke koja je na poslednjoj slici...
da li može da se izvuče?
jao i mene! ja da imam to ja bih na sve moguce nacine pokusavao da izvucem, prvo mi pada na pamet da slamcicama za sok vakumiram to i nekako izvucem
uffff
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
dosadno za gledat'
dobro za radit'
Korisnikov avatar
By m..
isuse, iritacija koze dlacicama... mogu da se trljam dok mi strije ne izadju, dzaba, orgazam tako nece da se desi. valjda nemem dovoljno veliki klitoris za ta uzivanja, uglavnom nazuljam sve okolo na karlicnu kost. a i nije mi nesto specijalno zabavno. a i retko sam u vezi pa da imam poverenja u zensku dovoljno da nam se mesaju telesne tecnosti. a i vise volim penetraciju... onako, raje bi da ne. mislim tu i tamo ponekad ponesto, al ne na moju inicijativu i samo ako sam 100% sigurna da je partnerka zdrava.
Korisnikov avatar
By Oziris
m.. napisao:isuse, iritacija koze dlacicama... mogu da se trljam dok mi strije ne izadju, dzaba, orgazam tako nece da se desi. valjda nemem dovoljno veliki klitoris za ta uzivanja, uglavnom nazuljam sve okolo na karlicnu kost. a i nije mi nesto specijalno zabavno. a i retko sam u vezi pa da imam poverenja u zensku dovoljno da nam se mesaju telesne tecnosti. a i vise volim penetraciju... onako, raje bi da ne. mislim tu i tamo ponekad ponesto, al ne na moju inicijativu i samo ako sam 100% sigurna da je partnerka zdrava.
:up: Da, tako nekako... Mislim, lepo mi je kao foreplay ili deo seksa i to sa osobom kojoj verujem.
By LeDeNa_
Praktikujem naravno i svrsavala sam tako sa jednom devojkom.

Toliko...Ajd sad drvlje i kamenje...Tjah!

Da, psihofizicka (prejaka) bliskost sa partnerkom.
Korisnikov avatar
By Oziris
LeDeNa_ napisao:Praktikujem naravno i svrsavala sam tako sa jednom devojkom.

(prejaka) bliskost sa partnerkom.
To postoji?
By LeDeNa_
Oziris napisao:
LeDeNa_ napisao:Praktikujem naravno i svrsavala sam tako sa jednom devojkom.

(prejaka) bliskost sa partnerkom.
To postoji?
Slucajno sam otvorila.Napisala sam post i sve receno u tom postu...Retko kad otvaram teme na kojima napisem post jer mi je muka nekog zajevanja.

pa pa.
Korisnikov avatar
By vila
Braco, sestre! Kad sam ja onomad prvi put u svojim najboljim godinama dozivela ovaj vid seksa, mojoj sreci nije bilo kraja. Kad su nam se ribice dodirnule i pocele da se maze, upoznaju i igraju mislim da je svaki atom mog tela doziveo minieksploziju. Ukljucujuci i cipele. Ceo kosmos mi je pao na glavu. Uh, to je to, zena i zena, ona i ona, u tribadistickom ludilu.
Korisnikov avatar
By Hys.
men to lepo za mazenje i predigru -ma kako i kojim intezitetom da se radi-ali mi nije "meso" seksa
Korisnikov avatar
By maka
Zivelo trljanje nabubrelih klitorisa!!! :smeh:
Korisnikov avatar
By bas bleu
with a little help of clitoral pump and bob's your uncle :)
By Almalia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2319303#p2319303]vila napisao:[/url]Braco, sestre! Kad sam ja onomad prvi put u svojim najboljim godinama dozivela ovaj vid seksa, mojoj sreci nije bilo kraja. Kad su nam se ribice dodirnule i pocele da se maze, upoznaju i igraju mislim da je svaki atom mog tela doziveo minieksploziju. Ukljucujuci i cipele. Ceo kosmos mi je pao na glavu. Uh, to je to, zena i zena, ona i ona, u tribadistickom ludilu.

Amin!

Vagi-vagi kontakt rulz!
Korisnikov avatar
By Hys.
Definitivno mi je ova lezbejska praksa najmanje uzbudljiva. Ne da nije intimno i lepo, samo mi je 'nako - nja. U odnosu na sve ono sto moze da se radi :D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2456046#p2456046]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2315832#p2315832]acid drop napisao:[/url]DRPANJE.

Slika
I can't stop looking :hypno:
Drpanje?
Pa valjda se drpanje i drapanje koriste da oznace radne koje se cine sakom... a ovo je handsfree.

sjajan gif. jednom li se pogodi ugao, praksa postaje manje neprivlacna.
Korisnikov avatar
By Taki
:love: Vid' temeeee... :eya:

Volimo to, da. :blush:
Veoma lako dođem do vrhunca na taj način. :roll:

Da je obogatimo malo.
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!