Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
blenta napisao: kako se zove ovo sto se konju stavi na glavu da ne gleda sa strane
i da moze da se skoncentrise da radi sta se od njega ocekuje i sta mu se kaze
Naočnjaci.

Ular je ostatak oglavine (sve što se stavlja na glavu konja).
By Ulix
Kiborg napisao: Jedva čekam da završi fakultet i krene da radi. Ah, kakvo će to otrežnjenje da bude.
:up: :roflmao: :evil:
Spidi nije glup, ni tup, nije čak ni primitivan, naprosto mu je ispran mozak, to se dešava svima nama; ispiraju nam rodtelji, profesori, supružnici, prijatelji i druge reklame za kurce palce. Uostalom šta se svi trude da ga izvedu na pravi put. Niko ne uči na svojim greškama, ma koliko mu glasno i često skretali pažnju na to.
Korisnikov avatar
By blenta
mislim da nije ular
a kad utipkam amovi u gugl
izbaci mi mix slika psecih brnjica i bruseva
:zbunjen:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
i zarad daljih rasprava i pogodnih ilustracija nudim ovu sliku

Slika
Korisnikov avatar
By Anhedonie
odlicno! spidi nisi glup, ali jesi.

jel ovo vazi za dva? :trep:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
IriS napisao: volela bih da vidim mirthu sa toljagom :love:
Trebalo je da vidiš kako smo zema i ja udruženim snagama držale transparent na kartončetu, za vreme protesta. Sa toljagom bi tek bilo povuci-potegni...
Korisnikov avatar
By speedygonsales
olga_diktator napisao:Sad bih majke mi otkinula glavu ovom spidigonzalesu koliko sam se iznervirala! Jebem li ga, zar moram da nalećem na mizoginične patrijarhalne skotove i na ovom forumu!?!?!?
Мизогинија је мржња према женама. Ја жене не мрзим, напротив. Ако си то схватила из мојих постова онда си екстремно ускогрудих схватања и не видиш даље од онога што ти сматраш идеалом слободног избора!
smaug napisao: Zato sto nismo, sto rekla jedna pametna zena, lobirali da se pravilnik ovog foruma menja pa da navedena mizigonicna stoka ali i ostala autohomofobna i fasistcka govna nemaju pristupa ovde.
Мени није јасно што тебе не банују због оваквог речника? Немаш аргументе а написала би нешто, па је ово најбоље што излази...

Не бих се упуштао у расправу о томе да ли сам глуп, туп или ми је испран мозак, али желим нешто да додам.

Није ми јасно како можете да тврдите да је то искључиво женин избор? Она јесте инкубатор тих 9 месеци али ту постоји и отац, особа која треба да изврши абортус и, најважније, то нерођено дете.
Ја не видим разлику између присилног извлачења детета из материце и смрскавања главе клештима и истог тог поступка када дете само изађе... Где стати - након појаве срчаних откуцаја (5 недеља), након првог померања или то право избора важи до самог порођаја, можда и после?
Фетуси до првог месеца гестације су само скупина ћелија. Након тога срце почиње да куца и то су, већ, нова жива бића. Колико примећујем, највећи аргумент pro abortus је - то је женино право избора! Поред тога има и неких неубедљивих разлога о друштву и здравственим ризицима.
Сви адвокатишете за женска права! А ко ће да адвокатише за дете?
Сутра се може десити да можемо да прочитамо бебине мождане импулсе. Шта ако утврдимо појаву неке псеудосвести? Шта онда? Наставити са правом избора?

Овде се не говори о томе да мушкарци желе да контролишу женско тело, како је неко паметно навео воду на своју воденицу... Постоје и жене које су за забрану абортуса!

http://www.bbc.co.uk/ethics/abortion/mo ... st_1.shtml

А, ево и о праву избора!!! Одличан цитат!
Feminists for Life napisao:We believe in a woman's right to control her body, and she deserves this right no matter where she lives, even if she's still living inside her mother's womb.
http://www.feministsforlife.org/news/commonw.htm

http://www.catholicnewsagency.com/news/ ... _in_spain/

http://blog.talkingphilosophy.com/?p=2314

Ја разумем ваше становниште али мањак контроле за речник и моменталне осуде, острашћеност, стигматизацију и етикетирање никада нећу разумети, посебно не на овом сајту...!
Узимам за озбиљно али нисам видео јачег разлога против од - женско право!
Јесам ли пропустио нешто?
Korisnikov avatar
By Srklet
dijete ne postoji. a i da fetus smatramo djetetom, tough luck. vlasnica tijela odlučuje o tijelu, dijete je u tom trenutku rastući parazit.

ako ces ti dati zenama pravo da odlucuju o tvojoj kastraciji (mislim da ce glasati 'za' :D), onda ti mozes odlucivati o njihovim abortusima.
By Hans
Popeye napisao:ubijanje djece je ok prije nego su rođena. nakon toga nije ok. :)
Tebe su tvoji baš hteli, je l'? :sigh:

Svestan si valjda koliki si idiot.
By Glasnik
Svaki put se nasmejem kad vidim kakvu buru ovaj Speedy napravi, a njemu ispod avatara stoji ..:: Meni ovde lepo ::..

:lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
Hans napisao:
Popeye napisao:ubijanje djece je ok prije nego su rođena. nakon toga nije ok. :)
Tebe su tvoji baš hteli, je l'? :sigh:

Svestan si valjda koliki si idiot.
dirljiv je taj kompleks manje vrijednosti koji osjećaš u odnosu na mene. :sweet:
By Hans
Popeye napisao:dirljiv je taj kompleks manje vrijednosti koji osjećaš u odnosu na mene. :sweet:
Ijekavica je gadna jedino kada ti njome pišeš. Napraviću posebnu temu gde će korisnici moći da glasaju za najbolji nadimak kojim ću te zvati ovde. Zasad mi se dopada i brkati neuspeli abortus. Cool je, ha?
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Glasnik napisao:Svaki put se nasmejem kad vidim kakvu buru ovaj Speedy napravi, a njemu ispod avatara stoji ..:: Meni ovde lepo ::..

Да знаш да није далеко од истине! :)
Popeye napisao:ako ces ti dati zenama pravo da odlucuju o tvojoj kastraciji (mislim da ce glasati 'za' :D), onda ti mozes odlucivati o njihovim abortusima.
То није ни приближно исто. То бисмо могли да мењамо подвезивање туба за вазектомију!
Не слажем се са тобом да то није дете и на тлу тако фундаменталног раздвајања не можемо градити дискусију...
By Hans
Popeye napisao:
Hans napisao:brkati neuspeli abortus
nivo tvoje kreativnosti je zastrašujući. :maji:
Pobogu, Oliva, pa biseri se ne bacaju pred svinje... :drama: Gde živiš ti?
Korisnikov avatar
By Srklet
@speedy: država se ne smije miješati u tijelo čovjeka na takav način. jednako kao što sam protiv zabrane abortusa, protiv sam i kastracije pedofila. :D
Popeye napisao:@speedy: država se ne smije miješati u tijelo čovjeka na takav način. jednako kao što sam protiv zabrane abortusa, protiv sam i kastracije pedofila. :D
Ја и кастрацију педофија свим срцем подржавам! И то хирушку, не хемијску! Ја сам и за увођење смртне казне и, последично, узимање органа за трансплантацију људима којима су преко потребни!

Држава абортус може да регулише забрањивањем лекарима да обаве абортус. Па ко може сам, нек изволи...
By Glasnik
^

Evo materijala za još 10 strana ''debate''. :roll:

Korisnikov avatar
By blenta
dakle drzava koja se stara o svemu
ima uvid u sve i pravo da preduzme bilo koje korake
koja opet sama odluci da li su svrsishodni
i nema nikakve eticke granice

gde li smo to vec videli?
:misli:
By Hans
Ja čak mislim da je Popeye dostigao taj nivo hermafrodizacije sopstvene telesine da je u stanju da manualno izvrši abortus.

Šta vi mislite? Diskutujmo!

:roflmao:
Korisnikov avatar
By speedygonsales
blenta napisao:dakle drzava koja se stara o svemu
ima uvid u sve i pravo da preduzme bilo koje korake
koja opet sama odluci da li su svrsishodni
i nema nikakve eticke granice

gde li smo to vec videli?
:misli:
Не, не, не. Не било које кораке. Зна се шта је непоправљива људска психопатологија која у, многим земљама добија смртну казну.
Ја сам само да се после тога узму органи, како та особа не би умрла у залуд.

А педофили и силоватељи најгоре сорте (силовање деце, силовање са смртним исходом) и не заслужују бољи третман.
Hans napisao:Ja čak mislim da je Popeye dostigao taj nivo hermafrodizacije sopstvene telesine da je u stanju da manualno izvrši abortus.

Šta vi mislite? Diskutujmo!

:roflmao:
:smeh: :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!