Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By LeDeNa_
Zavisi.Juce sam npr desetak a do veceras mislim da cu smlatiti lol dva pakla...Volim cigaretu i nikad nisam razmisljala da ostavim.

Ujutru uz ness barem tri...popodne manje ali uvece ne znam, ne brojim jer uvek imam dva pakla u torbi za svaki slucaj :)))
Korisnikov avatar
By stefan19
Mars napisao:A, pa tako kaži. Nisam shvatio da je takva situacija čitajući te na onoj temi "Srbija-propast, USA-super"...

;)
Pa jedno je odmoriti se u Srbiji par nedelja, a sasvim drugo ziveti u istoj. Been there done that.
Ako cemo iskreno, Srbija uglavnom jeste propast. Da se ne lazemo. Ne glumim Amerikanca, ziveo sam dugo godina u Srbiji i poznato mi je da smo na dnu evropske lestvice sto se tice vecine bitnih stvari (osim mozda tenisa i sljiva, ali od toga se ne zivi).
Daleko od toga da se bunim sto nemam zivot u Americi. Znam da se ustajem u 6 ujutro vikendom da bih ucio, znam da crncim i ne izlazim, ali iskreno - to mi je mnogo draze nego da zivim od tatinog dzeparca i besciljno zivotarim (sto sam radio dok sam ziveo u Srbiji). Pa ti bi to trebao valjda znati, zar nisi negde u US ili Kanadi koliko sam ja upoznat...
Korisnikov avatar
By Mars
stefan19 napisao:Pa ti bi to trebao valjda znati, zar nisi negde u US ili Kanadi koliko sam ja upoznat...
Znam, znam...samo proveravam da li sam dobro razumeo.

:mazi:
By sncbgd
ne konzumiram duhanske proizvode, ali volim da pusim (0-3 razlicita 1 x dnevno, jedan isti i do 5 x)
By Kragi
^ :lol:
i to sto kazes. cigarete odavno nisu vise ono sto su bile. nekada je postojala razlika u klasi, ceni, kolicini nikotina ... danas zakon propisuje dozvoljene vrednosti pa se sve svodi na isto.
razlika izmedju drine i marlbora je svega 40 kinti :smeh: a ingredients skoro pa identican u smislu sadrzaja nikotinam katrana i ugljen monoksida :D
Mnogi brendovi samo prodaju staro ime i nista vise ...
Ja obozavam da pusim, i u svakoj cigari uzivam a pusim paklu i po Marlboro Lights 100's dnevno... (znam da su promenili ime, da nije vise lajt, ali su za mene i dalje lajt)
Mada kada imam vremena i zivaca, volim da rolam duvan jer je ukus neuporedivo bolji ali me izludjuje motanje... Ali ozbiljno razmisljam da trajno predjem na duvan...

A ne pusim vec 7 dana zbog jebene upale pluca...
Korisnikov avatar
By Dominion
pakla do dve,
od pre 4 sata ostavljam...probavao nicorette zvake - nisu pomogle, probao nicorette inhalator - nije losha ideja ali sam uzeo cigarete. neki dan kupio tabex i krecem sutra da pijem.
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
Blady napisao:Ne pusim.
stvaarno? cestitam :)

elem, ogranicavam se na paklicu dnevno, neeeekad paklica potraje i dva dana, jer kod kuce nemam neku preveliku zelju za cigarama. smeta mi kad zidovi ispustaju duvan na mene, pa mi je mrsko da izlazim napolje...pa se paklica razvuce na dva dana.e jedino kad se izlazi ode nekad i paklica i po do dve, ali tu su i obicno oni pusacki neeeeeeepusaci sa "e, a jel mogu jednu?" i nastavljaju da se grebuckaju celo vece... lucky i ma(R)lboro...duse moje najdivnije <3 :love:
Korisnikov avatar
By Azdaja
desetak, maLrboro gold meko pakIranje :kokauboj: e to je cigara :love:
Korisnikov avatar
By barni011
Dominion napisao:pakla do dve,
od pre 4 sata ostavljam...probavao nicorette zvake - nisu pomogle, probao nicorette inhalator - nije losha ideja ali sam uzeo cigarete. neki dan kupio tabex i krecem sutra da pijem.
Ja oko 10-15 dnevno al onih malih zenskih :lol:
Posto slabo pijem alkohol, u prilikama kada pijem onda pusim i pijem do trovanja i nikotinom i alkoholom.Nemam meru zato bih ostavio rado.
A pio sam taj tabex nekoliko dana medjutim nije mi se nesto dopalo i batalio, on ti prakticno ne blokira te centre u mozgu koji su gladni nikotina te se opet sve svodi na tvoju odluku.
Bio sam ostavio cigarete sa knjigom Alena Kara jer sam na slican nacin dozivljavao cigaretu kao on i nisam dugo pusio i onda bezveze se desio novi pocetak mog trovanja.Mozak uziva a telo umire.

EDIT

Moja sestra recimo ostavila cigarete sa nekom elektricnom cigaretom, nesto tipa USB cigareta :lol:
Ne znam sta je to al ona kaze da pusis pakticno taj USB ima razne varijante, ludo zvuci al ona kaze pomaze garantovano
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!