Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by IriS
Originally posted by shut

plasim se tarantula :crush kill destroy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:
te insektoidne odvratuše možeš da vidiš u onom velikom Pet centru na NBG. ja ih videla, iz blizine, i nije mi dobro kad ih se setim. :uplasen:
Originally posted by Marvin

I da, bojim se da će kola/autobus pasti sa mosta. I ja se tako zatvoren udaviti. To nikako da me prođe...
moj nastavak priče nije strah od davljenja, već preživljavanja tj. borbe za preživljavanjem... smrti se ne plašim. :lood:
inače, drugi strah vezan za mostove je da će se isti srušiti baš kad ja prelazim preko njih. :shrug: a opsesivno gledam scene rušenja mostova u filmovima i nikad mi nisu toliko strašne kao u mojoj opsesivno kompulsivnoj mašti. :neznam:

plašim se liftova (to polako postaje podnošljiv strah, čak se i vozim ponekad liftom.
i plašim se visine. ne mogu da se otmem grozomornim mislima kako tresnem o zemlju, i svaki put vidim sebe tako spljeskanu. :giggle:

i plašim se svog afekta, jer mislim da bih mogla da budem jako nasilna u tim situacijama... stoga izbegavam ludake da ih ne bih poubijala. :serena2:

ajd' nek neko imenuje moje fobije :smeh:
ne bih ništa dodala :shrug:
i dalje sam :retard:
Korisnikov avatar
By Madonna
imam fobiju od patoloških lažova
Korisnikov avatar
By barni011
Visine, sve sto je vislje od V sprata nesmem da dodjem do ivice prozora i gledam dole :D
A voziti se avionom samnom je pravi dozivljaj ako se kojim slucajem probudim tokom leta iz dubokog sna :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
u liftovima se osecam jako neprijatno i generalno u manjim zatvorenim prostorima
zbog ideje da cu se ugusiti i da tu nema dovoljno kiseonika za mene
a pogotovu ako je jos neko zatvoren sa mnom

znam da lift nije hermeticki zatvoren i da je potpuno glup i neosnovan strah
no i dalje je prisutan i vazda je bio prisutan

na medicini za vreme vezbi iz fiziologije ili patofize ne secam se vise
su izmerili da za vreme mirovanja trosim znatno vise kiseonika nego normalna osoba
sto nimalo nije pomoglo stanju u kom se nalazim kad se vrata lifta zatvore
Korisnikov avatar
By barni011
Blady napisao:Imam fobiju od povracke
sazaljevam tvoj slucaj blejdi :lol:

a jel mozes samo da prenes blentavom da ga razumem jer ni ja ne volim lift
:)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Jako, jako sam uznemiren kada napolju seva. Kada grmi, bez da vidim munju, ne toliko, jer tripujem da nije u blizini.

Osim kada sam u autu dok se kreće. Tada i uživam u tome kako lepo izgleda, jer se osećam bezbedno.

Da je iracionalno, iracionalno je.
Korisnikov avatar
By Blady
^
^ :(

Najgore mi je bilo kada sam se ispovracala, pa sam opet povracala zbog toga :lol:

E barni, pa nismo toliko dobri :lol:
Korisnikov avatar
By barni011
Blady napisao:^
^ :(

Najgore mi je bilo kada sam se ispovracala, pa sam opet povracala zbog toga :lol:
:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By boo_radley
Ja imam fobiju od Pančevaca, tačnije onih Pančevaca koji se voze 'našim' busem. Zato što imaju sve prevoze ovog sveta, znači samo još fali avion da leti za Pančevo, a oni se voze našim busem i prave gužvu. Kakav je to način?! I još jedu, tokom vožnje, burek sa mesom i jogurt! I sedaju namerno do prozora da bi za napaćene duše koji stoje i gužvaju se bilo još bolnije dok se oni izvuku u Pančevu! Arghhhhhhh

Kad ih vidim na stanici naježim se. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Tungi
KorvinOdAmbera napisao:Jako, jako sam uznemiren kada napolju seva. Kada grmi, bez da vidim munju, ne toliko, jer tripujem da nije u blizini.

Sa svakim sevanjem i pucanjem groma, premrem. :uplasen:
Korisnikov avatar
By stefan19
Ja imam fobiju od buba svaba in particular
Korisnikov avatar
By milidecilitar
Plasim se davljenja u vodi.... cak ne umem ni da plivam jer od malena bezim iz vode i izbegavam da idem.

Plasim se i kada sam na veecoj visini da ne ljosnem. ali to nije kao ovo za vodu.
Korisnikov avatar
By axel87
I dalje se plasim se mraka
Ne mogu da spavam u potpuno zamracenom prostoru , svetlost sa ekrana monitora ili TV-a je neophodna plus tiha muzika
By OpetMacak86
Ja sam samo malo kao klaustrofobican...ali kad su bas skucenui prostori u pitanju kao sto su kabine za presvlacenje,liftovi,tus kabine i tako to...
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!