Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Da li bi podrzali ovako nesto na izborima?

Da
9
43%
Ne
12
57%
Korisnikov avatar
By smaug
speedygonsales napisao:
starky napisao:jel ovo speedy na latinici...mislim,da ne omanem sa smajlijem...:roflmao:

Језиво... Треба ти тумач за постове! Он овде брани параду!
Мораш три пута да прочиташ пре него што нешто напишеш.

Чисто да те предухитрим :piski:
speedygonsales napisao:
Ах, од те кереће интелигенције другачијем третману се нисам ни надао!
Spidi evo jos jedno nagradno pitanje za tebe: kako se zovu oni koji sebi dozvoljavaju ono sto drugima ne?
Према свецу и тропар, Смауг.
Један корисник ми је, скоро, цитирао Исуса а тај цитат је баш за ову прилику јер објашњава мањак мог ентузијазма за трудом пред горепоменутим третманом:

Margaritas ante porcos

А шта добијем као награду ако одговорим на то питање?
Korisnikov avatar
By smaug
speedygonsales napisao:Према свецу и тропар, Смауг.
Један корисник ми је, скоро, цитирао Исуса а тај цитат је баш за ову прилику јер објашњава мањак мог ентузијазма за трудом пред горепоменутим третманом:

Margaritas ante porcos

Da pogadjam - hteo si da pitas sta dobijes ako TACNO odgovoris na pitanje?
smaug napisao:
speedygonsales napisao:Према свецу и тропар, Смауг.

Margaritas ante porcos

Da pogadjam - hteo si da pitas sta dobijes ako TACNO odgovoris na pitanje?
Одушевљен сам том импозантном вештином погађања!
Да, добро си погодила!
Korisnikov avatar
By smaug
Dakle, pazi, tacan odgovor se trazi na pitanje - kako se zovu oni koji sebi dozvoljavaju ono sto drugima ne?

Znam da je neprijatno ali mozes ti to...

Dakle...
Korisnikov avatar
By smaug
speedygonsales napisao:Хм... Власници продавница?
Ne....
Vidis da nemas pojma i da si jedno malo nadobudno nista koje redovno pojede ono sto je isralo.
Evo da znas kad te budu pitali: zovu se licemeri a jedan on nikova im je speedygonsales.

A da si tacno odgovorio na pitanjce dobio bi ogledalce.

Ali mozes da budes miran, da ti ne skace pritisak - necu vise da te maltretiram.
Da si pametniji, bih ja. Ovako samo gubim vreme.
Хуанита napisao:
speedygonsales napisao: А шта добијем као награду ако одговорим на то питање?
Margaritu?
:lol: :lol: :lol:
Ретко када се деси да ме неко овако поклопи. На овом форуму, први пут. :)
Начин ме одушевљава... :smilegrin:
Korisnikov avatar
By deran
barni011 napisao:.Ne vidim zasto jedan DS ne bi usao u sastav vlade sa jednom LGBT strankom?
dooook je đilaaaaaaaaas u tooooooj stranciiiiiiiiiiiiiiiiii
nemaaaaaaaaaaa lgbt šta da tražiiiiiiiiiiiiiiii,OJ! (ovde ide smajli :gusle:)

zašto nemamo taj smajli,mi pošten srpski forum...:hmm:
By Glasnik
Samo dođoh da kažem da su me Misfitovi postovi na ovoj strani jako nasmejali. :lol:
barni011 napisao:Hvala onima koji su glasali gore na temu, drago mi je da ima ljudi koji misle svojom glavom
I odjavljujem se sa ove teme, vidim da ne vodi nigde :)
ljudi koji se slažu sa mnom = ljudi misle svojom glavom

tebi tu nešto, ovaj, nije problem?
------
@ The Misfit: hahahahahahahah... priznaj da ti je ista faca kao i Hermioni.. :lol:

ont: Nemaju svi pripadnici lpbt populacije isti politički stav. Štaviše užasno smo heterogeni po tom pitanju, tako da bismo se pokrvili oko bilo čega što nema veze sa našim pravima.
Zapravo krvimo se čak i oko sopstvenih prava, pogotovu kada dođu pametnjakovići koji hoće da kažu kako nam je super.
Korisnikov avatar
By Misfit
Glasnik napisao:Samo dođoh da kažem da su me Misfitovi postovi na ovoj strani jako nasmejali. :lol:
:)
KorvinOdAmbera napisao:
@ The Misfit: hahahahahahahah... priznaj da ti je ista faca kao i Hermioni.. :lol:
izraz lica: da. faca... I wish. :D
Korisnikov avatar
By barni011
Eto i tvoj post je ono o cemu govorim, negativan stav, izvlacenje recenica iz konteksta, nije bitna tema vec da se izrazi negativan stav o bilo cemu.Zlonamernost je nemoguce pobediti, jer je najveci poraz ako se upecas u to i krenes sa takvim osobama diskutovati.
Sem par ljudi koji su zaista dosli sa namerom da pisu o temi, i argumentom daju svoj stav o tome, ne bitno je da li se slazu samnom ili ne.Tema je jasna i pitanja su jasna.Ali ste vi zlonamerni.
Kad procitam pojedine komentare, razmisljanje, nacin i tehnika obracanja je potpuno ista kao na nekom forumu koji zastupa onu stranu koja ne voli LGBT osobe.
Ali pojedini su daleko od toga da shvate to.Borite se za vrednosti a ne znate njihovo znacenje.Ovo je obracanje nekolicini odavde, ne sumnjam da me nece sad ispod citirati , secirati i seckati :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Ne postoji str8 stranka, zasto bi LGBT postojala?

Seksualna orijentacija nema veze sa politikom, bar meni.
Korisnikov avatar
By barni011
Blady napisao:Ne postoji str8 stranka, zasto bi LGBT postojala?

Seksualna orijentacija nema veze sa politikom, bar meni.
U pravu si, a jel mozes da govoris onda jel to vazi i u varijanti str8 i gej parada?
Kako sam ja protivnik porodicne setnje ti si verovatno onda i za tu varijantu promocije str8 ljudi?
I jos da te pitam, ako LGBT populaciji kroz sopstvenu stranku ti ne bi dala da se bavi ljudskim pravima, tj ne podrzavas to, zasto onda ne bi zabranila tj nepodrzala i drugim strankama da se bave isto ljudskim pravima?
Koji su motivi politickih partija za baljenje ljudskim pravima a koji motiv moze biti ugrozene grupacije za bavljenje ljudskim pravima?
Eto, jel bi mogla da mi odgovoris, zanima me sta mislis.
Korisnikov avatar
By Vel boy
ju, u ovoj temi puno nesporazuma.
jedino je Glasnik koliko toliko koncizno napisao shta treba.
dakle, u politici i drzavnim organima moci je bitna gej UKLJUCHENOST a ne getoizacija.
Korisnikov avatar
By barni011
KorvinOdAmbera napisao:
KorvinOdAmbera napisao:@barni011: Jesam li ili nisam odgovorio na temu?
Izvini sto ti neodgovori odmah, nije se odnosilo na tebe to.Tvoj post je sasvim primeren temi koju sam postavio sad mi krivo sto sam je i postavljao jer jedna meni i zapravo sima nama jako bitna stvar pretvorila se u neku vrstu sprdnje.
Zamolicu modertore da je obrisu, pa nek je postavi neko drugi ako zeli.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ne uzimaj toliko stvari k srcu.
Super je što si temu otvorio. :)
Korisnikov avatar
By blenta
barni , tema uopste nije losa

ontopik

ne slazem se
jer su nam politicka uverenja i ideali mnogo drugaciji
te sama stranka ne bi bila toliko efikasna
a pritom bi spolja izgledalo kao da pretendujemo
trpati se svuda i uticati na sve bitne odluke
sto je po meni lose

jer smatram da je bitno da ljdui shvate da ne trazimo sad ko zna sta nego nesto sto bi trebalo da nam inherentno pripada kao gradjanima zemlje
Korisnikov avatar
By Blady
barni011 napisao:
U pravu si, a jel mozes da govoris onda jel to vazi i u varijanti str8 i gej parada?
Kako sam ja protivnik porodicne setnje ti si verovatno onda i za tu varijantu promocije str8 ljudi?
I jos da te pitam, ako LGBT populaciji kroz sopstvenu stranku ti ne bi dala da se bavi ljudskim pravima, tj ne podrzavas to, zasto onda ne bi zabranila tj nepodrzala i drugim strankama da se bave isto ljudskim pravima?
Koji su motivi politickih partija za baljenje ljudskim pravima a koji motiv moze biti ugrozene grupacije za bavljenje ljudskim pravima?
Eto, jel bi mogla da mi odgovoris, zanima me sta mislis.
Ne smeta mi porodicna setnja zato sto je to neki njihov vid "zabave" i "necega" , bar bi trebao da bude. Promovisanje hetero "vrednosti". A ne zbog Prajda, jer ga podrzavam.
Tacnije, boli me q za porodicnu setnju.

A ko je rekao da podrzavam ostale stranke? Drugo pitanje mi nije bas jasno..

Borimo se za nasa prava, da ne bi bili ugrozeni.
Korisnikov avatar
By Vel boy
autore teme, tema je na mestu.
ali jesi li ti skopchao zashto i najveci istinski gej aktivisti kazu da nema fajde od zasebne gej politichke stranke te zashto ni u najinkluzivnijim drzavama takve stranke nema?
ako nisi, da ti pomognem- jer bi to samo usporilo ukljuchivost.
Korisnikov avatar
By Blady
^Ovo sto je blenta napisao. :up:
By sncbgd
blenta napisao:barni , tema uopste nije losa

ontopik

ne slazem se
jer su nam politicka uverenja i ideali mnogo drugaciji
te sama stranka ne bi bila toliko efikasna
a pritom bi spolja izgledalo kao da pretendujemo
trpati se svuda i uticati na sve bitne odluke
sto je po meni lose
jer smatram da je bitno da ljudi shvate da ne trazimo sad ko zna sta nego nesto sto bi trebalo da nam inherentno pripada kao gradjanima zemlje
:up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!