Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Ја се тиме не бавим али сам био доста пута предмет истог начина дезавуације овде на форуму.
Трудим се да целу поенту цитирам јер полуцитирање само води у још већу расправу. Оног тренутка када не будем имао валидан аргумент повући ћу се из расправе!
By Хуанита
blenta napisao:Juanita mislim da si sa tim vise poklopila vel boya negoli spidija
I said be that as if may :duh:
Korisnikov avatar
By Blady
blenta napisao:Slika
Ovaj gif me hipnotisao :hypno:
smaug napisao:
speedygonsales napisao:Оног тренутка када не будем имао валидан аргумент повући ћу се из расправе!
Dakle ode ti sa foruma.
Јој, што си напорна. Хоћеш ли, молим те, да престанеш да се јављаш, или бар мене да цитираш када немаш ништа паметно да кажеш?
Нисам приметио да нисам имао аргумент у некој расправи - посебно не када се ради о теби! Осим ако не мислиш на провокације, простаклуке и испразне постове на које, најчешће, не одговарам.
Џизс... Кол'ко ме смараш, то је језиво... :wow:
Korisnikov avatar
By Vel boy
blenta napisao:Juanita mislim da si sa tim vise poklopila vel boya
TEBI se taj izgleda prilichno opasno vrzma po glavi :smeh: dok ga vishekratno pominjesh ovako iza ledja. rekoh vishekratno jer ti nije ovo prvi put, blento. :lol:

elem, da vratim stvar na mesto. ovaj off s speedyjem se produbio nakon shto je ovaj spochitnuo spliff-u kako pishe. pa, jebote, speedy, ovo je lezeran forum shto se tiche tih pravopisnih stvari. ni ja necu namerno da pishem velika slova kad treba ako mi to u datom trenutku jednostavno nije ceif niti ako ne poshtujem sagovornika kome se obracam. spliff najverovatnije, kao skoro svi forumashi ovog foruma, jednostavno nema poshtovanja za tebe speedy da bi ti pisao replike sve primenjujuci ortografske norme specijalno za tebe. a zashto spliff, kao i skoro svi forumashi ovde, nema/ju poshtovanja za tebe speedy, pa, zapitaj sam sebe, ako hocesh.

shto se tiche "sh, ch...." ja sam davnih dana obrazlozio moj stav (ali, da, da, tebe tada nije bilo ovde, speedy, too bad). koristim englesku tastaturu i iako mogu da ukljuchim srpsku latin. ili ciril. preko windows sistema, jednostavno necu jer ide sporije.

p.s. i shta bi s istom west end-ovom temom?
Vel boy napisao:ovaj off s speedyjem se produbio nakon shto je ovaj spochitnuo spliff-u kako pishe.
Свашта с тобом. Је л' ти то намерно радиш или ти нет не учитава све постове?
Ко је коме први почео да соли памет о писмености?
Врати се, прочитај постове па се онда јави, побогу.

Ја овде никоме, до сада, нисам атаковао писменост јер је то ствар појединца. Јесам једном коментарисао ошишану латиницу неком форумашу, али ништа више од тога.

Нисам дошао на форум да скупљам поштовање те ме удубљивање у ту тематику не занима. Дошао сам да разменим мишљења, научим понешто и сл. Поштовања имам довољно у стварном свету.
- ja nisam ni rekao da je off pocheo s tobom vec se produbio s tobom kada si ti na onu spliff-ovu jednu nastavio, tako reci, hiljadu i jednu.

- u razmeni mishljenja onda morash ochekivati i snazne replike na razne tvoje izjave jer su tvoje izjave isuvishe slichne i bliske ultradesnicharskim a to na bilo kom gej forumu bilo koje nacije, drzave, vere, rase- ne prolazi ili vrlo, vrlo teshko. veruj, chak i na hrvatskom gej forumu.
Па ја не могу да толеришем да ме неписмена особа назива неписменим!

Ја и очекујем разне реакције. Колико људи - толико ћуди, Боже мој.
Ја, у спољном свету, заступам све ставове геј заједнице - и параду и протесте и "хомофобе на врбе" али ово је место за реалну и, што је најбитније, искрену и интерну размену мишљења и ја се, у складу са тим, и понашам. Наравно, моје агитовање за геј популацију ограничено је мојим ормар статусом и то се неће променити још, најмање, три године! :)

Једно што ми, помало, смета је што људи, у недостатку аргумената прибегавају вулгарном речнику, иронијом/сарказмом и демагогијом.
Али, и то се да преживети. Као што рекох - колико људи, толико ћуди. :smilegrin:
Ах, живце погубих гањајући се са таквом стоком по фејсбуку.

Углавном се своди да на крају немају шта да одговоре па крену са "ма не може у Србији и никада неће моћи" псовке и "наћи ћемо вас"!

Овај коментар на врху је феноменално одрадио аргументацију! :)

edit: Ево, оставих коментар! :srbin:
speedygonsales napisao:Ах, живце погубих гањајући се са таквом стоком по фејсбуку.

Углавном се своди да на крају немају шта да одговоре па крену са "ма не може у Србији и никада неће моћи" псовке и "наћи ћемо вас"!

Овај коментар на врху је феноменално одрадио аргументацију! :)

edit: Ево, оставих коментар! :srbin:
Dobro, cenim i hvala.
Ali, nisam mislio na fejsbuk i ona sranja po njemu vec po komentarima i forumima glavnih srpskih medija a gde opet caruju "kulturnije izrazavajuci" antigeji. Takve treba narochito pobijati!
Korisnikov avatar
By blenta
Vel boy napisao:
blenta napisao:Juanita mislim da si sa tim vise poklopila vel boya
TEBI se taj izgleda prilichno opasno vrzma po glavi :smeh: dok ga vishekratno pominjesh ovako iza ledja. rekoh vishekratno jer ti nije ovo prvi put, blento. :lol:
..sad.... sta ti na forumu podrazumevas za iza ledja ?
naravno da kad napisem ocekujem da ce svi pa i ti naleteti i videti
nije da bezim od toga

a pominjem te jer si mi jedan od primera (iliti brend kao status)

ti si mi primer za rasclanjavanje postova do besmisla i necitljivosti
sa dodavanjem blagog dodira ljubicaste u vidu floskule "ex-Yu zemalja"

a nisi specijalan niti usamljen u tome,
koristim i statusa, mmi, renoira, lonija etc za neke druge fenomene
komunikacijskog opstenja
ti bi stvarno trebao da se okanesh tih imputacija i kleveta po lichnoj osnovi bilo koga, ne samo mene. da, znam, da sa tvoje strane nisam usamljen :kuckuc: , shto opet potvrdjuje da imash bash bezveze naviku da na lichnom nivou imputirash i klevecesh ljude ovde.

p.s. btw. kakve to ja veze imam s tim Huanitinim citatima speedy-ja? :trep: nikakve! :odbij:
Korisnikov avatar
By blenta
jest, imam naviku imputacija na osnovu
u nedogled ponavljanih obrazaca ponasanja

ground breaking, ne?
Korisnikov avatar
By blenta
pa veza je u asocijaciji na komparativnu analizu haiku poezije
svaki post koji je naizgled rasclanjen na citate pojedinacnih slogova

evo i primer reakcije od pre dan dva na jedan od takvih postova

Mars napisao:Apelujem na humanost: There can be only one.
Korisnikov avatar
By blenta
pa slazemo se
da ti je malo ikoje pameti vrlo brzo bi se premorio
jer ti ne bi ostalo mnogo krvi za cirkulisanje ostatkom tela

nego sta ti mislis o paljenju zastave BiH od strane snp "Nasi"
i generalno o gostovanju estradnih umetnika u ex-Yu zemljama
ikoje druge pameti u zamenu, u zamenu, a ne povrh svoje. :giggle: vi'sh da se ne slazemo, nisi skontao kako treba. :jezik:

ja sam rekao uglavnom sve shto sam imao reci na temu u istoj west end-ovoj temi.

jedino bi me zaintrigiralo da znam tj. rad bih bio znati ima li Dino stavove o gejevima i ako ima kakvi su mu. :P
Korisnikov avatar
By blenta
svaka kolicina u zameni za 0 je bolja nego 0 :praznoglavi:

a dino verovatno kao i svi ostali u bransi nema nikakav problem
sa platezno sposobnim i platezno voljnim musterijama
(jos ako je u srbiji gde moze da se odradi posao a moze i da se kibne pre placanja poreza milina)
Хуанита napisao:Pošto je muzika Dina Merlina jedno zaista veliko zlo, mislim da njegov koncert ne treba zabraniti samo u Srbiji, nego bilo gde.
A što se tiče onoga što je rekao za Srbe, u pravu je - Beograd jeste pun fašista.
Овде се широко просипа тај термин - фашизам па почињем да сумњам да људи не знају шта то значи. Чак и за људе који имају неслагање у ставовима. Ја сам једном приликом, такође, назван - лепо упакованим фашистом - зато што сам тврдио да Роми воде нехигијенски живот... Свашта...

Уопште није тачно да је Београд пун фашиста. Може бити да Београд има известан број људи који су националисти па чак и шовинисти или агресивне патриоте али сигуран сам да је број људи који би некога "истребили", уништили или агресивно ограничили веома мали. То је, свакако, болесно и такви људи су статистички безначајни... То што неко агресивније брани своје ставове и аргументе уопште није разлог да буде проглашен фашистом!

Са друге стране, та његова изјава је још и најмање спорна... Има много горих и безобразнијих!
speedygonsales napisao:
Хуанита napisao:Pošto je muzika Dina Merlina jedno zaista veliko zlo, mislim da njegov koncert ne treba zabraniti samo u Srbiji, nego bilo gde.
A što se tiče onoga što je rekao za Srbe, u pravu je - Beograd jeste pun fašista.
Овде се широко просипа тај термин - фашизам па почињем да сумњам да људи не знају шта то значи. Чак и за људе који имају неслагање у ставовима. Ја сам једном приликом, такође, назван - лепо упакованим фашистом - зато што сам тврдио да Роми воде нехигијенски живот... Свашта...
don't misquote. nazvan si rasistom zbog toga. :kasalj:
Јок...
Нисмо имали никаквих проблема, колико ја могу да се сетим. :)

Уписао средњу коју сам хтео, студирам шта сам хтео, излазио сам, нисам имао никаквих рестрикција... :)

Што питаш? Шта ти то говори о мени и, много битније, који одговор си очекивао?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!