Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Synesthesia
TauCeti napisao:Imao ja sličnu situaciju. Nije baš bio taj broj poruka dnevno, ali je zato trajalo jedno dve godine. U početku je isto tako smarao sa po 10-15 poruka dnevno. Ignore taktikom se stiglo do toga da je kasnije slao po jednu poruku na dva dana, pa jednu u nedelju dana, i na kraju prestao da piše. Samo treba da budeš uporan u ignorisanju. Nema veze što u početku piše još češće, neće doveka izgurati da piše poruke u prazno.
A da menjam broj zbog jedne mentalno neuravnotežene osobe mi ne pada na pamet...
Eto, taj tvoj je očigledno imao trunku razuma.. Ignor je u ovom slučaju trajao više od 5 meseci, ali nije posustajao. Mislim, u jednom momentu je postalo iritantno i osobi koja je često samnom, ..totalno bzvz.
By loreenche
Patty, zašto se i dalje zamaraš? Čoveku je u DNA da se tako ponaša.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Budi praktičan: pošalj ga po novine, do marketa, daj mu svoj spisak nedeljne nabavke, daj mu tepihe da ti opere i tako to. :evil:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Galadriel napisao:Budi praktičan: pošalj ga po novine, do marketa, daj mu svoj spisak nedeljne nabavke, daj mu tepihe da ti opere i tako to. :evil:
Ahh... ti su možda za posebnu temu... :D Oni, kako ih ja zovem - "hranilice", "pojilice", "vozalice"... :) totalno su cool :)

Owog iskreno, ne bih smeo da pustim toliko blizu... :alexis:

@Zen - Hwala ti :friends: , ne opterecujem se wishe, samo me zanimaju tuđa iskustwa, da malo čawrljamo.. :)
Korisnikov avatar
By Galadriel
Patty Hewes napisao:
Galadriel napisao:Budi praktičan: pošalj ga po novine, do marketa, daj mu svoj spisak nedeljne nabavke, daj mu tepihe da ti opere i tako to. :evil:
Ahh... ti su možda za posebnu temu... :D Oni, kako ih ja zovem - "hranilice", "pojilice", "vozalice"... :) totalno su cool :)

Owog iskreno, ne bih smeo da pustim toliko blizu... :alexis:

@Zen - Hwala ti :friends: , ne opterecujem se wishe, samo me zanimaju tuđa iskustwa, da malo čawrljamo.. :)
Ja sam se šalila. :D
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Galadriel napisao:Ja sam se šalila. :D
Ja nisam.. :alexis:

Šta, lezbe to ne rade??? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Patty Hewes napisao:
Ja nisam.. :alexis:

Šta, lezbe to ne rade??? :puzzle:
Ja ne. :) Čak ni muškima, prema kojima nemam urođen sažaljivi sentiment. :nono:
Pretpostavila sam da si muzara, takvi obično navuku stalkere. :D
No offence :mini:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Galadriel napisao: Ja ne. :) Čak ni muškima, prema kojima nemam urođen sažaljivi sentiment. :nono:
Pretpostavila sam da si muzara, takvi obično navuku stalkere. :D
No offence :mini:
Honey, i dont get so easily offended, dont worry ;)

Its just chitchating and presuming, i guess... :alexis:
Korisnikov avatar
By Zoey
E, ljudi ja stvarno imam ovaj problem....desava mi se paralelno da me 2 osobe trenutno proganjaju, i nije uopste zanimljivo.
Jedna osoba to cini 5 meseci,druga 2 meseca...Naravno, isprva sam se ja lepo,kulturno i prijateljski oprostila od ovih osoba i jasno izrazila zelju da se ne druzimo vise, ali kada je postalo opsesivno jedino sto sam mogla jeste da ih ignorisem U POTPUNOSTI,jer zbilja nije imalo smisla odgovarati na takve poruke. A poruke?!? Pa to ide u bezumlje, sta ti ljudi pisu i na sta su spremni! Opet ignore. Navlakuse,pozivi na ovo ili ono, pronadjeno nesto moje sto sam izgubila, pa ovo-ono, na sta se ja naravno nisam obazirala, i to je doslo cak dotle da me je prva osoba pohodila i vrtela se oko zgrade (trenutno to ne cini) trazeci me, a druga osoba je dosla dotle da mi je pronasla vrata i zvonila, a da ne pricam o tome da me je cekala ispred auta na parkingu vise puta, cak mi je i obila auto da nesto ostavi unutra.
NARAVNO da se ja nisam oglasila ni iza vrata, tako da ta osoba mozda i ne zna da su moja, ali nastavlja sa porukama.

E, sad, preda mnom su bile neke mogucnosti,da ih prijavim ili osobama sa kojima zive ili nadleznim oranima,ali to do sada nisam ucinila i uopste, zelim da izbegnem intervenciju u nadi da ce se vremenom samo od sebe stisati.

UOPSTE nije prijatno, razmisljam da promenim broj telefona, ali nista od toga nije resenje. Sta bi bilo sledece, da se odselim?!

Ne,ja sam odlucila da ignorisem i dalje, u nadi da ce te osobe da nadju neki drugi predmet interesovanja.
By Kragi
Ja se ne bih puno opterecivao.
Stavis br. na ignore i gotovo.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
meni se jednom desilo i ignorisala sam dok nisam bila sigurna ko je.

onda se ubrzo zavrsilo jer sam reagovala.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Zoey napisao: Ne,ja sam odlucila da ignorisem i dalje, u nadi da ce te osobe da nadju neki drugi predmet interesovanja.
Upravo tako!.. međutim nije prestalo ni posle godinu dana. Nadam se da će te tvoje posustati ubrzo..
Korisnikov avatar
By Synesthesia
hlaefdige napisao:meni se jednom desilo i ignorisala sam dok nisam bila sigurna ko je.

Mmmmmm... Reagovala, kako? Pls share.
Korisnikov avatar
By Zoey
Imam nacine i neke (za te osobe) poverljive informacije za koje znam da ne bi voleli da njihovi saznaju. Imam cak i brojeve tel.njihovih porodica i fixne brojeve, ali odbijam da reagujem i intervenisem jer kontam da, ako bih to uradila, ovako nenormalne kakve vec jesu, te osobe ce sta?!-imati big fight kod kuce zbog mojih info.i nastaviti jos vise da me opterecuju i ako je neko TOLIKO BLESAV da mi obilazi oko zgrade i dolazi na vrata, ko zna sta moze sledece da uradi....
Ja sam u principu za to da se svaka neprijatna situacija ne izbegne, vec resi na sto civilizovaniji nacin, a ocigledno te osobe ne znaju sta to znaci, i iako me ne napadaju fizicki niti im je to namera, dovoljno je neprijatno sto ne znam sta me i ko ceka kad izadjem iz ulaza. Do sada bih samo usla u kola i ignorisala tu osobu iako je faktici pored mene, i NARAVNO da sam razmisljala svasta-od toga da ih prijavim policiji, preko toga da zovem njihove najblize i kazem sta mi rade, do toga da "reagujem" na druge nacine, jel....ali do sada nisam.

No, sve ima svoje granice, necu jos dugo imati ovo strpljenje
Korisnikov avatar
By Zoey
@Kiborg, koji je to program sto si skinuo?

Zvala sam i operatere, rekli su mi da moram licno da dodjem u korisnicki servis i prijavim uznemiravanje, nakon cega ce prvo opomenuti tu osobu pa onda i blokirati, ali opet kazem, ne volim te radikalne mere, iako je po meni I TE KAKO radikalno da mi neka budaletina dolazi na vrata i zvoni. Sva sreca pa mi nije naletela na dete ispred zgrade, jer u TOM slucaju ne bih imala milosti :flaming:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Patty Hewes napisao:
hlaefdige napisao:meni se jednom desilo i ignorisala sam dok nisam bila sigurna ko je.

Mmmmmm... Reagovala, kako? Pls share.

nasla ga i objasnila mu da ce sada to da prestane jer mi smeta. objasnila mu i da me ne zanima to sto ce sada da mi kaze da nije on. jer ce to opet da prestane. i da to sto mene neko zove i zajebava nije vise moj problem nego njegov. ako stvarno nije on, onda da se raspita i nadje ko jeste, jer ce tako najlakse da resi svoj novi problem.

zamisli cuda! prestalo! da ne poverujes!

tada je to tako moglo. znam da ne moze uvek.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Zoey napisao:@Kiborg, koji je to program sto si skinuo?
...
Handy Blacklist za Symbian (imam neku Nokiu). Ali morao sam to da koristim samo za jedan broj kraće vreme :D
Korisnikov avatar
By Zoey
Kiborg napisao:
Zoey napisao:@Kiborg, koji je to program sto si skinuo?
...
Handy Blacklist za Symbian (imam neku Nokiu). Ali morao sam to da koristim samo za jedan broj kraće vreme :D

Hmm... :nerd: ja imam Android smart phone, mogu pokusati da nadjem, hvala sto si odgovorio, ovo mi stvarno treba. :kiss:

Hlae, kod mene je slucaj da ja ZNAM ko je u pitanju, i kad se citava ova tema iscitava moj slucaj ispada jednostavniji sto je tako, ali nije.
Cak umnogome je teza cela stvar sto je tako.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
kod mene se pogodilo da je to ovako moglo da se resi. isto je tako moglo i da ne bude tako.
Korisnikov avatar
By Zoey
Joj, cini mi se da bi lakse bilo da se ne poznajemo... Ovako, ja (ipak) negde misli na njihove zivote, bedne kakvi ec jesu, ali takva sam (boodala), i zato i ne reagujem...
Korisnikov avatar
By therealrocknrolla♀
Klin se klinom izbija.
Kad nadje novu zrtvu okanice se vas.
U principu svi smo mi pomalo stalkeri, i svi smo stalk-ovani (joj glagola). Ne bi to bilo nista strasno, da neki slucajevi ne odu u ekstreme.
Na Discovery Investigation postoji emisija koja se bavi progoniteljima. Teske psihopate i kad se nekome nakace nema mu pomoci.
Jedini savet je da budete pazljivi s kim se druzite, flertujete, itd. Oni ce elementarnu pristojnost i postovanje u ophodjenju prema njima shvatiti kao poziv da vas proganjaju.
Korisnikov avatar
By Zoey
therealrocknrolla♀ napisao:. Oni ce elementarnu pristojnost i postovanje u ophodjenju prema njima shvatiti kao poziv da vas proganjaju.

:hvala: Izgleda da je to bas moj slucaj....
Korisnikov avatar
By Synesthesia
therealrocknrolla♀ napisao:Klin se klinom izbija.
Kad nadje novu zrtvu okanice se vas.
U principu svi smo mi pomalo stalkeri, i svi smo stalk-ovani (joj glagola). Ne bi to bilo nista strasno, da neki slucajevi ne odu u ekstreme.
Na Discovery Investigation postoji emisija koja se bavi progoniteljima. Teske psihopate i kad se nekome nakace nema mu pomoci.
Jedini savet je da budete pazljivi s kim se druzite, flertujete, itd. Oni ce elementarnu pristojnost i postovanje u ophodjenju prema njima shvatiti kao poziv da vas proganjaju.
Ja lepo kažem - klinički slučaj! A niko mi ne veruje... :alexis:

I slažem se da je lakše kad nekog ne znaš.. :sniff:
Korisnikov avatar
By Zoey
Klinicki, patoloski, kako god hoces...to je to :no:

Evo, dolazi vikend, ocekujem pojacane napade na moju licnoS` :hekla:
Korisnikov avatar
By Zoey
E, zahvaljujuci forumasu Patty Hewes, ja sam nasla app i blokirala ta 2 broja za pocetak...videcu da li ce se koristiti nekim drugim brojevima.

Hvala ti neizmerno! :shake: Mozda ce ovo biti prvi miran vikend nakon toliko vremena :dance:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!