Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Nije mi se to desilo... Valjda ja "krenem" u muvanje kad osetim da ima vibe-a i sa druge strane, pa...

A hipoteticki gledano, sa osvrtom na happy-jev uvodni post - kontam da bih se u istom trenutku "ohladila" od te osobe... Mislim, sve je super kod tebe, ali nisi njegov tip! Sta to znaci - sve je super kod tebe, ali nemas crnu kosu? Ili mozda imas crnu, ali nemas dugu? Ili mozda imas tamne oci umesto svetlih? Ili obrnuto? Ne volim povrsnost takvog tipa, niti mogu da razumem tu "pretpubertetsku" fiksiranost na idealan imaginaran model muskarca/zene.
Korisnikov avatar
By SnakeCharmer
Diskretno pokažem utoku i zamolim ga da razmisli još jednom.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
jecam i ridam i vratim se kući i pevam Adeline pesme mojim mačkama...
Korisnikov avatar
By denbo
KorvinOdAmbera napisao:jecam i ridam i vratim se kući i pevam Adeline pesme mojim mačkama...
znaci pomaze? ma znao sam da je adele cudo ( cak sam i jednu macku na selu nazvao po njoj :smilegrin: ) moracu i ovo da probam :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
KorvinOdAmbera napisao:kakav si ti peder... :roll:

nefem? :praznoglavi:
By page
Slazem se sa Sanjom u potpunosti:) Hm...Otrcanija fora os ove ne postoji i tako nesto zapravo ne postoji.Uvek se desi neko ko nije nas tip pa mu ipak pruzimo i vise nego sto smo ikada pruzili tom navodno "nasem tipu"...Kada mi to neko kaze jednostavno se okrenem na drugu stranu i pozelim joj svu srecu da nadje tog nekog "svog tipa"!
Korisnikov avatar
By Stripi
Nemam problema sa time.
Jednostavno, da se okoristim terminom moje frendice, "nismo kliknuli" i produžim dalje.
Samo sam jednom u životu posvetio godinu dana opsesijom prema nekome, ko zapravo, nikad nije zasluživao moju pažnju. Pet minuta je previše, a o godinu dana neću ni govoriti. Previše volim i cijenim sebe.
I sve što imam dat ću onom ko to zna cijenit :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Stripi napisao: I sve što imam dat ću onom ko to zna cijenit :D
Misliš na svoju duhovnu, ili materijalnu baštinu ?
therealrocknrolla♀ napisao:Meni to niko nikada nije rekao. Doduse, neke su mi zamerile sto nemam kitu. Onda sam kupila strap-on.
Hahaha, nije ni meni niko to rekao tim recima al jeste mi indirektno zamereno sto nemam kitu, kad sam pomenula strapon bilo je ono kao "fuj, plastika" a ja se mislim, macko, zaboravila bi ti brzo sta ti je medju nogama. :lukavi:
Popeye napisao:sluts usually are. :D
Yeah, because they wanna be, and know how.. :alexis:

Inače, nikad se ne nalazim/viđam sa nekim uz dogovor "..ako ti se svidim../..ako sam tvoj tip.." Its retarded. If a guy is gonna actually say that aloud, than the whole meeting is a waste of time, in every possible way.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!