Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By LeDeNa_
Sta je to off topic?

Ljudska smo bica i imamo tokove svesti. Ti tokovi svesti imaju okidace.... I onda kada neko nesto kaze, sto se nekome ne svidja i/ili nije u toku svesti tog bica, onda je to off topic.Jel?

Da mi neko kaze u live npr, da slusa Gibonija rekla bih mu/njoj odmah, da je to za mene patetika najnize vrste.... Taj tren, u lice i ne sa visine i to obrazlozila samo sa jednim stihom: Nek se dete zove kao ja. Slusaj, rekla bih, nema problema, ali meni se to ne svidja.... Meni licnoje Giboni drag, kao osoba. Jer je svirao, to sto je svirao (probajte naci nesto iz devedesetih) i voleo i dobro je to radio i video da tu nema hleba i presao na uzas. Jer za to postoji trziste....Ovo sam napisala jer sam sam videla da se pustaju njegove pesme...

Tako i za mnoge druge teme...Tantricki seks npr itd...

Predlog.
Dakle, mozda da se ovde offtopicari lol? U ovoj temi.... Jednostavno, za uvek, ako odgovor ne ide u temu, citira se i stavi ovde.... I prekinemo sa neukusom izraza nemoci: Ovo je off topic. Ili najnovijom izjavom: Tome nije mesto ovde.

p.s.Mislim da se ovde i kad neko citira moze nastaviti itd...

p.s.2.Samo predlog i bez napada molim :)
Korisnikov avatar
By Mars
Ja mislim, Ledena, da ti je predlog u rangu Nobelove nagrade.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ako post nema apsolutno nikakve veze sa uvodnim postom onda je offtopic. za takav tok misli moze da se otvori druga tema u kojoj to nece biti offtopic.
Korisnikov avatar
By Tungi
LeDeNa_ napisao:Sta je to off topic?

Taj tren, u lice i ne sa visine i to obrazlozila samo sa jednim stihom: Nek se dete zove kao ja.

Meni se sviđa ta pesma, ali u duetu sa Josipom. :D
By LeDeNa_
Mars napisao:Ja mislim, Ledena, da ti je predlog u rangu Nobelove nagrade.

Oskar!

:lol:
By LeDeNa_
Tungi napisao:
LeDeNa_ napisao:Sta je to off topic?

Taj tren, u lice i ne sa visine i to obrazlozila samo sa jednim stihom: Nek se dete zove kao ja.

Meni se sviđa ta pesma, ali u duetu sa Josipom. :D
Eh, tvoja Josipa :)...Mozda je tad bolja pesma ali u globalu njegove pesme su mi uzasne...:D
Korisnikov avatar
By Mars
LeDeNa_ napisao:
Mars napisao:Ja mislim, Ledena, da ti je predlog u rangu Nobelove nagrade.

Oskar!

That's the spirit!!

:mazi:
By LeDeNa_
Anhedonie napisao:ako post nema apsolutno nikakve veze sa uvodnim postom onda je offtopic. za takav tok misli moze da se otvori druga tema u kojoj to nece biti offtopic.
Moze i da se citira prethodni post i nastavi ovde pa dokle god se islo...

Ja ne znam koja tema (retko da ima)...nije dosla do offova vec na npr petom postu...Meni je ok ako je tema za zezanje ali neke za mene ne zasluzuju to..

:)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
meni ne pada na pamet da dolazim u ovu temu, da bih nekome nesto rekao van teme.
to sto imam mu kazem odmah u ekran.
By LeDeNa_
KorvinOdAmbera napisao:meni ne pada na pamet da dolazim u ovu temu, da bih nekome nesto rekao van teme.
to sto imam mu kazem odmah u ekran.
Da, i upropastis neciju temu sa offom...Ja nikoga ne teram da dolazi ovde...Mislim da sam skroz jasna sta zelim reci.

p.s.A da, ovde nije ekran ;)

p.s.Ta osoba sa kojom ces voditi offove, vodi ili ovde ili negde kad moderatori premeste a ne da ode tema citajuci ili gledajuci smajlije samo.
Korisnikov avatar
By 2kune
LeDeNa_ napisao: Predlog.
Dakle, mozda da se ovde offtopicari lol? U ovoj temi.... Jednostavno, za uvek, ako odgovor ne ide u temu, citira se i stavi ovde.... I prekinemo sa neukusom izraza nemoci: Ovo je off topic. Ili najnovijom izjavom: Tome nije mesto ovde.
A što bi onda radili modovi? :nono:
Ne valja kad posluga stoji besposleno... :lepeza: Počne joj svašta padati na pamet... Zaboga, još će nam se sobarice i na boljševizam navrći! :drama:
Korisnikov avatar
By Mars
Off-ovi su poslednjih godina u 90% slučajeva zanimljiviji od samih tema...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Anhedonie napisao:ako post nema apsolutno nikakve veze sa uvodnim postom onda je offtopic. za takav tok misli moze da se otvori druga tema u kojoj to nece biti offtopic.
bubamara :love:

^
(ovo je offtopic)
Korisnikov avatar
By Waldorf
Znači, svaki svaki put kad vidim ovaj novi Sanjin avatar prvo mi kroz glavu prođe da je neka mlađahna Vulkanka :trekkiefreak:, a tek onda pomislim na Tegan i Saru. 'Tis lovely. :D
[/offtopic]
By LeDeNa_
Mars napisao:Off-ovi su poslednjih godina u 90% slučajeva zanimljiviji od samih tema...
Da, pisala sam davno na onoj temi Forum kad si stavio smajli shock :)))...

Slazem se da su neki offovi ok jer i kroz to se moze upoznati neko ali sam misljenja-ponavaljam, da ne idu offovi na ozbiljnim temama...

Ok, sta god ko zeleo naravno, nek radi...Samo sam predlozila i to je to.

:)
By LeDeNa_
Blady napisao:Ledena :piski:
Evo, cist off ali je stavljen gde treba i mislim da npr ovde je mesto reci nesto i da bude off..

Crna, imas lep avatar...Verujem da volis piss tako da je bolje da si stavila drugi smajli :lol:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Waldorf napisao:Znači, svaki svaki put kad vidim ovaj novi Sanjin avatar prvo mi kroz glavu prođe da je neka mlađahna Vulkanka :trekkiefreak:, a tek onda pomislim na Tegan i Saru. 'Tis lovely. :D
[/offtopic]
:hail: neko zna za njih :lol:

@Ledena

ja mislim da komentar od Blekuse nije off :trep:
By LeDeNa_
SanjaS...zezam se pa samim tim je moj post offf...Nego da te pitam vec kad sam otvorila temu...

Ko ti je na avataru? :)
By LeDeNa_
The Misfit napisao:^ zato mi je Srce tame jedan od najomiljenijih romana ikada.
Ko je napisao taj roman?
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
LeDeNa_ napisao:SanjaS...zezam se pa samim tim je moj post offf...Nego da te pitam vec kad sam otvorila temu...

Ko ti je na avataru? :)
:drama:

a da sam stavila T.a.t.u, njih svako zna, a prave lece u muzici niko ne prepoznaje :drama:

ovo je Tegan, iz grupe Tegan and Sara

vise informacija na http://en.wikipedia.org/wiki/Tegan_and_Sara

svraticu opet :lol:
Korisnikov avatar
By Waldorf
E, baš htedo' da kažem da nikad ne znam koja je koja od njih dve - Tegan ili Sara.

A Srce tame ili Heart of Darkness je napisao Joseph Conrad. Kopolina 'Apokalipsa danas' je verovano najpoznatija adaptacija tog romana.
By LeDeNa_

Svrati ali menjaj taj avatar...:))))

Slika
By LeDeNa_
Waldorf napisao: A Srce tame ili Heart of Darkness je napisao Joseph Conrad. Kopolina 'Apokalipsa danas' je verovano najpoznatija adaptacija tog romana.
Hvala :)
By LeDeNa_
SanjaS ili neko, molila bih da mi smanjite sliku da bih stavila avatar..Ja nikako ne mogu...:(

Evo sike-Hvala unapred...

Slika
By LeDeNa_
Ili ova, posto sam drzala dosta ovaj iznad...

Slika

Svejedno, ja vas molim da smanjite ako mozete.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!