Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By west end
Srbija - Italija 1:1 (1:1)
Ivanović 26' - Markizio 1'

Fudbalska reprezentacija Srbije igrala je nerešeno sa Italijom u pretposlednjem meču kvalifikacija za Euro 2012. i kako je Estonija uspela da pobedi Severnu Irsku u Belfastu, "orlovi" će u utorak u Sloveniji pokušati da zabeleže pobedu koja bi ih odvela u baraž.

Loše je počelo po izabranike selektora Vladmira Petrovića koji su primili gol već u prvom minutu, ali su uz malo sreće uspeli da dođu do izjednačenja još u prvom poluvremenu. Obe selekcije su do kraja meča imale nekoliko šansi da dođu do pobede, ali je meč, reklo bi se po navici, završen bez pobednika.

"Orlovima" predstoji teško gostovanje u Mariboru protiv rasterećenih Slovenaca, ali taj duel će biti prava prilika da se vidi koliko vredi ova generacija i zaslužuje li plasman na Evropsko prvenstvo
Korisnikov avatar
By scout_finch
bolje da se ne plasiraju na evropsko, ionako nismo prosli grupnu fazu na vecem takmicenju 10+ godina. sve blam do blama.
Korisnikov avatar
By west end
scout_finch napisao:bolje da se ne plasiraju na evropsko, ionako nismo prosli grupnu fazu na vecem takmicenju 10+ godina. sve blam do blama.
kakva je utakmica bila :puzzle: ko je bolji bio :puzzle:

Estonija je u S.Irskoj od 0-1 preokrenula na 2-1 i to pobedonosni gol 5 minuta pre kraja :mad:
Korisnikov avatar
By scout_finch
poslednjih pola sata nasi nisu pipnuli loptu, imali su mnogo srece kod izjednacujuceg gola, nije skandalozno lose, al' da je dobro, nije. slabo je sve to, golmana nemamo, spic nam je pomalo tuzan, pantelic u prvoj postavi, pazi kad nam je on najbolji napadac.
mi smo 2006. u nemackoj na svetskom bili 32. od 32 ekipe, prosle godine na svetskom nismo bas poslednji bili, na proslom evru nismo ucestvovali. mozda je bolje da i ovo preskocimo.
Korisnikov avatar
By west end
@ scout_finch jos jednom hvala za izvestaj i potpuno si u pravu mozda je bolje da se ne plasiraju na ovo prvenstvo jer 3-1 izgubiti kod kuce od estonije u igri kakvu ne prikazuje ni 2ligaski klub ...... :)
Korisnikov avatar
By BoB 123
Srbija ima najbolju odbranu od svih balkanskih ekipa,ali nema napad i golmana.
Pizon je greska za selektora itd
Da li ce tuci Sloveniju? Mozda,ali tesko do EP,jer i sa Anticom smo se skoro obrukali npr na SP (gotovo isti igraci kao i sada) a sa Pizonom i Pantelicem u napadu,ima da se crvenimo :wink:
Korisnikov avatar
By tebra
BoB 123 napisao:Srbija ima najbolju odbranu od svih balkanskih ekipa,ali nema napad i golmana.
Pizon je greska za selektora itd
:up:

Odavno sam postao ravnodusan po tom pitanju jer znam da ce samo razocarati.
By LeDeNa_
Plasim se samo neresenog rezlutata.Odbrana nam je dobra, sredina, krila ali nama nema ko da DA JEBENI GOL brrrr...

Idem gledati i nervirati se pa cemo komentarisati...

p.s.Hrvati vode 2:0 tako da ce biti prvi u grupi...
Korisnikov avatar
By boo_radley
LeDeNa_ napisao:Plasim se samo neresenog rezlutata.Odbrana nam je dobra, sredina, krila ali nama nema ko da DA JEBENI GOL brrrr...
Prosto je neverovatno da nemamo baš ni jednog bar prosečnog napadača, tuga.
Očekujem nerešen rezultat. :/
Korisnikov avatar
By boo_radley
Ahahah kakav gol smo primili :krezavi:
Ja sam oduševljena.
Korisnikov avatar
By Torry
meni zao Vidica, Ivanovica i delimicno Dekija sto trose energiju u ovoj raspaloj reprezentaciji

dalje mi besmisleno i da komentarisem
Korisnikov avatar
By boo_radley
Pa i oni su delom krivi za ovakve igre. Nije sve ni u kvalitetu igrača, pa nemaju Slovenci bolje igrače od nas, nego smo impotentni i nemamo dobru strategiju, nikakav plan u igri...

edit: Zamisli da Slovenci imaju tri igrača koja su ''u klasi'' Vidića, Ivanovića i Stankovića... pa rasturili bi nas.
Korisnikov avatar
By west end
Pizhonov prvobitni nadimak dok je kao pionir igrao u Hajduku sa Liona bio je pizda,posto to nije prikladno promenjeno je u pizhdra pa u pizhon.

ovaj tim vecinu igraca, ne sastavlja pizda nego ovaj glavati crnogorski bizon karadzic,golmanu joragecvicu je kraj ugovora u belgijskom gentu napadacu panetlicu istice ugovor u grckom olimpijakosu pa on od njihovog novog angazmana uzimaju debeli %.
sto se golmana tice u srbiji boljeg od nema od Bojana Saranova 2 puta uzastopno proglasen najboljim golmanom u Srbiji i ima obezbedjen inostrani angazman
Korisnikov avatar
By Torry
nisu pobedili jer im trener nije rekao da smeju

elem, nadam se da ce ova bruka doneti i nesto lepo

a to je da Zonpi leti naglavacke iz reprezentacije

a mogu i ostali sa njim
Korisnikov avatar
By boo_radley
Ma šta vredi što će Pižon da leti kad onog Karadžića niko ne može da istera...
Korisnikov avatar
By Torry
^zamisljam :(

elem, koja je budala onaj komentator..jel se tako odjavljuje?

"..i ,, to je to"

bez dovidjenja, hvala sto ste nas pratili i gubili zivce, itd"

i to je to!!!!????
Korisnikov avatar
By west end
sour_cherry napisao:Ma šta vredi što će Pižon da leti kad onog Karadžića niko ne može da istera...
ma motku pa po njemu pa ga proterati u njgovu crnu goru :srbin:
Korisnikov avatar
By boo_radley
Torry napisao: elem, koja je budala onaj komentator..jel se tako odjavljuje?

"..i ,, to je to"

bez dovidjenja, hvala sto ste nas pratili i gubili zivce, itd"

i to je to!!!!????
Ja posle svake utakmice kažem kako neću više da gledam kad ih prenosi Aleksandar Stojanović, ali avaj...:lol: Čovek nije normalan.
west end napisao:ma motku pa po njemu pa ga proterati u njgovu crnu goru :srbin:
A nemoj bre tako nacoški da ga pljuješ, pa bar za to ima materijala. :lol:
Korisnikov avatar
By Torry
i Zonpi dalje tvrdi da nismo imali srece i da smo se istrosili protiv Italijana?

a sad ce svi iz FSS naravno -udri po treneru, kao da nismo znali do sad koliko je los....a i kao sto znamo, nista tamo i niko ne valja
Korisnikov avatar
By boo_radley
Žonpi ne zna jednu rečenicu da sastavi a ne tim. :lol:
Korisnikov avatar
By BoB 123
Za poraz u Mariboru krivi su Vidic i golman,kakav je ono sut Vidica pri izvodjenju penala???
Ako se sjetimo Njemacke i igranja rukom,sve je jasno :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!