Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By ~ Le Saint X ~
Seksualno - antibiotik i stefan19
ostala dopadanja mi nisu usmerena na forumase
et toq!
:snob:
Psihički:

1. Wilhelmina, Dušan, 2kune. Najviše.

2. Pasivno-agresivne ultraviolet i acid, senzibilni Sunce i bas bleu, nenametljivi Orion i Nikodim.

3. Armand, haemoglobin. IriS. Pa i Hans.

Fizički:

Muškarci: Morgan naravno, Dragonite bez obzira na problem s kosom :D i još jedan.
Ako posmatramo parcijalno dElove tEla -- nikolicablondinaprikolica ima privlačan vrat za kidanje zubima vratne žile, ali kako da blondi ostavim bez njega. :ozbiljan:

Žene: Zwezdica i svaka, ukoliko takva ovdje postoji u što čisto sumnjam, koja nalikuje Emini Jahović. :awesome:
Korisnikov avatar
By blenta
dzelajza
hlaefdige
colorado
svejedno
smaug
bas bleu
lepa krepa
ulix

animalno:
lord of sex
mage
hans
korvin
anahedonie
i na dobrom je putu tebra
Zaista ima dosta forumaša koji su mi dragi, a upoznao sam svega par... Ali ajde da ne računam svog dečka i da pišem samo za one koje ne znam lično, a koje sam nekako jako zgotivio na forumu :)

Kragi... Mislim da je jedan divan, iskren i pošten dečko. Ma sve naj :)

Korvin... Isto mi se čini da je jedan divan dečko. Često se pronalazim u njegovim postovima... veoma simpa :)

Anhedonie... pametan, dobar dečko. Mislim da će daleko dogurati u životu ;)

Null... Glumi neozbiljnost, ali je u suštini jedan jako dobar dečko sa velikim srcem :P

banana... Nemam šta drugo reći nego 100 % dobrica. Svetu fali više takvih ljudi :)

Popaj... Naziva stvari pravim imenom, ima muda, pametan. Respect ;)

2kune... Veoma pametan i dobar tip. Treba skontati njegov smisao za humor, kako bi ga cenili ;)

Dina... veoma brižna i razumljiva osoba. Nekako je doživljavam kao majku foruma :)

blenta... Imam osećaj da je životinja u krevetu :lol: Ali stvarno cenim ono što napiše, čini mi se kao veoma pametan dečko ;)

Dirrty... veoma pametan dečko. Poštujem njegovo mišljenje

zatim smaug, eifranloo, svejedno, hlaef, deni etc. etc. Ne mogu svih da se setim, ima stvarno dosta njih koji mi se dopadaju (ili bolje reći: slika o njima u mojoj glavi)
volim ljude koji su pametni, koji imaju svoje specifična strasti i znanja, koji razmišljaju vlastitom glavom, koji stavove ne formiraju isključivo po vlastitom iskustvu (a kamoli da ih preuzimaju od okoline), koji su autenticno duhoviti, koji imaju zadovoljavajuci nivo opce kulture, koji nisu fah-idioti, koji su dobri u onome cime se bave, koji nisu mimoze, koji nisu melodramatični, koji nisu histerični, koji znaju verbalizirati vlastite misli i opcenito se smisleno izrazavati, koji su vise proizvod samih sebe nego svoje okoline, koji ce ustati zbog stvari u koje vjeruju i koje su im vazne, koji su zanimljivi, koji imaju dobar i formiran ukus kada je rijec o umjetnosti itd. i naravno, koji su se oslobodili autohomofobije i koji su out.

forumaši/ce koji imaju te kvalitete će se sami prepoznati. :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa u tu grupu odabranih izgleda da spadaš jedino ti Popeye.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa nikad se nisi otvoreno balio ni sa kim, ne bih znao.
Pederi obično pokazuju svoje simpatije vulgarno.
Хахаха... Сутра ћу да прелистам "моју слику" да се огласим :)
И то за пуко животињско привлачење, за ментално гравитирање је још рано, ипак сам ја још зелен на овом форуму :lol: :lol: :lol:
EDIT: Ма има, бре, и тих кандидата већ. Има овде паметних људи :D

Страва тема!
Korisnikov avatar
By Hys.
javolimsamosebe napisao:
ultraviolet napisao:ahahahahahaha kako je slatka bokte :love:
ja sam ozbiljna. :smilegrin:

ot: kittrie - obozavam njen egoizam
status - kralj
i kad sam procitala ovo sto je IriS napisala, nekako mi je potvrdilo misljenje (ne znam na cemu sam ga zasnovala) za Waldorf, deluje nekako divno.
Waldorf je nesto najdivnije sto je forum iznedrio u poslednjih dinu i po, a i vise.

Waldorfica :meda:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Hys. napisao:
javolimsamosebe napisao: i kad sam procitala ovo sto je IriS napisala, nekako mi je potvrdilo misljenje (ne znam na cemu sam ga zasnovala) za Waldorf, deluje nekako divno.
Waldorf je nesto najdivnije sto je forum iznedrio u poslednjih dinu i po, a i vise.
Waldorfica :meda:

Awww, you guys... :nogica:
You're makin' me blush. :blush:
By Kragi
@ Mage: Nemoj da mi kvaris reputaciju h8era :smeh:
Tnx a lot. :)

Ubice me postenje i ispravljanje krivih Drina ;)
Iako sam relativno kratko na forumu- nezvanicno (tj.neregistrovan) oko 2 mjeseca, a zvanicno evo nedjelju dana :D ipak imam utisak da je vecina vas sa ovog foruma zaista super...
ali ipak mi se najvise svidja Anhedonie :D bas mi je extra lik- ma slazem se sa skoro svakim njegovim komentarom, a i prelijep je ( uz sve to) :lol:

ali da pomenem i jos neke koji su mi jako simpaticni: Kragi,Popeye, Blady, KorvinOdAmbera ,Hys, bothways ,Glasnik ,blenta,Dirrty,....
bas bih se rado upoznao sa vama ( pa makar i preko neta)
freško sam autovan tako da ne znam bas mnogo gay ljudi :grin:
Korisnikov avatar
By bothways
:radosnice:

Ako si (nekad) u Beogradu, mozemo se upoznati. :) A mogu i da dovucem Anhedoniju xD
^ a koji ti je kriterijum keve ti? :smeh:
speedygonsales napisao:О, па ти си сладак, бар овако из профила. :) :P
hvala, mada sam ja covek u godinama :deda:
mislim da ta fotka stoji i na temi 'moja fotka' 160 i neka stranica.
By Kragi
Ma ne, zanima me jel bi nas sve karao ili su tu i neki zbog 'mozga'? :smeh:
Korisnikov avatar
By Laerem
Od onih koje (jos) nnisam imao prilike upoznat, naklonjen sam bas blue.

''
Korisnikov avatar
By denbo
bothways napisao::radosnice:

Ako si (nekad) u Beogradu, mozemo se upoznati. :) A mogu i da dovucem Anhedoniju xD
Hvala ti puno, ali nazalost nisam- sad sam u CG ( studiram),ali ako skoknem do Bg-a ( a znas da nama crnogorcima to nije problem :lol: )javljam se, obavezno :smilegrin:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!