Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By mish_beli
Je li bio neko? :)
Ja putujem za koji dan i jedva cekam. Gledala sam slike na netu i malo sam se edukovala...:saint:
Takodje, napravila sam i spisak "obici" :lol: ...
Malo me je i sramota, ali sa svojih 23 godine nisam obisla nase komsije ni jednom do sada :mad: , a kazu da je recimo Temisvar prelep ( "Mali Bec" ),
Prica se i da su poprilicno povoljniji od nas, pa ako budzet dozvoli, pasce i neke cizmice/kaputici... :smokin:

Dok se ne vratim sa gomilom fotki i utisaka, mozete podeliti svoja iskustva sa ostalima :saint2:

Temisvar ♥
Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Ja htedoh da odem na tzv. Drakula turu , al nisam uspeo.

Za ovu agenciju sam cuo sve najbolje, specijalizovali su se za to.

http://www.karpati.co.rs/
Korisnikov avatar
By mish_beli
DiFan si Marsonjicu ♥
Meni je zelja Drakula turica za Noc vestica, ali trenutno sam u fazi oporavka od nekih operacija pa nisam bas u mogucnosti da izdrzim sve to... Mozda sledece godine, ili Drakula tura, na prolece :) Ali verovatno u privatnoj reziji (Temisvar je udaljen oko 150km od Bg-a, sa jos troje ljudi u kolima, izadje smesna cifra. Takodje hoteli sa *** ili **** su dosta povoljni, a tu je uvek i neki privatni smestaj u opticaju).
Hrana je jeftinija od nase... A ima tolikoooo toga da se pogleda. Po mojoj slobodnoj proracunici, svako od nas da ucestvuje sa po 2,5 crvene i imamo put/smestaj/klopu za ceo week... Plus, komfor da idemo gde/kada hocemo.

U svakom slucaju, javljam utiske (a hvala na linku, ukrascu sta oni obilaze :zlocko: )
By Glasnik
Ja sam išao, ali zamalo. :lol:

Baš sam želeo da vidim Transilvaniju i istu ovu turu koju je Mars spomenuo. Istraživao sam 'na svoju ruku', tj. nisam razmatrao nikakve agencije i sl. Nego ranac na leđa i put pod noge.

Zapravo, kad sam krenuo da istražujem šta sve centralna Rumunija ima turistički da ponudi poprilično sam se (pozitivno) iznenadio.

Imaju nekoliko izuzetno lepih zamaka koji su prosto :wow: .

Svakako, ukoliko mi se bude ukazala prilika planiram da je obiđem. :)
Korisnikov avatar
By Mars
Ma milina samo da se covek makne negde.
A ovde se maknes se malo, bez nekog cimanja, a efekat znatan.

Lepo se provedi i salji utiske i slike posle.

:)
Korisnikov avatar
By mish_beli
:love:
Jao, sada je pocelo i srce da mi preskace ( kao kada si mini Ti, pa cekas ONAJ trenutak (samo) da krenes...) :lol: :saint2: :sleep:
Korisnikov avatar
By desnicashakic
Posetio sam samo Bukurest, i izgleda kao Beograd, samo ruznije! mozda sam promasio mesec, bio je januar, pa je sve bilo nekako sivo ! ljudi su cool ...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Bukurest pod obavezno
Bran
Transfagarasan
Transalpina
Konstanca
Temisvar

to je pod obavezno
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
e, da, pripremi se da se ne smejes kad narucis papanash
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Slika

ove ne lice mnogo, ali inace uvek na tanjir serviraju 2 krofne koje izgledjau kao sise a dzem stave tako da izgleda kao bradavca na sisi

i to ne rade namerno
Korisnikov avatar
By Mars
Ovaj gore kuvar onda nije video sise ni na slici.

:D
Korisnikov avatar
By Azdaja
posetismo jedne godine bukurest, nije moglo biti lepse...pod obavezno u obilazak...:)))
Korisnikov avatar
By Torry
Bukurest je jako lep i interesantan grad, al kazu da je Temisvar jos lepsi

sela njihova su gora od nasih, sto se tice kica i sunda, uverices se i sama :lol:
By Glasnik
@Timothy:
:bljak:
Ako nešto ne volim da čujem u prevozu, to je kada klinci puštaju ovaj rumunski elektro a la Inna 'maj ingliš veri bad' čiji se tekst svodi na 5 prostih rečenica koje se siluju do iznemoglosti. :drama:
Korisnikov avatar
By Timothy
^Al' šta ću kad je zarazno :D
Ta pesma mi je obeležila leto...........e sad znam da nije za ponos, ali stvarno kad se kaže Rumunija, ja prvo pomislim na muziku :lol:
Korisnikov avatar
By sort_of_me
Ja sam bio pre 10 godina u Transilvaniji (Sfântu_Gheorghe), doduše samo kratko. Više se ni ne sećam šta smo sve videli. :P Sećam se da se moglo obići i Drakulin zamak, ali tad sam sa društvom birao drugi izlet na jezero sveta Ana. Svakako ima lepih i prirodnih i "manmade" lepota. Lepo se provedi! :)
Korisnikov avatar
By V25
Zemlja Inne i Alexandre Stan!
Korisnikov avatar
By mish_beli
Rumunija je predivna, Rumuni su niski i ruzhni. :lol:
Hrana je jeftina i njam njam njam njaaaaaam :love:
Zadrzali smo se u Temisvaru (samo trzni centar nam je uzeo jedan dan :shopping_manijak: )
Obishli smo apsolutno sve shto smo imali da obidjemo.
Super smo se provodili i zahvaljujuci jednom forumashu i njegovom poznavanju rumunskog - dobro smo se sporazumevali sa meshtanima.
(Otprilike je ovako izgledalo: "Do you speak english?" - "No, no...blablablaba na Rumunskom" :D (mishica vadi telefon, i chita po Vuku shto joj je dotichni forumash poslao u sms-u) :)
Zivela savremena tehnologija :)
Mishica je zhdrala i Mai Tai do iznemogolosti (te fotografije nisu za javnost)
Evo samo par da docharaju Temishvar
Slika
Svuda cvece, cvece, cvece, cveceeeee
Slika
Dopada mi se sto su u centru Temisvara skoro sve zgrade zadrzale svoju autenticnost... Primer, banka:
Slika
Hotel
Slika
Slika
Slika
katedrala
Slika
sve zgrade su zivih boja sto mi se posebno dopalo :)
Slika
jedan od trgova
Slika
moja opsesija zgradama se nastavlja :)
Slika
i POBEDA - eto vam na! Mi smo u EU! :lol: :lol:
Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!