Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By castor
The Misfit napisao:
castor napisao:i onaj tip koji je isao u proslost i buducnost nekim automobilom
kako, bre, nekim automobilom? Delorean :rock:

:lol:

@ cole: :) yap
Korisnikov avatar
By Waldorf
Lele, castore, skidaj to i podsećaj se. Biće test kad se vidimo opet. :skandalizovana:

Odgovorim na temu kasnije, mrzi me sad da tražim slike.
By sncbgd
castor napisao: ...Kad sam bio bas mali: neka ruska bajka Kamena ruza ili Cvet u kamenu, tako nekako. :D
The Stone Flower (1946) IMDB
Kamennyy tsvetok (original title) :love:

prvi kolor film koga se secam, predivna bajka :leviathan: , ali i

"This story's not so simple - you need brains to figure it out!"
Korisnikov avatar
By walt333
i dalje mi je jedan od omiljenih:peder:
''''
Korisnikov avatar
By Synesthesia
nev napisao:Annie je prvi film na koji sam se navukla i gledala sam ga, pa mogu reci bar jednom u 2 dana. Volela bih opet da ga odgledam, zanima me kakav bi sad ostavio utisak na mene.

Slika
Isto nasmejano lice, i osecaj radosti na kraju, garantujem!.. Ahh taj Broadway.. skoro sve pesme znam i danas, a onaj bastovan koji Eni donese cvet na balkon Vorbaksove vile, je sooo cute... fantastican film.

Cudesna suma, crtani sa hrvatskom sinhronizacijom, Baltazar i Lija i mudri dezmekasti dabar i slikar sa svojim magicnim kistom i pinky meda koji obozava pit' medovinu.. i pevajuce pecurke i zabe.. hahaha..

Vestica tinejdzerka - bakuta je i danas smeshna za medalju.. a kaseta se izlizala..

I tek sad zapravo shvatam da su mi serije recimo mnogo vise ostale u secanju.. Evoksi, Mece dobrici, Ghost Busters, kasnije Tween Peaks...
Korisnikov avatar
By Kejt
Breakfast at Tiffany's

nista nisam kontala o cemu se radi ali ona mi je bila prelepa i gledala sam ga toliko, da se u jednom momentu kaseta izlizala i vise se nije moglo gledati....bacili su mi tu kasetu :sniff:

Slika
Korisnikov avatar
By walt333
Mars napisao:''''
:love:
Kako volim Ledenu kraljicu. Imao sam je na VHS-u kada sam bio mali.
Korisnikov avatar
By Mars
Vidi samo tu animaciju, atmosferu...jezu kad se pojavi Ledena Kraljica.

Ima nešto što ni Disney ni Pixar ni svi 3D ovog sveta nemaju.
Korisnikov avatar
By walt333
Apsolutno. Mislim da je ključ u jednostavnosti i nežnosti. Ovo sve novo em previše komplikovano em previše agresivno.
Korisnikov avatar
By Misfit
sad ste me podsetili na Vuka i zeca - Nu, pogodi!
nikako ne mogu da nađem onaj sovjetski psihodelični intro, samo skraćenu verziju pesme (nije ovo što sam prikačio). eh, to su bila vremena. only in Eastern Europe. :D

''''

a setih se takođe i švedskog crtanog Bezrepi Pele:

''''

p.s. i čisto da sa zapljunem sa jednim klasikom, Konjić Grbonjić:

''
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Najvishe su mi u secanju ostale serije, pogotovo Jelenko i Plava princeza (The Bosco Adventure u originalu). Ne znam tokom koje sam vishe plakao, da li kada su lovokradice ubile Jelenkovu mamu ili kad je princeza morala da se popne na onaj jebeni tron i nestane kako bi spasila svet od nekog zlog cudovista...

Sto se filmova tice, secam se letnjeg raspusta i svakog jutra u 10 je emitovan neki decji film na RTS-u. Excalibur su emitovali x puta i svaki put sam ga gledao sa istim odusevljenjem.
Korisnikov avatar
By Katengl
Star Wars IV, V, VI.
A od crtanih Kadišon, ruski Pinokio i Mece dobrići.
By filipkum
Vuk samotnjak i dan danas ga obozavam, a secam se voleo sam one decije filmove na Pinku subotom i nedeljom Suzi Kju, Badi pas kosarkas i crtace na BK Alfred Dzonatan Kvak i Iznogud
Korisnikov avatar
By sunasce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2291146#p2291146]Synesthesia napisao:[/url]
nev napisao:Annie je prvi film na koji sam se navukla i gledala sam ga, pa mogu reci bar jednom u 2 dana. Volela bih opet da ga odgledam, zanima me kakav bi sad ostavio utisak na mene.

Slika
Isto nasmejano lice, i osecaj radosti na kraju, garantujem!.. Ahh taj Broadway.. skoro sve pesme znam i danas, a onaj bastovan koji Eni donese cvet na balkon Vorbaksove vile, je sooo cute... fantastican film.

Cudesna suma, crtani sa hrvatskom sinhronizacijom, Baltazar i Lija i mudri dezmekasti dabar i slikar sa svojim magicnim kistom i pinky meda koji obozava pit' medovinu.. i pevajuce pecurke i zabe.. hahaha..

Vestica tinejdzerka - bakuta je i danas smeshna za medalju.. a kaseta se izlizala..

I tek sad zapravo shvatam da su mi serije recimo mnogo vise ostale u secanju.. Evoksi, Mece dobrici, Ghost Busters, kasnije Tween Peaks...
Marry Poppins
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!