Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Nisam kurva majke miizvini...
Ovog trenutka prozivljavam raskid, ali ovog trenutka!!! I dodjem ovde da malo skrenem svoje misli i vidim ovu temu!!! Ludilo!!!![]()
Jako mi je tesko, uvek mi je jako tesko. Sve zavisi koliko smo se nadali, koliko sebe davali i tako to.
E sad, zasto ljudi raskidaju? Iz milion razloga, koji se verovatno mogu grupisati u neke kategorije. Ali sad ne mogu da se opterecujem i sa tim. Generalno, raskida se valjda zbog toga sto vidis da se ono sto se ocekuje i dogovori, u stvari ne desava i ne postuje, da tu spasa nema.![]()
![]()
Originally posted by HefaistionPoslednji put beshe negde krajem jula 2004.
kad ste poslednji put prezivljavali raskid?
koliko je bilo tesko?
zbog cega najcesce dolazi do istog?
Originally posted by HefaistionRelativno skoro...pre tri nedelje.
kad ste poslednji put prezivljavali raskid?
koliko je bilo tesko?
zbog cega najcesce dolazi do istog?
Originally posted by Hefaistionako raskid naiðe zbog toga što si napisao, onda ja to ni ne bih nazivao raskidom. ose?aj zaljubljenosti uvek proðe i treba da proðe. treba da proðe da bi uopšte zaljubljenost prerasla u ljubav i da bi se taj neki povremeni flert pretvorio u vezu.
koliko cesto dolazi zbog toga sto prodje onaj prvi carobni osecaj zaljubljenosti???Najcesce,zar ne>?
Kako obnavljati leptirice???
Originally posted by Eruännetezak raskid, veoma tezak raskid, novembar...moja krivica, jebi ga...
tezak raskid, veoma tezak raskid, novembar...moja krivica, jebi ga...
a poslednji raskid, isto, osecala sam se ko djubre mada stvarno nije bilo toliko razloga...bilo negde u decembru...
Originally posted by revealrazumem zasto to kazes, ali,ipak, zar ne bi bila praznija i siromasnija iznutra?
da li vise boli razocarenje ili sama odvojesnost od te osobe....?
najvise bih volela da je nisam volela... sve bi bilo 1000x lakse
Originally posted by the1whowishedOriginally posted by revealrazumem zasto to kazes, ali,ipak, zar ne bi bila praznija i siromasnija iznutra?
da li vise boli razocarenje ili sama odvojesnost od te osobe....?
najvise bih volela da je nisam volela... sve bi bilo 1000x lakse
razocarenje vise boli, po meni. mada mene odvojenost ubija
![]()
Za reveal:![]()
![]()
Za raskide:![]()
![]()
Za ..........:![]()
Cheers!![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Dracozasto li se nalazim u tome?
Meni poslednji put bio juce.. Ali ubedljivo najgore je bilo dok sam cekala da dodje kod mene... Jednostavno, znala sam sta ce biti i bilo mi je toliko muka i lose, da sam samo cekala da dodje... da kaze sta ima... ali sam se zajebala u proracunu, posle mi nije bilo nista bolje... a koliko dugo ce da bolli...only time will tell.
mrzim raskide u kojima se dve osobe i dalje vole, ali ne mogu zajedno.. jednostavno, uvek postoji onaj milimetar nade da ce se sve srediti...pa onda dodatno boli kad shvatis da nece.. a volis, ali jbg...nemas pravo glasa.. ni mogucnost da urazumis tog nekog da treba da budete zajedno, da ste ment for each other... ili sebe da razuveris....pa i ako uspes da skontas da je jebeno u pravu i da ne mozete zajedno...ali i dalje volis... i umires jer ne mozes bez...
BOLI...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!