Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
Slazem se s bernom, smaug i Heraldom ovde!
Nakon sve ove provale homomrznje koju je dozvolila vlast i drushtvo u Srbiji, ne treba davati legitimitet tim gladijatorskim nadrkavanjima od prichaonica.
deran napisao:olja ne ide na dušu devedesetdvojke,jer sko dobro shvatam,ona radi za nekakvu nezavisnu mrežu...
ni pescanik nije bio devedestdvojkina emisija pa smo videli kako se to zavrsilo. dakle, olja beckovic i utisak nedelje konceptualno se uklapaju u novu uredjivacku politiku b92.
Korisnikov avatar
By V25
Ovo će biti dobra noć predosjećam!
Simor napisao:Zanimljivo je pratiti u šta se B92 pretvara. Samo treba pratiti njihove tv vesti (sa sve Beleslinom koji je ultra-giga-mega super transfer, samo ne znam u kojoj novinarskoj dimenziji) ili njihov nesrećni internet portal, videti kako su pretenciozno pratili dešavanja oko Parade i shvatiti da se konačno i B92 pridružio horskom medijskom pojanju pod dirigentskom palicom Kopicla i drugih kreatora virtuelne Ćosić-koji-cupka-Tadića-na-kolenima stvarnosti u Suburbiji.

Kada se setim kako je B92 svojevremeno bojkotovao Šešeljeve radikale zbog njihovog govora mržnje, a sada "suočavanjem" gejeva i Dveri pokušavaju da podignu gledanost svoje tužne televizije...

No, sve to je deo tužne slike Srbije kakva je danas. Nije to nepromenjivo i ne mora Srbija doveka da se gaca u ovom blatu, ali sadašnji trenutak je neveseo.
:up:

:up:
Korisnikov avatar
By Paki
Ne radi se o neprincipijelnosti iz najmanje dva razloga: ja večeras neću biti sam u studiju (ukupno je četvoro gostiju) i takođe neću ulaziti u dijalog sa Dverima.

Uostalom, gledajte večerašnji Utisak pa će vam biti jasno o čemu pričam.

Takođe, u ponedeljak (sutra), 03. oktobra 2011. godine u 10 časova se u Palati pravde (treći sprat, sudnica br. 51) održava ročište u postupku protiv Mladena Obradovića, jednog od lidera ekstremističke desničarske organizacije Obraz, koji je optužen za krivično delo Rasna i druga diskriminacija za vreme organizovanja Povorke ponosa 2009. godine (Krivični zakon, član 387). Ovo je zajedno sa procesom protiv Miše Vacića prvi put u domaćoj sudskoj praksi da se neko od predstavnika ili članova ekstremističkih organizacija tereti po osnovu člana 387 KZ-a zbog nasilja/diskriminacije prema LGBT osobama.

Pozvan sam od suda, na predlog tužilaštva, da svedočim u ovom postupku (isto kao i za paralelni postupak protiv Miše Vacića).

Pozivam vas da u ponedeljak, 03. oktobra 2011. godine između 09:30 i 09:45 dođete u Palatu pravde (Savska 17) i svojim prisustvom podržite moje svedočenje pred početak, tokom i nakon njegovog završetka. Suđenje će se održati u sudnici br. 51 na trećem spratu. Suđenja obično počinju tačno u zakazano vreme (10 časova), pa je to razlog zašto vas molim da dođete (ukoliko želite) do 15 minuta pre početka suđenja, jer ulaz u sudnicu nakon početka neće nikako biti moguć.

GSA je, kao i za prethodna četiri ročišta protiv Miše Vacića, obavestila policiju o zakazanom suđenju i zatražila od svih nadležnih organa da obezbede red i zaštite svedoke i prisutne od uvreda, pretnji i svakog drugog napada.

Hvala unapred.
bas bleu napisao:
deran napisao:olja ne ide na dušu devedesetdvojke,jer sko dobro shvatam,ona radi za nekakvu nezavisnu mrežu...
ni pescanik nije bio devedestdvojkina emisija pa smo videli kako se to zavrsilo. dakle, olja beckovic i utisak nedelje konceptualno se uklapaju u novu uredjivacku politiku b92.

Pescanik zapoceo novu sezonu :love:
Korisnikov avatar
By Mars
Na kojoj stanici?

Jaooooooooooooooooo zarko koooooooooooraaaaaaaccccccccccccccccccc!!!!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By castor
Slusam preko pescanik.net. Ja bih malo vise Borke i Srbijanke i Jovana :))))
Korisnikov avatar
By bern
smaug napisao: Kada u Srbiji emisije budu samo o pravima lgbt zajednice i kada u njih budu pozvani samo ljudi koji ce pozitivno govoriti i edukovati gledaoce onda u takve emisije treba ici. Do tada treba bojkotovati svaku televiziju i svakog novinara i novinarku koji izjednacavaju npr Obraz i slicne sa GSA (bez obzira sta ja o GSA mislila).
Nažalost, to te emisije su jedan od boljih načina za promociju LGTB prava. Ne treba ih bojkotovati, već pametno iskorisiti. Npr, ignorisati fašiste. Praviti se da ne postoje na susjednoj stolici, jer im tu nije mjesto. Ne diskutovait sa njima, ne ulaziti u rasparvu. Ako upute pitanje, neka ga ponovi voditeljka.

Pokazati dostojanstvo u svakom obliku, i naučiti ljude kako se sa "takvima" postupa.

Opet se vraćamo na to da LGTB predstavnicima, pogotovo u ovako sje*anim medjima i državi, treba mnogo truda i usavršavanja prilkom javnih nastupa.

EDIT
Tek sad vidim Pakijevu poruku! :thumbsup:
By Hans
bern napisao: Nažalost, to te emisije su jedan od boljih načina za promociju LGTB prava. Ne treba ih bojkotovati, već pametno iskorisiti. Npr, ignorisati fašiste. Praviti se da ne postoje na susjednoj stolici, jer im tu nije mjesto. Ne diskutovait sa njima, ne ulaziti u rasparvu. Ako upute pitanje, neka ga ponovi voditeljka.
Time što su oni uopšte na televiziji i imaju medijski prostor daje se narodu do znanja da oni jesu deo države i da vlast do podržava.
Moja je želja da se o njima u medijima i ne govori, da se ne pozivaju u emisije.
Da ih nema jednostavno. Kada gledate RTS 1 neki duži vremenski period, mogli biste poverovati u to da u ovoj zemlji stvarno nema reality emisija, Jelene Karleuše i trećerazrednih talk show programa, što zapravo nije tako.
Dakle, može.

A napolju, ukoliko prave nerede, PRAVA policija bi trebalo da se s njima obračuna kako dolikuje.
Korisnikov avatar
By Mars
castor napisao:Slusam preko pescanik.net. Ja bih malo vise Borke i Srbijanke i Jovana :))))
Jao Zaro Koracccccccc :povez:

"Tuces homoseksualca zbog zelje da ga dodirujes"

:kesa:
Korisnikov avatar
By walt333
El može b92 da se gleda negde preko interneta? Meni su isekli kablovsku a ne znam da prikačim antenu (nisam siguran ni da je imam).
Korisnikov avatar
By IriS
zna li neko, ko prati iz inozemstva naše televizije, da li radi onaj live streaming na B92?
sad ne radi, pošto je utakmica, a da li radi za emisije i vesti?
Korisnikov avatar
By Mars
Kod mene nema nista.
Dal zbog onog glupavog Djastina, ne znam...
Korisnikov avatar
By scout_finch
a to je najbitniji deo emisije.

elem, olja ih bar za sad pusta da kazu koju.
a evo sad daje rec i dverima. evo, pobedila je porodicna srbija.
By Kragi
Evo, krenuo i ovaj iz organizacije 'Dveri' sa unapred naucenim tekstom sudeci po brzini price :roll:
Korisnikov avatar
By Hys.
Svaka vama cast ljudi kako to mozete da gledate.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!