Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Mars napisao:Ja mislim da gore bojkotirati nego iskoristiti priliku da se u lice Dverima kaže da su fašistička gamad s kojom se nema što pričati nego ih eventualno skupljat po ulici u komadima, Gljivici Dačiću da je nesposoban ministar, a Borisu Tadiću da ministru za Kosovo dodjeli i portfelj centra Beograda.istok napisao:^I ja mislim.
Nema razloga da ucestvuju u jos jednoj emisiji gde postoji "druga strana".
Olja bi mogla da napravi emisiju u kojoj ce gostvati ljudi koji ce samo ukazivati na cirkus i urnebes vodecih fasistickih organizacija.
Posebno ne ako se prajd otkaze. Ovako ce biti samo jos jedna emisija tipa "Zene"
za drugaciji profil gledalaca. Sve je to vec vidjeno.
svejedno napisao:Pa do državne "parade" se zvala povorka.
i sto zaista kod nas insistiraju na nazivu 'parada'? mislim, ne govorim to zbog 'prsta u oko' i sl, nego...ne ide.
ovde to nije parada, ovde je to protest. vrlo jednostavno. i tako zaista lakse objasnite maloumnicima sta je to sto se radi.
nazovite ga 'protest ponosa', vise ce smisla imati a i dalje ima 'ponos' u sebi.
Mars napisao:istok napisao:^
Nema razloga da ucestvuju u jos jednoj emisiji gde postoji "druga strana".
Olja bi mogla da napravi emisiju u kojoj ce gostvati ljudi koji ce samo ukazivati na cirkus i urnebes vodecih fasistickih organizacija.
Posebno ne ako se prajd otkaze. Ovako ce biti samo jos jedna emisija tipa "Zene"
za drugaciji profil gledalaca. Sve je to vec vidjeno.
I ja mislim.
svejedno napisao:eee ljubim te ja
a evo kako se razgovara sa obradovicem:
''''''
Ulix napisao:Pa sad su ih pozvali u emisiju.Ne znam šta rade mediji u Srbiji? Naciste i ostale devijante nikako ne treba pozovati na TV, a pogotovo ne u udarne emisije!
bern napisao:Tako je. Nije ih pozvao nigde. Kakv crni prajm tajm.Ulix napisao:Pa sad su ih pozvali u emisiju.Ne znam šta rade mediji u Srbiji? Naciste i ostale devijante nikako ne treba pozovati na TV, a pogotovo ne u udarne emisije!
Da nije možda BBC pozvao "predstavnike mladih" u prime time, da sa policijom i sociolozima rasprave da li je u redu paliti London?!
smaug napisao:bern napisao:Tako je. Nije ih pozvao nigde. Kakv crni prajm tajm.Ulix napisao:Pa sad su ih pozvali u emisiju.Ne znam šta rade mediji u Srbiji? Naciste i ostale devijante nikako ne treba pozovati na TV, a pogotovo ne u udarne emisije!
Da nije možda BBC pozvao "predstavnike mladih" u prime time, da sa policijom i sociolozima rasprave da li je u redu paliti London?!
Odlazak u emisije u kojima, takodje, gostuju nacisti, klerofasisti, clanovi Obraza, Dveri i ostalih organizacija koje ne postuju ustav i ljudska
prava i na najbrutalniji nacin, po cenu zrtava, ljudskih i materijalnih, sprecavaju ostvarenje tih prava je samoubistvo. I licno i politicko i idejno. Odlaskom u takve emisije neobjektivnim novinarima se potvrdjuje da je njihovo vidjenje demokratije (sve/obe strane bez obzira na to sto jedna od njih krsi zakon treba cuti) ispravno. Gostovanjem u takvim emisijama se "sagovornicima" ubrizgava novi zivot i doprinosi se tezini i validnosti njihovih reci i argumenata. Indirektno im se, i njihovim
Sledbenicima, kaze-treba vas slusati. Treba uzeti u obzir to kako vi razmisljate.
Kada u Srbiji emisije budu samo o pravima lgbt zajednice i kada u njih budu pozvani samo ljudi koji ce pozitivno govoriti i edukovati gledaoce onda u takve emisije treba ici. Do tada treba bojkotovati svaku televiziju i svakog novinara i novinarku koji izjednacavaju npr Obraz i slicne sa GSA (bez obzira sta ja o GSA mislila). Ovo je vracanje na pocetak, na osnovna, ustavom garantovana prava. I ako se fundament ne postavi kako treba, dzaba sav ostali rad.
Posaljite pismo, obavestenje i kazite zasto ne ucestvujete i kada i kako ce te ucestvovati. Time ce te pokazati da ne odbijate dijalog ali da imate neke standarde, neku crtu ispod koje necete ici.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!