Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Slika

Factory Girl (2006)
odusevljena

edit

hvala waldorf :) nisam znala da se ne pokazuje, meni bude normalno, obraticu paznju sledeci put.
Korisnikov avatar
By Mars
Slika

Vaistinu stunning.

Posebno će biti zanimljiv onima koji misle da nijedan narod na planeti nije imao tragedije u ekvivalentu: kosovski boj+sve partizanske ofanzive+ratove na prostoru ex-YU...i da je to što se događalo nama nešto najtragičnije, potpuno autentično i originalno...
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ej, narode (konretno trenutno Mars i SanjaS, ali sam primetila i ranije), ne dozvoljava IMDB da se hotlinkuju slike direktno s njihovog sajta. Plz, ili stavljajte i nazive filmova ili tražite novi source sličica - ne znamo ovako o kojim je filmovima reč.

...a kopka me... :D
Korisnikov avatar
By Waldorf
Danas na oba mesta bilo "you have no permission". Oh well. Nema veze. Kontam da je samo ime dosta da možemo da nađemo. :)
Hvala oboma.
Korisnikov avatar
By Mars
Jao meni niko da odgovori na temi za preporuku nekih filmova a počinje mi festival. A nemam kad da mnogo nešto kopam po netu, biće na rnd da se ide.

Od naših je tu samo Mila sa "Cinema KOmununisto"....
Pirates of the Caribbean: At World's End

Valjda sam taj nastavak gledao, niti je toliko važno. Pa što mi je to trebalo u životu? Strahovito rastegnuto, kao ima radnju ali jedva je primjetljiva. Samo neka strka, svi samo skaču, pa divljaju bla bla bla. Johnny Depp opet glumi gay pirata, Orlando Bloom is just gay. Keira paradira u korzetu. Oh, the horror. :lood:
Korisnikov avatar
By bothways
Johnny English Reborn - meh. Nekoliko smesnih scena. Ostalo je pokusaj humora sa ostarelim Atkinsonom. Bolji je prvi deo.
A Nightmare on Elm Street (2010)

Posle skoro godinu i po od premijere sam, bez neke velike želje, već iz dosade pogledao ovaj "film". I dalje sam bez reči. Bleđi, nezanimljiviji i dosadniji film do sad nisam našao. A gledao sam ih dosta. Porastao sam uz horore, A Nightmare on Elm Street (1984) je jedan od prvih koje sam gledao. Posle njega sam video tone horora, i dobrih i solidnih i loših. Ali A Nightmare on Elm Street (2010) je bukvalno worthless piece of shit. Da je Wes Craven umro-prevrtao bi se u grobu. Film ne izaziva ništa sem beskrajne dosade. Ni u jednom trenutku me film nije dodirnuo, nije me šrtecnuo, srce mi nije zalupalo a o adrenalinu neću ni da pričam. Imao sam osećaj da gledam fudbalsku utakmicu: "Fuckin' Jesus on a stick, kad će ovo da se završi??". Nije ni čudo da je original zaradio 14x svoju cenu koštanja a film iz 2010 3x.
1/10.
mitrandir napisao: A Nightmare on Elm Street (2010)
worthless piece of shit
ali zato ćemo uvek imati jedan od konzistentno najboljih horor serijala ikada. gotovo je abnormalno da tek neki 7. deo (New Nightmare) bude toliko genijalan.

fuck the reboot!
By Simor
Noi the Albino.

Islandski film. Sviđa mi se ideja islandske izolovanosti. Neophodna je (izolovanost, ne Island) da bi se preživelo u ovoj državi.
Korisnikov avatar
By walt333
Slika

The Search - Ako se izuzme užasna muzika i potreba da se ubaci neki narator koji ti objašnjava stvari na početku filma kao da si idiot ovo je sasvim pristojan film. Posebno mi se sviđaju dijalozi i naravno Monty koji je uvek :sweet:.
mitrandir napisao:A Nightmare on Elm Street (2010)

Posle skoro godinu i po od premijere sam, bez neke velike želje, već iz dosade pogledao ovaj "film". I dalje sam bez reči. Bleđi, nezanimljiviji i dosadniji film do sad nisam našao. A gledao sam ih dosta. Porastao sam uz horore, A Nightmare on Elm Street (1984) je jedan od prvih koje sam gledao. Posle njega sam video tone horora, i dobrih i solidnih i loših. Ali A Nightmare on Elm Street (2010) je bukvalno worthless piece of shit. Da je Wes Craven umro-prevrtao bi se u grobu. Film ne izaziva ništa sem beskrajne dosade. Ni u jednom trenutku me film nije dodirnuo, nije me šrtecnuo, srce mi nije zalupalo a o adrenalinu neću ni da pričam. Imao sam osećaj da gledam fudbalsku utakmicu: "Fuckin' Jesus on a stick, kad će ovo da se završi??". Nije ni čudo da je original zaradio 14x svoju cenu koštanja a film iz 2010 3x.
1/10.

Da. I uz sve to Jackie Earle Haley kao Freddy. Blasfemija.
constantine napisao:
Dirrty napisao:Slika

Ryan Reynolds simpatičan i jebozovan kao i uvek, ali film je isprazan, ne računajući pristojne efekte.

5/10.
skroz se slazem sa drtijem
Isprazan?

Po vama je odabir Hala Džordana za novog korisnika prstena mala stvar? A poseta planeti OA i obuka u Green Lantern Corp.-u?

Očigledno niste čitali strip ...
  • 1
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • 214
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!