Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Boris Miličević, to služi...

da se SPS može pozivati na svoju gej mečku na lancu
34
69%
da se unaprijedi položaj LGBT zajednice u srbiji
7
14%
nešto treće
8
16%
navodno i slijepo crijevo ima neku funkciju; meni pak nije jasno čemu služi boris miličević? :nerd:

jasno mi je kome služi, ali mi nije jasno čemu. ono, koja je korist od toga što se naziva boris miličević? jasno mi je koja je korist od toga za SPS i ivicu dačića, ali nikako da proniknem koja je korist srpskoj politici, građanima srbije i LGBT zajednici, na čijim je leđima to ostvarilo karijeru. :serlok:

i naravno, jasno je koja je korist borisa milicevica od borisa milicevica. :party:

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/280259 ... ade-ponosa

Milićević: Nije trenutak za gej paradu

Član Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije Boris Milićević izjavio je danas, nakon što je MUP zabranio sve javne skupove zakazane za vikend, da u situaciji u kojoj se Srbija sada nalazi ne bi bilo bezbedno održati Paradu ponosa.
"Siguran sam da u Srbiji postoje trenuci u svakoj godini, kada može da se održi parada. U stanju u kome se država sada nalazi vrlo je problematično i nebezbedno održati paradu ponosa", rekao je Milićević, dugogodišnji gej aktivista.
On je naveo da je očigledno da bezbednosni rizici oko održavanja Parade postoje već duži period, budući da "ekstremističke organizacije već mesec dana najavljuju ne samo nasilje, već državni udar".
"Jasno je da bi se policija susrela sa istim nivoom nasilja kao prošle godine, a desničarske organizacije najavljivale su i veće nasilje i nerede nego lane. Oni su najavili razne skupove i po unutrašnjosti Srbije", naglasio je Milićević.
Prema njegovim rečima, desničari su najavljivali i da će napadati državne zgrade, policijske stanice po celom gradu, jer su znali da će policija da se koncentriše na jednu tačku, pa bi joj bilo mnogo teže da održava bezbednost na širem području.

ah, tesko je biti najbolji. :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
"No question now, what had happened to the faces of the pigs. The creatures outside looked from pig to man, and from man to pig, and from pig to man again; but already it was impossible to say which was which."

- George Orwell, Animal Farm, Ch. 10
Korisnikov avatar
By Anhedonie
njegova korist je to sto mnogo voli da sere pa onda to i jede i tako u krug, rekurzivno.

on je zapravo perpetum mobile.

edit: i to prve vrste, sere vise nego sto jede.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ma Boris Miličević je jednostavno kriv za sve.
Korisnikov avatar
By bas bleu
a million dollar question: ko li se ulogovao kao loud & queer? :lol:
pa valjda ima neke informacije koje mi nemamo... nekako mu vjerujem kad govori o prijetnjama državnim udarom... :nesiguran:
ali nikako se ne mogu složiti da upravo sad nije pravi trenutak za prajd... mislim da nema boljeg trenutka nego sad... pogotovo što se državnog udara tiče...
Korisnikov avatar
By Srklet
bas bleu napisao:a million dollar question: ko li se ulogovao kao loud & queer? :lol:
a tko je vlasnik apartmana? :D
Korisnikov avatar
By castor
bas bleu napisao:a million dollar question: ko li se ulogovao kao loud & queer? :lol:

:)
Korisnikov avatar
By bas bleu
ah, gone already. i nista od zurke for the naughty kiddies. :sigh:
2kune napisao:mislim da bi trebalo realnije sagledavati stvari i ne djeliti svijet samo na popaja i homofobe... čak je i Srbija složenije strukture od toga...
što ne odgovara na pitanje - čemu on služi?
Popeye napisao:@stripi: nije kriv za sve, nego za vrlo konkretnu stvar.

u jednoj do or die situaciji jasno je stao na stranu homofoba. ni vise, al bome ni manje. :shrug:
A nama svima je mnogo lakše da obrušimo svu mržnju na jednog čovjeka?
Da jednostavno zaboravimo sav njegov doprinos aktivizmu, zamrzimo ga i postavimo kao stup za pljuvanje, pored svih aktera koji su puno važniji za čitavu priču?
Da manemo na stranu i to što predsjednik države i ujedno i predsjednik stranke koja se zove licemjerno zove Demokratska uvijek svrstavao na stranu homofoba i fašista?
Da manemo na stranu i što još jedan član DS i ujedno parlamentarni zastupnik zanemaruje demokraciju i u stavu o PRideu naglašava da je on jedan pravoslavni hrišćanin?
Da zanemarimo i što još jedan član DS-a, ujedno i gradonačelnik Beograda već treću godinu apelira da se Pride ne održi?

Svi su oni nebitni, bitno je da mrzimo Borisa. Ali Miličevića. Da ne bude zabune.
@stripi: strastvena obrana, nema sta. :D

ne kazem da sve treba svaliti na b.m. daleko od toga.
ali kazem da treba izdvojiti njegov stav u ovom slucaju, bas zato sto jest gej. i navodno nekoć gej aktivist.
zmeu napisao:Dobro Stripi, na starnu vaši osobni odnosi, čemu on sad služi, osim da prevađa na pederski ono što kaže Gljivica Dačić?
A čemu bi, molim te služio?
Boris je član SPS-a.
Deklarirani gej član SPS-a, ali i dalje član stranke.
Dakle, Boris nije organizator Parade Ponosa 2011e godine.
Nije čak ni član organizacijskog odbora.
Meni je i dalje nejasno zašto bih ja sad svu mržnju trebao svaliti baš na njega?
Korisnikov avatar
By Mars
Stripi napisao:Ma Boris Miličević je jednostavno kriv za sve.
''
Korisnikov avatar
By constantine
ruzno je za neku osobu napisati TO bez obzira da li se on pravilno zalaze za "nase" principe ili ne
ako pricamo o fizickom izgledu, popaje lepsi je on od tebe :kiss:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Hmh. Nije Boris ni za sta ni kriv, ni duzan, ni zasluzan. Covek radi ono sto mu je u opisu posla.
Ko ga se seca iz vremena "veselih" cetvrtaka u ex "Can-Can" klubu, tj. njegovih "aktivistickih" dana, ne bi trebao da bude iznenadjen. Ko ga se ne seca, mozda ima opravdanje za iscudjavanje.

Ni mnogo "veci" ne sluze nicemu, pa bleje po sednicama, odborima, savetima i t.d.

Popejche, ne znam odakle tema.. :alexis:
Kad pogledamo, bice da je za lgbt zajebnicu vise uradila studentska poliklinika ili cak JAZAS, nego L&Q i taj neki volim-da-sam-pametan-dok-me-kamera-snima, B.M., mada su uvek imali lepe boje na pamfletima, i finu mjuzu na okupljanjima..

Sto se fizickog izgleda tice, ne znam kako Popeyche izgleda, ali verujem da ne lichi na nerazvijenu preraslu nadutu bebu u tegli sa formalinom, dok govori i usta mu se sjaje od bala, kao neki..

:alexis:
Popeye napisao: u jednoj do or die situaciji jasno je stao na stranu homofoba. ni vise, al bome ni manje. :shrug:

:up:

Niko nije podastavao njegovu proslost kao aktiviste. Medjutim, njegov momentalni politicki angazman je postao krajnje diskutabilan. I to je ono zalosno u celoj prici. :barf:
By sncbgd
Patty Hewes napisao:Hmh. Nije Boris ni za sta ni kriv, ni duzan, ni zasluzan. Covek radi ono sto mu je u opisu posla.
Ko ga se seca iz vremena "veselih" cetvrtaka u ex "Can-Can" klubu, tj. njegovih "aktivistickih" dana, ne bi trebao da bude iznenadjen. Ko ga se ne seca, mozda ima opravdanje za iscudjavanje.
Ni mnogo "veci" ne sluze nicemu, pa bleje po sednicama, odborima, savetima i t.d.
Popejche, ne znam odakle tema.. :alexis:
Kad pogledamo, bice da je za lgbt zajebnicu vise uradila studentska poliklinika ili cak JAZAS, nego L&Q i taj neki volim-da-sam-pametan-dok-me-kamera-snima, B.M., mada su uvek imali lepe boje na pamfletima, i finu mjuzu na okupljanjima..
Sto se fizickog izgleda tice, ne znam kako Popeyche izgleda, ali verujem da ne lichi na nerazvijenu preraslu nadutu bebu u tegli sa formalinom, dok govori i usta mu se sjaje od bala, kao neki.. :alexis:
:odlicno:
Korisnikov avatar
By nsc
Borisa istovremeno i potcenjujete i precenjujete
bio je aktivista kad to niko nije hteo/smeo? i dobio vise batina zbog toga nego iko drugi
sad radi neke druge stvari i ne busa se da je aktivista
a od necega se mora i ziveti
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Jedno je preceniti ili potceniti sa raslogom, a drugo bez razloga..

Biti lud nije isto sto i biti hrabar..

Znam ljude koji su dobili vise batina..

Ne busa se jer mu nije dozvoljeno, i jer nije bas toliko glup..

Svi mi zivimo... od necega.

:alexis:
By Hans
Patty Hewes napisao: Ko ga se seca iz vremena "veselih" cetvrtaka u ex "Can-Can" klubu, tj. njegovih "aktivistickih" dana, ne bi trebao da bude iznenadjen. Ko ga se ne seca, mozda ima opravdanje za iscudjavanje.
Taj klub... :love: Moja prva gay žurka. :)
Mene samo zanima
Boris Milicevic napisao: "Siguran sam da u Srbiji postoje trenuci u svakoj godini, kada može da se održi parada.
tachno koji su to trenuci i dani u godini kada se u Srbiji moze da odrzi parada?
koji i kada su to trenuci i dani u godini kada ultradesnicharski smrad Srbije nece/ne bi isto terorisali k'o i sada i kada slinava vlast u Srbiji ne bi popushtala i ugadjala tom teroristichkom naci-fashi-shovi oloshu?
dakle, koji i kada su ti trenuci i dani?

B.M. je jako razocharao shto izgleda da misli da su gejevi tako glupa stvorenja pa da ce kupiti ove la-la-land zablude....... a, mogao je da ili izvrshi vishe uticaja na partiju chije je chlan ili da cuti......
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!