Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Hans
Ah, Statuse, pa ja sam i nameravao da idem u Berlin.

Zašto bežati od grada u kom se jednostavno osećaš kao riba u vodi? :)

A vi lepo ostanite i iščekujte novi cd Majke, možda dotad nauči 'Oče naš'.
Korisnikov avatar
By antonio
"U CILJU zaštite svih građana, a u skladu sa sigurnosnom procjenom nadležnih, država isuviše rizične događaje mora odložiti ili zabraniti. Na taj način štite se građani, pripadnici LGBT populacije, i preveniraju posljedice nasilja i mogući gubitak ljudskih života", priopćeno je danas iz ureda srpskog predsjednika Borisa Tadića.

"Država ima pravo, i treba zabraniti i skupove koji kao ideju vodilju imaju nasilje prema onima koji su drugačiji i predstavljaju prijetnju po javnu sigurnost", ocijenio je Tadić.
By Simor
Konačno smo shvatili da Srbija nije neuređena zemlja. Ona ima svoje institucije. O našoj bezbednosti, podobnosti naših života i sličnim tričarijama individualne egzistencije odlučuju Dragan Đilas, Obraz i Dveri Srpske.

Ovakav razvoj događaja, od onih nesrećnih administrativnih prelaza ka Kosovu preko međunacionalnih incidenata u Sandžaku i Vojvodini do zabrane Prajda - sve to je logičan finiš vrednosno dezorijentisane, korumpirane i od kriminala i drugih bedastoća neoslobođene srpske političke vrhuške na čelu sa Borisom Tadićem.

Četiri stuba spoljne politike, kurobecanje oko Evropske unije i Kosova, nespremnost na obračun sa sistemskom korupcijom, nesposobnost da se promene ekonomski, kulturni, bezbednosni i ini okviri, slizanost sa tajkunima i strukturama iz '90-ih - sve to nije moglo, a da ne dovede do trenutka u kome će se Mladen Obradović i Miša Vacić pitati o pravcu u kome će stvari u ovoj simulaciji države da se kreću.
Korisnikov avatar
By constantine
IriS napisao:ne lupetaj statuse, dupeta ti!

šta su koji moj radili glede tih huligana godinu dana? znaju ko su, znaju šta rade i šta planiraju da rade...i? ništa...

najlakše je uvek odustati i povući se.
:up:

pa Srbi su poznati da uvek idu linijom manjeg otpora
Korisnikov avatar
By Misfit
Pošto je MUP izjavio da je sve skupove otkazao, Obraz je potom dao saopštenje da će ONI ipak otkazati svoj šugavi Molitveni hod.

Enough said.
By Hans
Ja samo ne znam kako će moj želudac preživeti sve te autohvalospeve kada krene kampanja, kako su oni rasadnici demokratije, plemenite humanističke vođe i sl.

Neki savet?
By Hans
The Misfit napisao:Pošto je MUP izjavio da je sve skupove otkazao, Obraz je potom dao saopštenje da će ONI ipak otkazati svoj šugavi Molitveni hod.

Enough said.
Dobro, teza da postoji nekoliko država u državi još jednom se pokazala kao aksiom.
Korisnikov avatar
By bas bleu
Hans napisao:Ja samo ne znam kako će moj želudac preživeti sve te autohvalospeve kada krene kampanja, kako su oni rasadnici demokratije, plemenite humanističke vođe i sl.

Neki savet?
mozda boris milicevic ima neki savet.
Korisnikov avatar
By 2kune
Čini mi se da se ipak sve ne vrti samo oko prajda... Ovo shvaćam kao znak da Srbija više nema sigurnu unutarnjopolitičku situaciju i da je režim postao nesiguran i zastrašen... Problem je u tome što kada ulica osjeti strah vlasti, onda se uvijek ostvare najgori strahovi te vlasti... Jebeš EU, Kosovo i izbore, da ovaj režim ima imalo pameti održao bi prajd prvenstveno sebe radi... Ovako sada svi znaju da su mu dani odbrojani...
Kako u ovom odsutnom momentu gay populacija može pomoći svojoj zemlji? Vrlo jednostavno: prijavljivati prajd svake nedjelje dok se ne dobije dozvola i dok se isti ne održi...
By Hans
bas bleu napisao:
Hans napisao:Ja samo ne znam kako će moj želudac preživeti sve te autohvalospeve kada krene kampanja, kako su oni rasadnici demokratije, plemenite humanističke vođe i sl.

Neki savet?
mozda boris milicevic ima neki savet.
Je l' može ukratko to sa Borisom? Šta se desilo?
Korisnikov avatar
By *STATUS*
constantine napisao:

šta su koji moj radili glede tih huligana godinu dana? znaju ko su, znaju šta rade i šta planiraju da rade...i? ništa...

Очигледно је много лакше бројати поломљене носеве, руке, ноге...
Преуређивати сваке године град од новца пореских обвезника....
То је линија мањег отпора...
Korisnikov avatar
By Misfit
Ummm... Dverski osećaj pobede je pomućen krizom na Kosovu, pa stoga pozivaju DRŽAVU da to reši. A pitate se sada koji je njihov doprinos? Pa:

"Наш допринос овом свенародном и државном окретању ка најважнијој теми – одбрани Косова и Метохије огледа се у одлагању Породичне шетње за неки други термин."

Očigledno da nastavljaju da se bore za Kosovo sa istom žestinom kao i protiv gej parade. Baš im hvala. Vidim, i oni odlučuju o tome umesto države. Koja im dođe kao neki uvrnuti ego na njihov id. (Crkva je, naravno, super-ego.)
Korisnikov avatar
By Stripi
Simor napisao:
Četiri stuba spoljne politike, kurobecanje oko Evropske unije i Kosova, nespremnost na obračun sa sistemskom korupcijom, nesposobnost da se promene ekonomski, kulturni, bezbednosni i ini okviri, slizanost sa tajkunima i strukturama iz '90-ih - sve to nije moglo, a da ne dovede do trenutka u kome će se Mladen Obradović i Miša Vacić pitati o pravcu u kome će stvari u ovoj simulaciji države da se kreću.
a i devedesete su tu!

:cheer:

''''
Korisnikov avatar
By constantine
*STATUS* napisao:
constantine napisao:

razumem ja tebe sta hoces da kazes ALI ovo je vec dva puta uradjeno to znaci da ce opet sledece godine otkazati(zabraniti) paradu jer im se moze

a i smatram da policija ne radi svoj posao
Korisnikov avatar
By Hys.
Simor napisao:
:hail2:
Korisnikov avatar
By Stripi
*STATUS* napisao:
Vidim da tebi to nije problem brojati na Kosovu.
Korisnikov avatar
By west end
ja sam ovde pred paradu pocetkom krajem prosle nedelje kontaktirao lokalne novine i gay casopis iz montreala, ja cu ih o ovome obavestiti a ako mogu jos nesto da uradim vi slobodno recite :bye:
Korisnikov avatar
By Stripi
ako možeš, napravi kampanju protiv nedemokratskih odluka Republike Srbije.
Korisnikov avatar
By west end
evo sta stoka fasisticka pise o Americkoj Ambasadorki Njenoj Ekselenciji Gospodji Meri Vorlik

НАШИ: Крвава Мери је жедна још српске крви!
СНП НАШИ поручују геј активисткињи и америчкој амбасадорки Мери Ворлик, међу српским родољубима познатијој као Крвава Мери (Bloody Marry – назив популарног алкохолног коктела), да је она за српски народ симбол злочинстава које над Србима спроводи НАТО алијанса и да не чуди грађане Србије што подржава противправни напад насилника под заставом геј прајда на грађане Србије у Београду, као што подржава и злочиначки и противправни напад КФОР јединица на грађане Србије на Космету.

Крвава Мери се укључила свом снагом у пројекат Парада поноса чиме крши Устав Републике Србије, те захтевамо од српских власти да она одмах буде протерана из Србиje :flaming: :flaming:
Korisnikov avatar
By _Ra_
*STATUS* napisao: Очигледно је много лакше бројати поломљене носеве, руке, ноге...

To se redovno dogadja u dark room-u? Ko bi rekao.... :lol:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Ра, заиста не желим да придајем било какав значај твом злурадом коментару...

Јер сам годинама српски геј бренд "СТАТУС" градио на један потпуно другачији начин :)

:saint2:
Korisnikov avatar
By _Ra_
*STATUS* napisao:Ра, заиста не желим да придајем било какав значај твом злурадом коментару...

Јер сам годинама српски геј бренд "СТАТУС" градио на један потпуно другачији начин :)

:saint2:

Naravno Statusela, moram da te cimam ....posto si definitivno srpski "biser" brend...:lol:
Korisnikov avatar
By Vel boy
i reci cu samo josh ovo- ono shto je najpodlije od Djilasa, Dachica itd. iz vlasti je to shto su napravili kao utakmicu na premisama- ko ce prvi da popusti tj. gejevi ili naci-shovinisti. tako su ne samo birokratski beskichmenjachki izjednachili gej osobe s naci-fashistima vec su drushtvu Srbije dali kao epilog po kom ispada da "porodichne vrednosti" licemeri i shovinisti josh dodju kao "evo, ovi su bolji, oni se ne protive zabranama javnog okupljanja kada nam Kosovo...bla...bla...bla, a vidi onih pedera shto se bune i "poshtenim" zabranama"

umesto da su preventivno delovali prema naci-shovi-teroristima, omogucili Prajd a ako i ukoliko organizatori Prajda bi zbog situacije u drzavi, Kosova itd.... se odluchili da se solidarishu s patnjama Srba tamo te privremeno odloze Prajd, da se zahvale gej populaciji na solidarnosti i strpljenju.

ljigavci na vlasti a pogotovo Djilas je tu najgori (jer je chovek homofob) su uradili sve naopako. o pravosudju u Srbiji - da i ne govorim opet.

takodje, ne zelim zvuchati pesimistichki i isuvishe ogorchen, ali svemu ovome je kumovalo i ponashanje mnogih zapadnih birokrata. njihovo obsesivno povladjivanje thaqi rezimu i kos.albanskom naci-shovinizmu bash ovih dana je kumovalo jachanju antizapadnih sentimenata kod Srba bash ovih dana shto se kod ludih, primitivnih, nepismenih i tragichno glupih od Srba (a takva je vecina ochito) prevodi na inat "e, necemo im dati njihovu pedersku paradu". da je Zapada imalo briga za gejeve Srbije, pazio bi malo na to. ali, jok, jebe im se, ochito.
takodje, ako je ovo sve deo scenarija odvracanja Srbije od EU-a i ostavljanja Srbije, BiH, Kosova, Makedonije a mozda i Crne Gore pod rusko-turskim uticajima (dve tj. Rusija (medju pravoslavcima zemalja ex-Yu) i Turska (medju muslimanima zemalja ex-Yu) uticajne na prostorima zemalja ex-Yu a izrazito homofobichne drzave), odlichan posao su uradili. ako je to cilj EU-a, onda ga dobro odradjuju. a, to shto se to najvishe tragichno obija o glavu i preko ledja gejeva, zena, Roma, liberala i socijaldemokrata Srbije, BiH, Kosova, Makedonije, Crne Gore, to izgleda da EU nije briga.
fuj, licemeri svi od reda!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!