Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
nemam temu/naslov za ovo...

da li vam se desilo da jednostavno ne mozete sklopiti vezu/ bilo kakvu, posle ex...bio/la tu nije/jeste...

ja imam problem blah blah

ili vam nije bitno, seks partija ili veza uspe odma? :awesome:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne. Nije mi problem da imam novu vezu.

A to da li ce biti veza, to ne mogu da znam posle bar nekol'ko seks partija :namig2:
Korisnikov avatar
By Blady
Jeste, ali i tome dodje kraj, jednom :)
Korisnikov avatar
By Stripi
Hys. napisao:Ne. Nije mi problem da imam novu vezu.

A to da li ce biti veza, to ne mogu da znam posle bar nekol'ko seks partija :namig2:
Tako je cica, kupljena roba treba prvo da se proba :D

Šta se mene tiče, moj problem je bio što sam se uvijek zaljubljivao u pogrešne osobe pa sam neko vrijeme zakočio sa tim zaljubljivanjem dok mi se mozak nije malo razbistrio :D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
nekad da, nekad ne.. zavisi najvise od toga kolika su mi osecanja prema ex bili pri raskidu.. a i zavisi od te "nove" devojke..
zaljubljive sam prirode i obicno se to desi na bum i cesto :lol:
tako da mislim da to samo zavisi od nas, da li mi sami sebi dozvoljavamo da nam se neko svidi, pa sad da li to ostalo na nivou kres kombinacije, mozda cak i prijateljstva ili da damo sansu da se tu rodi ljubav kroz neko vreme, sve je do nas.. bez vremenskih proracuna.. nekome treba par nedelja, nekome par meseci, nekome godinu dana
By alexandermagic
Nije mi se desilo. Ne moram nužno biti zaljubljen da bih ušao s nekim u vezu. Njegova zaljubljenost je dostatna. :ozbiljan:
Osjećanja dođu i prođu, nešto drugo opstaje. To "drugo" mi je osobno bitnije.
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
mhm mhm... desava se. logicno, u momentu raskida nam osecanja nisu na istom nivou. klasika. ne se brigas, ce da prodje. :)
Korisnikov avatar
By Josh Alone
Imao sam taj problem da sam zatvoren i oprezan na pocetku veze zbog neceg predhodnog...ali vise nisam takav, ne razmisljam uopste u tom pravcu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!