Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
HalfJack napisao:
Galateja napisao:Ateista i vernik?
Stvarno ne znam kako ovo dvoje funkcionira. Ma sve navedeno ne znam kako to funkcionira. Kod mene to i ne bi išlo zajedno. Ne mogu to tek tako ignorirati ili tolerirati.

Kod mene to jako dobro funkcionira. Nema sta da se tolerise, niti igrnorise. Po tom pitanu sam neutralan. Nisam glasni ateista.
Korisnikov avatar
By IriS
paaa, ne znam. možda i bih.
ako bismo tu temu zaobilazili, a u svim ostalim se slagali.

ali, ako mi se nabija na nos ono šta ja mislim i u šta verujem ili ne verujem... to je put u jednom pravcu, od mene :noob:
Korisnikov avatar
By Torry
antibiotic napisao:Zavisi koliko je naporan/uporan u svojim politickim stavovima tj. koliko ih cesto iznosi, na koji nacin i u kojoj meri... U biti je sve moguce :peace:

Kao blizanac ( 'ajde i ja jednom da se pozovem na horoskop, mozda je to jaaako bitno ) imam tu karakteristiku da mogu da najdem zajednicki jezik sa veoma razlicitim tipovima ljudi i da im se prilagodim ( zlobnice bi rekle 'dvolican' ili cak 'bezlican', sto je daleko od istine).
Jedino sto ocekujem da se i ta osoba meni prilagodi, pa da se lepo, civilizovano slozimo da se ne slazemo oko nekih pitanja.
By Hans
2kune napisao:a biste li mogli biti sa ustašom? :pervert:
Ne.
Jer biti sa ustašom znači pristajati na fašizam a četnici nikada nisu bili fašisti kakvi su ustaše znale da budu i kakve su bile.
Četnici nisu nastali s ciljem da trebe Hrvate po Srbiji, već u cilju oslobađanja od vekovnog ropstva pod Turcima.

Oprostite što skrnavim ovu temu ali 2kune se opet zbunio, pa da mu pojasnim.

:sesir:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Josh Alone napisao:Ne razgovara se previse na tu temu,uglavnom se dobaci nesto u sali.
Ne znam za ostale kombinacije...
Good for you, bad for me. Ja non stop diskutiram s ljudima o toj temi. Religioznost jel. :merlinka: Kod mene je to veliki minus. But then again that is just me.
Korisnikov avatar
By Incubus
Sa četnicima-ustašama-religijskim fundamentalastima NOU!
Као што је Ирис лепо рекла, ако неко мени не набија своје ставове на нос и ја могу да ћутим и сви задовољни.
Не знам колико неко ко је геј, уопште може да буде ултрадесничарски или фашистички настројен...
Korisnikov avatar
By 2kune
Hans napisao:
Ne.
Jer biti sa ustašom znači pristajati na fašizam a četnici nikada nisu bili fašisti kakvi su ustaše znale da budu i kakve su bile.
Četnici nisu nastali s ciljem da trebe Hrvate po Srbiji, već u cilju oslobađanja od vekovnog ropstva pod Turcima.

Oprostite što skrnavim ovu temu ali 2kune se opet zbunio, pa da mu pojasnim.

:sesir:
kada bi tome zaista bilo tako, a ne onako kako veli historija, onda ova tema ne bi ni imala nikakvog smisla, zar ne? kakva je uopće onda razlika između četnika i partizana? :sweet:
Korisnikov avatar
By Incubus
speedygonsales napisao:Као што је Ирис лепо рекла, ако неко мени не набија своје ставове на нос и ја могу да ћутим и сви задовољни.
Не знам колико неко ко је геј, уопште може да буде ултрадесничарски или фашистички настројен...
Itekako može, sad mi na pamet pao jedan pripadnik vehabijskog pokreta, ali ima ih još.
Korisnikov avatar
By Laerem
Moze sve samo ne liberali. :barf: Kao da jebes mrtvu lignju.
Korisnikov avatar
By 2kune
Galateja napisao:Najlepše molim Hansa i 2kune da svoju diskusiju o četnicima i ustašama ne nastavljaju na ovoj temi.
Hvala obojici unapred!
:kiss:
no problem... ali nije diskusija o ustašama, o njima se potpuno slažemo... diskusija o četnicima ipak bi spadala pod ovu temu da nije potpuno deplasirana... no, činjenica jest da je upravo partizanska strana deplasirala takve diskusije... tako da bi prava dugarica i antifašistica drugačije reagirala na ovakvu jednu pojavu u društvu... ali eto, prošli su dani pravih antifašista, a situacija u zemlji i svijetu i dalje je složena i neprijatelj, po starom običaju, nikada ne spava... :pionir:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Laerem napisao:Moze sve samo ne liberali. :barf: Kao da jebes mrtvu lignju.
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
bila sam sa "engleskom siptarkom" , kako je jedna poznanica nazvala devojku iz Irske.. does that count? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Stripi
speedygonsales napisao:Као што је Ирис лепо рекла, ако неко мени не набија своје ставове на нос и ја могу да ћутим и сви задовољни.
:wow:
Korisnikov avatar
By bern
A svi ste se uhvatili teške filozofije, u pm. Nije pitanje u tome kakve neko stavove ima, već koliko ih je spreman mijenjati - nabolje. Zna se ko je neko ko ne želi da se mijenja: tvroglav, djetinjast, neodgovoran, iskompleksiran itd.

Šta će mi neko ko ne može da me oplemeni, ili ja njega?

Etikete su sasvim nebitne.
Korisnikov avatar
By Tungi
bern napisao: Šta će mi neko ko ne može da me oplemeni, ili ja njega?
:up:
Korisnikov avatar
By Mars
Mmmmmmmm....međusobno ispolivavanje oplemenjivačem za mašinsko pranje rublja pa onda - SEKS!

:mljac:

U pravu ste vi: šta će mi takav ako se međusobno ne oplemenjujemo.

:indijanac:
Baš me briga, sve dok je "pedigriran", krotak i bespogovorno ispunjava ono što mu je naloženo. Mada, i to bi mu bilo uzalud da je rođen kao pripadnik nebeskog naroda, čak i ako se toga duboko stidi. Za vezu - jelte, za usputni sex - ti detalji su nebitni.:D
Stripi napisao:
:wow:
Имаш неко питање?
Надам се да не асоцираш моје изношење става на форуму са реалним животом јер би то било заиста, у недостатку бољег израза, лејм! :)
Korisnikov avatar
By Stripi
speedygonsales napisao:
Имаш неко питање?
Надам се да не асоцираш моје изношење става на форуму са реалним животом јер би то било заиста, у недостатку бољег израза, лејм! :)
Ma daj?
Pa ja sam samo postavio smajli a ti odmah donio nekakve zaključke.
Sjećaš se, kao ono prije neki dan kad si htio ispast vickast jer si postavio pitanje da ne razumiješ riječ "trgati" a kad su te krenuli ismijavati ti si rekao da ne razumiješ o čemu se tu radi jer si pristojno postavio pitanje.
Pa eto, i ja pristojno postavio smajli. I vid' sad reakcije.
Ја само претпостављам, зато и питам.
Мада, твој смајли је доста индикативнији од мог питања, које је потпуно легитимно и то што си га ти доживео као "вицкасто" је сушта субјективна оцена. Са друге стране када зеваш у пост морам да се запитам зашто. :)
Korisnikov avatar
By Stripi
Aj mi molim te reci kako je ovaj smajli :wow: indikativan?
Mislim da je to tvoja subjektivna procjena a da bi reakcija bila ista, kakav god da sam smajli stavio.
Eto, istestiraj sam, ispod tvog posta bilo koji smajli, onako random, pa se svaki put zapitaj sta bi to moglo znaciti.
Bas kao I ono tvoje pitanje od nek dan.
By Hans
Galateja napisao:Najlepše molim Hansa i 2kune da svoju diskusiju o četnicima i ustašama ne nastavljaju na ovoj temi.
Hvala obojici unapred!
:kiss:
Izvinio sam se unapred. :sesir:
U postu.
Korisnikov avatar
By Mars
I-kljucno ideolosko pitanje, potpuno nepravedno zapostavljeno: ko bi u toj kombinaciji bio aktivan a ko pasivan?
Korisnikov avatar
By Stripi
obzirom da su partizani razjebali četnike, jer nisu bili pametni kao ovi danas, pa na vrijeme shvatili da su oni zapravo antifašisti, smatram da bi partizan trebao biti aktivan, iako su se u zadnje vrijeme četnici potrudili da budu što aktivniji
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!