Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By voicesman
Nacionalnost: Zemljanin
Veroispovest: Dzedaj
Jezik: Univerzalni
Korisnikov avatar
By Mars
Hrišćanin :nunchake:
Jugosloven :pionir:

Popisivačima ću se predstaviti jednim vokalno-instrumentalnim programom kojeg ovih dana intenzivno spremam, ovako...

''''''''

...i

''''''''

:zvezda:
Korisnikov avatar
By nsc
nacionalnost - mesovita
veroispovest - nevernik
jezik - govorim vise jezika, ocev i majcin pripadaju razlicitim grupama - slovenski i germanski
By Ulix
Vojvođanin, ateista, jezik srpskohrvatski.
Ja im neću ni otvoriti vrata kad budu došli, pošto stan u kojem obitavam nije u mom vlasništvu, a na vratima stana ne postoji nikakva oznaka, tako da neće imati nikakav dokaz na osnovu kojeg bi mogli da me kazne što odbijam da se odazovem popisu.
Nemam neki poseban razlog što neću da primim popisivače, nego tako - jednostavno - NEĆU !
:P
Korisnikov avatar
By ix88
Nacionalnost: srbin
Veroispovest: agnosticizam
Korisnikov avatar
By m..
kao i pre: dve dijagonalne crte. mada bih mogla da se izjasnim kao ateista, bih ako bi to znacilo da ce popovi dobiti manje novca.
Mars napisao:
*deni* napisao:Nemam neki poseban razlog što neću da primim popisivače, nego tako - jednostavno - NEĆU !
:P
A kako izgledaju ti popisivači?

:sweet:
Kakve sam sreće, meni će da dopadne neka grozna baba popisivačica. :njuska:
Razlog više da ne otvorim vrata.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Stripi
ju, mene su moji ove godine bržebolje upisali kao vjernika.
Laknulo mi je kad su mi u popisnom centru rekli da to mogu ispraviti.
Kurac ću im ja bit u postotku.
Stripi, lepo sam gore objasnio da sam u situaciji da nekažnjeno izbegnem popis. Nema apsolutno nikakvog traga o mom boravku u ovoj nekretnini u kojoj sam i sad.
Niti je na moje ime, niti sam potpisao ugovor o zakupu sa vlasnikom stana, niti na vratima stoji bilo kakva oznaka o tome ko tu živi, a na poštanskom sandučetu su čak tri različita prezimena, od kojih ni jedno nije moje.
A i da me kazne, ne znam samo uz pomoć kojih čuda bi od mene naplatili tih 50.000 dinara.
Baš bih voleo da vidim.
Da me izvrneš na postavu, nećeš naći ni jedan jedini dinar, a ne 50.000.
Korisnikov avatar
By Stripi
Onda će te popisati roditelji.
A ako nisi pirjavljen na adresi kojoj živi - u prekršaju si i tako i tako.
Znam da nisi jedini, ali znaš i to da trebaš omogućiti policiji i sudu da te nađu.
Korisnikov avatar
By Mars
A mene baš zanima brojno stanje, koliko nas ima.
Neće me popisati roditelji, jer već skoro deceniju nisam prijavljen na njihovoj adresi.
Moram da priznam da ipak imam razlog što neću da dozvolim da me popišu, a to je što nisam odabran za popisivača, navodno zbog lošeg rukopisa.
'' Loš rukopis '' je, inače, obična kamuflaža za eliminisanje viška kandidata, da bi mesto popisivača dobili po babu i stričevima rođaci, prijatelji i kumovi članova popisne komisije.
Eto zato neću da otvorim vrata popisivačima. :P
Pa ono, koliko sam upucena, ako naidju na praznu kucu i nisu sigurni ko u toj kuci zivi, pitaju komsije. Ako komsije ne znaju, pravac mesna kancelarija i tamo se svakako mogu dobiti podaci o tome ko zivi u kuci i da li je to stalna adresa ili nije. Svaku praznu zgradicu ili stan ce popisivaci tri puta obici, pa ono... Ili ih odmah skines sa kurca ili ce se vracati.
Hajde da se neko drugi buni zbog deljenja posla po vezama i konekcijama, ali *deni*... :lol:
Wilhelmina napisao:...ako naidju na praznu kucu i nisu sigurni ko u toj kuci zivi, pitaju komsije...
pa udare u ili vec neki drugi prikladni znak... a onda se usele... hmmm...

mene su ovde ispopisivali u aprilu. srecom nije pisalo nationality nego citizenship inace bismo imali kraci kurs geopolitike balkana...
Korisnikov avatar
By Mars
hilarious, sve koNplet

:lol:

Oh, znači ima i ta cica-mica-trakalica sa komšijama...divno :sweet:
De da vidim da komšija nešto ne zna...

Inače su meni bile smehotresne te komisije, popisivanja, sa sve našim "Jel može kafica?" i njihovim "Jao, nemojte, već smo pili?"...i onda ubeđivanje da uzmu nešto drugo da bi mučenici pristali na kraju na sok... :smeh:

Srbija... :love:
Korisnikov avatar
By smaug
Mars napisao:hilarious, sve koNplet

:lol:

Oh, znači ima i ta cica-mica-trakalica sa komšijama...divno :sweet:
De da vidim da komšija nešto ne zna...

Inače su meni bile smehotresne te komisije, popisivanja, sa sve našim "Jel može kafica?" i njihovim "Jao, nemojte, već smo pili?"...i onda ubeđivanje da uzmu nešto drugo da bi mučenici pristali na kraju na sok... :smeh:

Srbija... :love:
Srbija...Do Tokija :love:
Korisnikov avatar
By Delete
Mislim da ce me zaobici taj drzavni, revolucionarni pomak. Ionako im se ne bi svidelo kako bih se izjasnila. :jbg:
Ja jedva cekam popis jer znam koji ce ljudi kod nas da rade popis i nadam se da ce kod mene da dodje jedan momak koga odavno nisam video jer je studirao u Bgu, a u koga sam bio zaljubljen u osnovnoj. On nije gej ali je uvek bilo lepo gledati ga. Sto se tice direktnog odgovora na pitanje: nacionalnost: Srbin, veroispovest: pravoslavac, nemam zasto da govorim drugacije, to sam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!