Popeye napisao:
obozavam kad me ljudi pitaju za misljenje, uvijek im imam nesto lose za reci! 
dakle, mislim da ti kasapis engleski. al nije to toliko problem, nego paket u kojem to kasapljenje dolazi, to loše bitchy isfuravanje koje je skup fraza, a ne originalnih uvreda i spustanja unutar konteksta i izjava osobe koju napadas.
Moje pitanje je počelo sa "Da li misliš
da.." tako da.. oh, niko te nije pitao za mišljenje o onome što si ovde izneo.
Dalje - na forumu sam nekoliko dana tek, i ne želim, niti imam potreba i poriva da bilo koga vređam, napadam i spuštam, koliko god to nekome bilo svakodnevno, meni nije. Ako pročitaš moje "dodanašnje" postove sam ćeš to shvatiti.
Popeye napisao:izgledas kao neki automat za izbacivanje bitch-like attitude, al koji je programirao forrest gump, pa zvuci kao hal2000 dok umire pjevajuci djecju pjesmicu - like a blithering idiot.
Bitch-like attitude... ne, pomešao si me sa nekim. To što držim muštiklu i ne vrcam po bla-bla temama toliko, apsolutno nije ono o čemu ti pričaš.
Popeye napisao:ono, 'grow up', 'get a life'... ljudi koji to uopce nekome kazu, forsirajuci nepostojeci coolness - should grow up. 
Nemaš ideju o tome ko sam, šta sam i čemu težim. Nemaš pojma šta je kod mene postojeće, a šta nepostojeće. Niti treba da znaš. Ovde smo da razmenjujemo ideje, mišljenja, stavove, zaista ne razumem netrpeljivost a priori. U takvoj poziciji, ja tebi Popejče, i da želim, ne mogu da uputim nikakvu perosnalizovanu, ličnu "originalnu uvredu i spustanje unutar konteksta i izjava". Jer me ti (svi) lično ni ne zanimate.
Zanimaju me tvoja (vaši) stavovi, ideje i mišljenja. A ne način, boja, font, ili ton kojim ih iskazuješ na forumu.
Izvinjavam se za pogrešno shvaćen koncept foruma, i ovoliki offtopic.