Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[sarkazam]
ej, ali zaboravili ste da su lezbejke nastale tako što misle da su trebale da budu rođene sa penisom, te nadoknađuju svoju navodnu psihološku kastraciju time što koriste gaće spatku.
[/sarkazam]
Korisnikov avatar
By Azdaja
obozavam tatiku (oca :lol: kod nas u vojvodini - ne bas u svim krajevima...mama je mamika, a tata je tatika :awesome: )

veoma smo bliski :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
novorodjence napisao:
Ako organska osnova i postoji, ona je posledica, a ne uzrok homoseksualnosti.
znaci organska OSNOVA nastaje iz homoseksualnosti koju ta osnova stvara? jel ovo pitanje tipa "sta je starije, kokoska ili jaje?" :lol:

decko, ti si debil, idi gledaj grand sho.
Korisnikov avatar
By Mars
Mnogo me nevira kad tako netaktički i na brzinu oterage nekog, kao da nam takvi padaju s neba svaki dan!!

:meduza:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jao znam i ja se kajem kad ode ali je prosto jace od mene :sigh:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Anhedonie napisao:
devedesetdevetogodisnjak napisao:I koliko god Marija Serifovic pricala da je str8, moze 100 puta da se uda, ali ja u to nikad necu poverovati, jer joj "pise na celu".
Slika

vid'stvarno.. :wow:

by KoA
:pucaodsmeha: upisah se, gotovo :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Па, добро, видите ли ви да се овде јавио поприличан број људи који су имали породичних проблема? Не мислите ли да је то иапк нека симптоматологија?
Ја се слажем да постоји сијасет фактора који би утицали на нечију сексуалност. Једна од њих је и очинска фигура. Иако се неће у свим случајевима самохраног (посебно женског) родитељства развити хомосексуалност у једном позамашном проценту сигурно хоће - ја сам имао прилике да упознам приличан број таквих гејева.
Са друге стране сигурно да и генска основа има утицаја. Мултигенски фактори који утичу на секундарне сексуалне карактеристике па, даље, на полне жлезде и лучење полних хормона који утичу на либидо и понашање јединке сигурно ће, у некој комбинацији, изнедрити хомосексуалну особу.
Сад, ту постоје и сиве зоне. Питање је, и треба проучити, сексуално понашање хермафродите и псеудохермафродита како би се стекао подробнији увид у генску основу.
Korisnikov avatar
By deran
ja sam bez oca ostao u 19,a uveliko sam bio peder-direktno o temi...

što se pak ostatka bliže rodbine tiče,stric peder,tetke (mislim) lezbe,iako je jedna udata...

inače su to ćaletove sestre i brat po ocu...
Korisnikov avatar
By deran
kažem da za tetke nisam siguran-za strikana znam jel me vaćario kad sam imo 10,12...:D
Korisnikov avatar
By Stripi
U mom slučaju se teorija podudara.
Dominantna majka i nezainteresirani otac.
Korisnikov avatar
By constantine
Sanja Steppenwolfin napisao:
Anhedonie napisao:
devedesetdevetogodisnjak napisao:I koliko god Marija Serifovic pricala da je str8, moze 100 puta da se uda, ali ja u to nikad necu poverovati, jer joj "pise na celu".
Slika

vid'stvarno.. :wow:

by KoA
:pucaodsmeha: upisah se, gotovo :pucaodsmeha:

hahah vi ste bolesni

ont: ja i cale se super slazemo... mada nikada me nije odveo na pecanje ili na fudbal... mozda sam zato peder :shok:
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=432847#p432847]Zibro napisao:[/url]
kakav je vas odnos sa caletom ???
da li se pronalazite u ovoj prici ili vam je cale bliska voljena i vazna figura u zivotu ???
Varira između podnošljivog i nepodnošljivog.

Svjesnu privlačnost prema ženama sam osjetila negdje početkom osnovne škole. Manifestirala se u snovima koji su mi bili ugodni. Odnos s ocem se počeo raspadati tek kasnije, tako da bih ga isključila kao varijablu koja je mogla utjecati na moju homoseksualnost. Eventualno bih ga mogla uzeti u obzir kad je riječ o post-pubertetskoj nemogućnosti romantičnog povezivanja s muškarcima, budući da su mi seksualno i dalje privlačni. Po tome mi se trenutno zaista ne da kopati jer nije nešto što mi stvara bilo kakve frustracije. Prihvatila sam se biseksualnom i homoromantičnom, uz otvorenost prema promjeni. I to je to.

Uzrok moje homoseksualnosti mi je sasvim nebitan, bio on biološke ili psihološke naravi ili pak kombinacija. Ne postoje dva ista čovjeka s identičnim životom, prema tome, generaliziranje uzroka na cijelu LGBT populaciju je slijepa ulica. Sve i da ga sa sigurnošću znam, ne znam što bi to promijenilo u mom životu. Činjenica je da je homoseksualnost već desetljećima izbačena iz klasifikacije poremećaja seksualnog identiteta, činjenica je da sva recentna i relevantna znanstvena istraživanja idu u prilog normalnosti homoseksualnog identiteta, i najvažnije - da mi je pomisao na žene i romantično-seksualna interakcija s njima ugodna. To je sve što trebam znati.

Uostalom, polazim od pretpostavke da je većina ljudi biseksualna, a ne heteroseksualna. Nemam dvojbe oko toga da bi ta pretpostavka bila i statistički dokazana kada bi ljudi odmalena slobodno funkcionirali u društvima koja ravnopravno vrednuju sve romantično-seksualne spojeve spola i roda.
Korisnikov avatar
By Macan86
hm...evo kad razmislim malo bolje,možda i jeste moj ćale imao malo veze sa tim što nemogu da se snađem u ženskoj koži.Ne mogu da kažem da je on patrarhalan čovek ali od kad znam za sebe on je podržavao to kod mene što nit sam hteo da se oblačim nit da se ponašam kao devojčica.
Ne mogu da kažem da je bio najbolji otac,jer je bio poprilično neodgovoran i neozbiljan,ali sam ipak bio ok sa njim,i evo i dan danas jesam.Ustvari,ja imam mnogo bolji odnos sa njim nego moj burazer koji inače i dan danas nemože da prežali to što su se naši razveli.

Do duše ne verujem da on ima neke veze s tim što sam ja gay...Mada ništa u vezi mene i nije stvarno standardno tako da iskreno nemam pojma.
Nekako mi je najlakše da kažem da sam jednostavno rođen ovako,malo uvrnut i gotovo,nemam potrebu da tražim "krivca" ili neki izgovor za to.
By barni
Otac bi trebao biti otac a ne drugar, majka majka a ne drugarica.
Otac i majka zajedno trebaju biti roditelji svome detetu nikako se takmiciti ko ce biti bolji drug detetu.
A rade to.
Jedno ga kazni drugo staje na njegovu stranu.
Odnos treba biti, roditelji su jedna strana, dete druga.
Zajedno su porodica.
Korisnikov avatar
By Macan86
izvini barni,ali roditelji moraju na prvom mesu biti detetu prijatelji i osobe od poverenja,a ne neko prema kome će dete da ima strahopoštovanje.
Korisnikov avatar
By Madonna
Pusti bre barnija vidis da je poseban
Jako mi se dopada sto si svestan sebe i sto si se "deklarisao", a to uopste nije popularno
By barni
@Macan86

Pa znas kako, onome kome je roditelj bio najbolji prijatelj kasnije mu bude neprijatelj.
Prijatelj ti ne moze biti onaj ko te potapsa po ramenu kad si uradio losu stvar.
Roditelji to rade pa ces u zreloj dobi ganjati tu krivicu koju ti roditelj nije hteo dati da prihvatis, misleci da radi dobro on ti jamu kopa.

Ja nisam roditelj pa volim sestrino dete.
Vidis da se moze to.

Vidi, ljudi odbacuju Bibliju a puna je istine,
U Novom zavetu stoji poruka Mrzite svoje roditelje
To ne znaci da ih bukvalno mrzis vec da im ne dozvolis da ti se nametnu kao prijatelji jer nece ti dobro uraditi.

Dete treba da se druzi sa drugom decom, treba ga odmalena izlagati drugoj deci.
Tada si mu dobro uradio.
Roditelji rade sve suprotno.
Ma odatle sve pocinje
I po pravilu takvo dete ce ceo zivot kriviti i mrzeti jedno od roditelja.
Podsvesno ili svesno.
Uvek je tako.
A kaznu koju su mu uskratili roditelji trazice, uzivace u njoj, bilo kroz seks, sazaljenje...dosta toga ima
Evo pitam te,
Mozemo li nazvati ostvarenom osobu koja uziva u seksu biti ponizena ili ponizavati drugu osobu stavljajuci joj izmet u usta?
Otisao sam namerno u krajnost da bi razumeli sustinu.
By barni
Da dodam jos i to da se tako radja inferiornost kod deteta.
Dete ce se takmiciti sa roditeljom ali ga nikada nece pobediti!
Klopka, ceo zivot ce se osecati inferiornim u odnosima prijateljstva, veze, odnosima uopste.
Zato roditelj mora biti roditelj neko sa kim se neces takmiciti.
Ima slucajeva gde dete pobedi roditelja, postaje superiorno, ceo zivot takvo i ostane.
Ono najvise mrzi svog roditelja.
Korisnikov avatar
By Macan86
Jao bre barni...Ponakad me neodoljivo podsećaš na ovog lika
Slika
zato što uopšte nerazumeš kako funkcionišu međuljucki odnosi i uopšte ljuka bića....al zato kad se uhvatiš za neku temu nikako neznaš da staneš dok ne ispričaš sve što je o tome u tvojoj bazi podatataka
By barni
Pa cekaj, rekao si i sam da si sa ocem bio kao prijatelj, sve ti dao....a nedavno si pisao o suprotnoj strani tog prijateljstva..bes
Seti se sta si pisao i sta zelis.

Ako nista...znam citati :D
Korisnikov avatar
By Macan86
ja ne razumem o kakvo ti besu pričaš? Nigde nisam pominjao ništa slično...
ako misliš na ovo
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2653963#p2653963]Macan86 napisao:[/url]jednom.To je bilo u osmom osnovne,par meseci pred maturu i keva mi je pravila pririsak oko toga što se ne oblačim i ne ponašam dovoljno ženstveno i što neću ni da čujem za haljinu koju mi je kupila za maturu.Čale mi je pa bio...Hmmm...Da kažemo nezgodan pa je histerisao na sve redom za to što je ostao bez posla te iste godine. U školi sam oduvek važio za odpadnika.Bio sam poprilično čutljiv i čudan jer nisam imao društvo.Uglavnom su me svi zajebavali zbog toga što se ne oblačim i ponašam kao ostale devojčice,a molo i zato što nisam mogao lepo da čitam i pisao sam kao šifrant pa su vrteli prču kako ja ne znam sva slova(kroz osnovnu sam se tako provlačio a da niko nije provalio da je to disleksija,samo su nastavnici tvrdili da sam lenj i aljkav i da neću da se potrudim pošto sam usmeno lepo znao da odgovaram,čak malo bolje od nekih nabeđenih odlikaša a na pismenim zadacima mi nisu priznavali odgovore zato što nisu mogli ni da pročitaju moj rukopis).Uspeli su tako svi zajedno da me ubiju u pojam da sam se osećao kao totalni promašaj...Još su me neke licemerke iz odeljenja taj dan izprozivale(u svakom odeljenju ima par takvih),tako da se sve to skupilo tad i jednostavno sam osetio da ne mogu više...
Sad,kao odrasla,zrela osoba kad razmišljam o tome znam da je to bila najveća glupost koja mi je ikad pala napamet...
Onda moram da ti skrenem pažnju na to da izgleda ne kapiraš da nije nikad vikao na mene ili mog burazera,nego se svađao sa mojom kevom i to je mene pogađalo.
By barni
Ne moras nista traziti...
Opisao si gore svoje decacko prijateljstvo sa ocem.
Sto te tvoj otac sada ne podrzi u promeni pola?
Kakav ti je odnos sa majkom, sta osecas prema njoj sada?

Ne moras to meni odgovarati nisam zato to napisao.
Nebitan sam.
Korisnikov avatar
By Macan86
To što on nema prebijeni dinar ne znači da ne želi već nemože da mi izađe u sustet...a keva je ta koja je uvek pokušavala da me promeni...Ona je ta koja ne želi...
I ne,niti je mrzim niti osećam nešto posebno prema njoj...jesam u jednom trenutku bio razočaran jer sam očekivao da će konačno shvatiti koliko mi je to bitno ali to je sve.

I ne zaumem zašto iz toga zaključuješ da nije dobro imati prijateljski odnos sa roditeljima? A još manje razumem to od kud ti ideje o nekakvom besu?
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2668585#p2668585]Macan86 napisao:[/url]barni...rzaumem ja da hoćeš da pomogneš...al daj pročitaj bar o čemu se radi... da pojasnim:mene jebu pare koje nemam...nemogu da nađem jebani poso,a moji su mi jasno stavili do znanja da je jedno da me puste da živim kako ja hoću,a sasvim drugo da mi pomognu finansiski za tako nešto...
Ovo si napisao na temi svog problema

Pa eto ubedi oca da ti i sada bude prijatelj i pomogne ti da se osamostalis u zivotu kakav ti zelis
By barni
Ispricacu ti moje iskustvo,
Dugo sam mislio da nisam imao dovoljno od roditelja, da su mi trebali vise dati.
Svaki roditelj gresi i uvek moze bolje.
Ali beskrajno im hvala sto su me pustili da budem svoj ne njihov.
Pustili su da se sam trazim, nisu me posedovali.
I sto nemam nista sakriveno sto bih zeleo reci ocu.
I sto je on ortodoksan a kad sam mu rekao da sam gej zagrlio me i pozeleo srecu.
Sto mogu plakati pred ocem.
I pazi pomoce mi uvek, sutra da zivim sa deckom on ce mi doci u goste.
Mog oca sam uvek postovao, to sam i dobio od njega.
Zato ga i volim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!