Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
ah, i bogati placu. :bljak:

ja bih naravno izabrao provesti dan s jelenom veljacom? :hamlet: govorio bih joj da je glupa netalentirana krava sve dok se ne bi ubila pred kamerama :kingkong:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
joj ne mogu da se odlucim :/ ovakva emisija je za nase prostore besmislena jer sve sto bismo rekli o njima je zapravo istina.
Korisnikov avatar
By Srklet
@anhe: pa bas to bi bilo super! :party:
dodje ceca da te razuvjeri da nije mafijaska kurva, a ti joj govori 'jesi, kurvo, jesi!' :lol: (a kako si pred kamerama, ne smije narediti da te smaknu na licu mjesta :D )
Korisnikov avatar
By Mars
Popeye napisao:ah, i bogati placu. :bljak:
Videćemo kako će da se razvija. Ove prve dve su imale bezvezno finale...ali valjda kad se isfolirano predstave u najboljem mogućem svetlu...onda su i najvećem hejteru vezane ruke (mada mislim da ima tu i neke speedy varijante Stockholm syndrome ako tako nešto postoji...)

Mislim da se ne vidim u ovom klipu gore, da je bilo u emisiji...deo intervjua sa castinga ovog dečka koji mrzi Snooki - u jednom trenutku kaže da je mrzi jer ona dobija $30,000 po epizodi samo da bi bila pijana i jebala se sa svima...a njegov tata kao policajac zaradi toliko za godinu dana...pa bi bilo lepo da se malo porazgovara o tim nekim stvarima, ne samo ovako estradno...

Al to ima da se desi nikad.
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Хаха, страва шоу :)
Како би било фино са нашим се овако, јавно, "прошетати". Мада, капирам да већина наших јавних личности није спремна на нецензурисану емисију са импровизованим сценаријом. :)
Korisnikov avatar
By deran
speedygonsales napisao:Хаха, страва шоу :)
Како би било фино са нашим се овако, јавно, "прошетати". Мада, капирам да већина наших јавних личности није спремна на нецензурисану емисију са импровизованим сценаријом. :)
ma uvek ima onih likova/likuša tipa kaya-za malo slave bi pristali... :eevil:
Korisnikov avatar
By blenta
zasto mislite da je scenario improvizovan?
Korisnikov avatar
By speedygonsales
@Deran Могуће :)
Али не знам како би се у тој улози себе самих снашли "интригантни" ликови као што су Сека, ЈК, Цеца, Наташа Кандић... :lol: :lol: :lol:

@Blenta Или јесте или су много добри глумци. Ипак ситуације и реакције изгледају доста спонтано мада, можда не :)
Korisnikov avatar
By deran
u takve programe nikad i ne idu real stars-ja za ovu nikad čuo...:srbin:
Korisnikov avatar
By Mars
Zanimljivo, moj spisak nije nešto veliki...(smekšao sam, godine...a možda i samo zbog toga što nisam toliko uronjen u našu muljevitu scenu kao ranije, ko zna...)

Ali recimo Goca Tržan, da. Apsolutno vodi i nema šanse da bi me navela da promenim mišljenje o njoj sve i da svako veče na Dečjem onkološkom deci čita bajke (a ne čita).

Jedino što bi moralo da se snima tako da mene stave u onaj kaFez kao Hanibala Lektora (ili nju u onaj sa kojim se spuštaju u vodu da snimaju velike bele) pa tako da radimo emisiju...
Korisnikov avatar
By Mars
deran napisao:u takve programe nikad i ne idu real stars-ja za ovu nikad čuo...:srbin:
Veruj mi da su prave zvezde.

A kako...zašto...To nikom nije jasno.

''
Korisnikov avatar
By deran
šta,iće džulija roberts,madona,gaga-taj rang... :lukavi:

ili kao ova gospoja za koju ne znam...
Korisnikov avatar
By Mars
deran napisao:šta,iće džulija roberts,madona,gaga-taj rang... :lukavi:

ili kao ova gospoja za koju ne znam...

Promaklo ti je u najavi.

Julia je glumica, Madonna...šta sve nije, Gaga nekakva umetnica. U najmanju ruku pevačica.

A ovi iz američke verzije su samo poznati i tolko.

Mi u domaćoj varijanti proširili na estradu jer takva pojava bogu fala nije nešto zaživela kod nas...npr. Miki Veliki Brat, onaj mučenik Ekrem...i tolko. ..slabo je to i u tom smislu mislim da se tome najviše približila pomenuta Marijana Mateus, profesija: bivša žena.
Korisnikov avatar
By Mars
Glasnik napisao: Ovo je genijalno! :lol:
Pa naravno da jeste.

Gledaj celu epizodu.
Korisnikov avatar
By blenta
napisao sam ceo post
i nije izasao
sad me mrzi da pisem opet
Korisnikov avatar
By Misfit
Popeye napisao:govorio bih joj da je glupa netalentirana krava sve dok se ne bi ubila pred kamerama :kingkong:
:roflmao:
Korisnikov avatar
By Mars
Jao pa ja nju znam.
Igrala u nekoj seriji.
Korisnikov avatar
By Tungi
Jelena Seljaca. Igrala je u hrvatskim sapunjarama.

ot:

Seljka Joksimovica bih isprekakao :evil:
Korisnikov avatar
By Stripi
Meni se čini da je ovo tip emisije u kojem:
- prvo neko izjavi da mrzi neku poznatu osobu
- onda to puste toj osobi
- onda se ona konfrontira sa tima što je mrze
- onda oni svi skuže kako je dotična osoba super

Barem sam ja tako skužio iz najave.
Korisnikov avatar
By constantine
Sanja Steppenwolfin napisao::wow: kako ce ovo biti cool show

ja bih Marijanu Mateus, definitivno
mogu da zamislim kraj te epizode :fuck:

ont:
Jovan Krkobabić
Korisnikov avatar
By Timothy
Već spomenuta, Sanja Mrinković....
Mada nisam siguran da viđenje sa njom može da mi popravi mišljenje o njoj, jedino da pogorša još više..............ne znam kako bih podneo njen tonalitet XD
Korisnikov avatar
By deran
isuse,eno lea kiš i sanja marinković kod amidžića tugeder-koja kOkošfonija milozvučnih glasova...:povez:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!