Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By walt333
Popeye napisao:
walt333 napisao: Kako je moguće da sam propuštao ovaj film svih ovih godina. :drama:
nadam se da zato nisi 'nulu iz vladanja', koji je jos bolji in my book. :love:
Poslušah te i odgledah juče "Nulu iz vladanja" i zaista film jeste :love: pogotovo poslednjih 10 minuta filma sa onim perjem što leti po sobi i kasnije sa onom scenom sa dečurlijom na krovu kojom se film i završava. Međutim ja sam po prirodi sentimentalan te ću u skladu sa tim ipak malo više voleti l'Atalante. :trep:
http://www.imdb.com/title/tt1022603/combined
500 days of summer

Simpatican :) 6.5/10

http://www.imdb.com/title/tt0289043/combined
28 days later

Svideo mi se...posebno kako je akcija odradjena...7.5/10

http://www.imdb.com/title/tt0463854/combined
28 weeks later

Sranje! Ja zbog solidne ocene na imdb sam pomislila da mozda nije, ali ne moze da se poredi sa prethodnim filmom, i tu ne mislim na pricu vec na ritam filma, akciju, sve...A i vidim da nije ista ekipa radila-drugi reditelj i pisac.
4/10
Korisnikov avatar
By Misfit
pogledao sam SUPER. Rainn Wilson i njegov glas su savršeni za ovakve uloge. ok je SUPER, ali što se tiče delusional luzera, daleko bolji mi je Seth Rogen kao bipolarni šef obezbeđenja tržnog centra u OBSERVE AND REPORT.

btw, kad sam već kod KICK-ASS-olikih tema, i dalje oplakujem što su ukinuli britansku seriju NO HEROICS sa slatkim, ciničnim gej superherojem, bivšim drogerašom, i ostalim gubitnicima i kukavicama sa super moćima.
Korisnikov avatar
By walt333
Slika

Odličan. Lik sudije je moj novi filmski heroj.
By Ulix
walt333 napisao:Slika

Odličan. Lik sudije je moj novi filmski heroj.
Costa Gavras. :love:
Slika
S obzirom da je rađen po stripu koji nema trunku veze sa realnošću, neočekivano povezan. Ipak, nije mi jasno zašto je Natali Portman pristala na ovu ulogu ... poprilično je površna ... Sve u svemu 7/10

Slika
Gluplji "horor" nisam gledao. Ako se ovo može nazvati hororom. Potpuno nerealnistično je što ceo film snima jedan od učesnika full HD kamerom sa ogromnim reflektorom i mikrofonom. Ne preporučujem ovaj film ... nema svrhe gledati ga. 2/10
Slika

It's not difficult to write a poem, but to have the heart to write one.

Ovo je film uvida, ali bez nametanja zakljucaka, vodjenih afektivnosti... Nudi sekvence proticanja stvarnosti kakva ume biti, ostavlja ukus nalik njoj. A potom o pokusaju nadilazenja, pronalazenju poezije u onom sto je taj tok naneo.
Korisnikov avatar
By spliff
maratonci trche pochasni krug

10/10
Korisnikov avatar
By Dirrty
Slika

Vrlo simpatična grupa glumaca, solidan film.

8/10.
Death Becomes Her :love: :radosnice:

Jedna od mojih najdražih komedija. Odlična glumačka postava. FIlm je toliko star pa... Bruce Willis još ima kosu. *lol*Inače nisam fan Brucea ali odličan je u ovom filmu, Meryl & Goldie isto. *love* Odlična priča isto. Eh, non stop gledam ovaj film što me ne čudi jer noviji filmovi su mi strahovita sranja.

Još se sjećam postera ovog filma iz videoteke(videoteka lol, to je bilo prije 10+ godina u videoteci izloženo*radosnice*):
Slika :love:
Slika

Ovo je zapravo intervju sa Rihterom gde su tu i tamo umetnuti snimci njegovih raznih nastupa, a nije dokumentarac o njegovom životu kako je to meni predstavljeno. :sigh:

Svejedno, fascinantno je gledati tog genija tako potpuno nesvesnog svoje veličine. :sweet:
Plata quemada

Slika

Obicno nemam volje, strpljenja, zanimanja itd. za gangsterske filmove... No bez obzira na te stilske afinitete, 'Spaljen novac' deluje zaokruzen i celovit (rezija, scenario, fotografija, gluma...) u svom zanru. A gledao sam najpre zbog obecane, te i ostvarene privrzenosti, neobicne vezanosti i homoerotike glavnih muskih likova (Anhel i Nene), a koje, na srecu, bese u izobilju :radosnice:
  • 1
  • 209
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!