Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

NAJJACE SRPSKO RETORICKO ORUZJE

Well, Jelena je ovoga puta u pravu
1
7%
Lepse mi kad cujem da bi mene da pojebu
6
40%
Obavezno uzvratim istom merom
3
20%
Strecnem se jedino kad psuju Boga, kandilo i crkvu
Nema glasova
0%
Uopste me ne dotice
5
33%
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja sam dugo mislio da moja baba psuje boga, dok jednog dana nisam primetio da ima nastavak "Jebem ti bogalja", kad sam je pitao zasto bogalja, odgovor je bio "Pa da ne bih psovala boga" .

U stanjima razdrazenosti i histerije krene me Touretteov sindrom. :D
Majke, oceve i ostalu rodbinu ne psujem . Retko se desi.
Sticks and stones may break my bones but words will never hurt me.

Ljudi koji upucuju drugim ljudima psovke su nista drugo do niza rasa. Ne odgovaram na psovke, ali ako mi se pruzi prilika da se osvetim, na bilo koji nacin - sigurno cu. Visestruko podlije i gore.
By Glasnik
Ne pamtim kada sam/da li sam ikada nekome opsovao majku. Neukusno mi to totalno. :giggle:

Mali offtopic. Skoro sam razgovarao s drugaricom o problematici prevođenja slenga iz jednog jezika u drugi i u jednom momentu dođosmo do nagrđivanja majke i zaključili da je to definitivno naš specijalitet.
'I fuck your mother'
'I'll fuck your mother'
'You've fucked your mother'
NOT :lol:
Korisnikov avatar
By scout_finch
najcesce psujem sebe i predmete oko sebe. mislim da nikad nikom nisam psovala familiju,a ne pamtim ni kad je mene zadnji put neko opsovao, verovatno u nizim razredima osnovne skole.
sa drugaricama se zajebavam ono, one meni seljanko/fukso/lezbejko:lol:, a ja njima seljanka/fuksa/lezbejka ti keva. al' to je zaebancija.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Dirrty napisao:Tu psovku koristim jedino u komunikaciji sa mojom mačkom... a kako sam joj ja mater, ne računa se :meda:
:yes: :yes: iz dragosti i tepanja u beba-maniru i jeziku i namernoj meshavini engleskog i b/h/s jezika ponekad tako tepam kuci mog kolege koja se zove chi (chita se shaj), kazem: y'know what shaj shaj I'm gonna tell y'a s'mthing shaj shaj piCka ti matejina jebo ti Cuko matej Cuko jebo matej rodija se shaj shaj...... :smeh: :smeh: i sve to tako zbebam pa zvuchi kao jeje...jejejeje....... :smeh:

a, ozbiljno kada mi neka ljudska shuga opsuje bilo shta odvalim tako glasno i gromko isto ili josh gore da mi momentalno prestanu i odjebu od mene. :)
Korisnikov avatar
By 2kune
Slika
a, ozbiljno kada mi neka ljudska shuga opsuje bilo shta odvalim tako glasno i gromko isto ili josh gore da mi momentalno prestanu i odjebu od mene. :)
baš ko da njega čujem... :radosnice:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Generalno, psovke upucene nekome ili meni ne izazivaju nikakavo osecanje kod mene. Pa tako ni ova.

Zasto ljudi na drugaciji nacin reaguju kad im opsujes mater, zasto je to najgora od erotskih uvreda, pa je zato i pojam za veliku prisnost/ljubav tolerancija iste te psovke.. - isti komplikovani razlozi zbog kojih 95% ljudi gubi sexualni nagon kada zamisli svoju majku u glavi..

Shodno tome, naslov teme je malo.. khm. To sto nije rasprostranjeno, ne znaci da je srpsko.. podjednako "jako" bi psovka delovala i na stranca, izgovorena na engleskom, nemackom, arapskom...

Inace, koriscenje psovki u smislu rasprave i vredjanja, u bilo kojoj situaciji, smatram nezrelim, primitivnim i vrednim jedino sazaljenja.. :alexis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!