Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By west end
Maloletnik koji je govorio albanski ubacio je zmiju u automobil u kojem su bili srpski novinar i snimatelj, koji su čekali ispred terminala u južnom delu Kosovske Mitrovice.

U automobilu su bili novinar KiM radija Nebojša Ćirković i snimatelj Medija centra iz Čaglavice Bojan Košanin, javio je KiM radio.

„Primetivši da na kolima imamo srpske tablice, maloletnik nam je prišao, pitao na albanskom otkud mi sa srpskim tablicama u južnom delu grada i nakon toga ubacio zmiju u kola”, ispričao je Ćirković.

On je rekao da je zmiju refleksno udario i izbacio iz kola, a potom pojurio za maloletnikom, koji je pobegao. :mad:

Potom su krenuli nazad ka Čaglavici, gde se nalaze sedišta ove dve redakcije.
Korisnikov avatar
By Dirrty
A žive zmije nosi svakodnevno u džepu, pa ih baca na prolaznike po potrebi?
Korisnikov avatar
By Srklet
jel ta zmija uopće bila otrovna? :serlok:
uostalom, ova prica ima troje aktera: srbijanske novinare, albanskog djecaka i misterioznu zmiju. zelim cuti izjave od albanca i zmije prije nego povjerujem u ovo. :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nisam siguran da na Balkanu postoje otrovnice, ili u Evropi uopšte?
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa da.. a da nije rec o albanskom decaku i srpskim novinarima, vec o random klincu koji je nekim random likovima ubacio zmiju, onda bi bio car i extra zajebancija -.-
Korisnikov avatar
By Srklet
Dirrty napisao:Nisam siguran da na Balkanu postoje otrovnice, ili u Evropi uopšte?
ima poskok :yay:
Korisnikov avatar
By Laerem
Odmah me podsjetilo na ovo:

''

:lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
west end napisao: On je rekao da je zmiju refleksno udario i izbacio iz kola, a potom pojurio za maloletnikom, koji je pobegao. :mad:
Aha, dobro je prošla. Dobila je samo batine i izbacivanje iz kola.
:vruce:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Dirrty napisao:Nisam siguran da na Balkanu postoje otrovnice, ili u Evropi uopšte?
Ma otrovne zmije ne postoje. To je samo urbana legenda. Isto kao i ptice.
By Hans
Ma to je neka bugarska zmija koja je trebalo da konačno zavadi Bugare i Makedonce do krvoprolića ali je osetila kokain na Kosovu pa je malo zalutala.
Hans napisao:Ma to je neka bugarska zmija koja je trebalo da konačno zavadi Bugare i Makedonce do krvoprolića ali je osetila kokain na Kosovu pa je malo zalutala.
:lol:

Ont:
Seca se neko ,,Spasitelja" i ,,Ciko, hoces zvaku?" scene?
By Хуанита
Otrovnica ima
(već koliko na forumu)
Korisnikov avatar
By Hys.

Da je tako ja bih bila onoliko mirnija kad leti sidjem sa BILO KOG asfalta.

Mila majcice kad odem u Sumadiju ili Crnu Goru svaki prelazak preko trave mi je manja trauma. A obavezno se nadje neko ko mi objasni kako tesko da ce bas mene kao njegovog/njenu tetku, tecu, ujaka il najbolju drugaricu da iznenadi zmija iz spajza/zbuna/kuce/sa puta/dodati po volji.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Popeye napisao:
Da sam umro od ujeda zmije juče, ne bih saznao da postoji smrtonosna zmija na našim prostorima... :uplasen:

A ja volim gmizavce.

Ja bih i dalje da živim u zabludi.
Korisnikov avatar
By Srklet
ovo je sigurno jedna od najludjih poskok-prica_
http://www.jutarnji.hr/beba-umrla-na-iz ... ka/171316/

Događaj se zbio tijekom izleta blizu vojnog objekta s repetitorom na Kozjaku, kod crkvice Sv. Luke. Naime, obitelj Vatavuk iz Solina zajedno sa svojim prijateljima i njihovom djecom bila je na izletu na tom planinskom području iznad Kaštel Kambelovca, nekih 15 km od Splita, te je jedan muškaraca spazio u travi poskoka. U strahu da nekom ne naudi, zmiju je šutnuo nogom, što je preraslo u tragediju. Zmija je neočekivano uletjela u kolica malom Ivoru te ga ugrizla za bradu.

koji kreten. mrzim nesposobne dobronamjerne ljude.
Korisnikov avatar
By erkondisn
Popeye napisao:
ima i ridjovka i planinski zutokrug... barem po ljutom krsu dinarida
By tasa
Dirrty napisao:A žive zmije nosi svakodnevno u džepu, pa ih baca na prolaznike po potrebi?

to se zove dobra novinska prica :smilegrin:
Као да је битно да ли је била отровна или не! Можда је неко изразито фобичан!?

И није поскок једина отровна змија на овим просторима. Шарка је и те како отровна!
Требало га је добро издеветати, ако ништа друго...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!