Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

NAJJACE SRPSKO RETORICKO ORUZJE

Well, Jelena je ovoga puta u pravu
1
7%
Lepse mi kad cujem da bi mene da pojebu
6
40%
Obavezno uzvratim istom merom
3
20%
Strecnem se jedino kad psuju Boga, kandilo i crkvu
Nema glasova
0%
Uopste me ne dotice
5
33%
By Kragi
"Kad vam neko opsuje kevu, neko treba da ih mlatne u njušku, da ih nauči pameti"

Izvuceno iz konteksta sa teme o doticnoj Jeleni Popovic Ivanovic, meni posluzilo kao inspiracija za temu. :D
Dakle famozno psovanje majke.

Ima li ova psovka specificnu tezinu i zasto?
Kako reagujete na nju i koliko vas vredja?
U cemu je razlika izmedju psovanja brata, sestre, oca ... itd i majke?
Sta mislite sta je utrok vase reakcije (kakva god da je)?
samo znadem da su se u JNA šiptari najviše ljutili kad bi im netko 'jebao nanu u kukuruzu'... :neznam:
ne znam otkud tolika sličnost između uvredljivosti srpskog i albanskog naroda, ali razlika je bila zaista samo u kukuruzu... :peace:
Korisnikov avatar
By Blady
Ne volim kada mi neko psuje roditelje, sem ako nije ono "jeb`o te otac" kao sto i ja nekada kazem zajebanciji :lol:
Korisnikov avatar
By Misfit
ma, mogu da psuju, samo dok nema actual jebanja.
hm... meni je to uvijek bilo nekako bezveze... preferiram vrijedjati direktno osobu koju psujem, a ne preko proxyja...
zasto nekome verbalno jebati mater kad mu mozes reci da je kreten, retard, govnjiva sluz ljudske egzistencije i sl? :hmm:
Korisnikov avatar
By *deni*
Blady napisao:Ne volim kada mi neko psuje roditelje, sem ako nije ono "jeb`o te otac" kao sto i ja nekada kazem zajebanciji :lol:
Jeb'o te otac jeste psovka koja ima neku notu humora u sebi i zato je rado koristim.
Ta se psovka u našem narodu najčešće može čuti iz usta starih ljudi, posebno baba.
By Kragi
^ Da, i sustina teme (bez obzira na ironican prizvuk) jeste u tome ... zasto je sve benigno u odnosu na psovanje majke?
"Strecnem se jedino kad psuju Boga, kandilo i crkvu" :roflmao:
E,taj sam :pucaodsmeha:
Pominjanje majke, oca, babe, komšije i krupne stoke u psovkama u zezanju mi je OK. Tačnije, ne smeta mi kad mi neko u zezanju kaže: "Majke ti ga", "Jebo te otac", "Jebem ti mater", mada ja nemam običaj da to govorim. Retko kad imam konflikte u kojma se teko psuje ali ako se i desi odgovaram sa "I ja tebi".
Korisnikov avatar
By Dirrty
Tu psovku koristim jedino u komunikaciji sa mojom mačkom... a kako sam joj ja mater, ne računa se :meda:

Inače ne pamtim kada me je neko psovao a da nije iz šale, ili obrnuto, ne računajući psovanje nesposobnih javnih službi i sl.

To je izigravanje frajera, junaka, stati u odbranu majke, a ostale ko jebe... :kingkong:
By Hans
Nikada nisam nikome direktno opsovao majku.A ni indirektno. Ne umem to da prevalim preko usta.

Niti sam ikada opsovao Boga, bilo čijeg. Vređa me psovanje Boga, praznika i religijskih simbola iako ne idem u crkvu i ne praznujem, ne postim. To je što se mene tiče takođe atak na nečiju slobodu da veruje u nešto i vređa me isto kao uvreda iznesena na račun nekih drugih grupacija, rasa ili naroda.

Interesantno je kako se niko nije bunio kad je Jelena Karleuša psovala prošle godine a sada se ironično posmatra ova tema.
Takođe, interesantno je kako se ljudi koji su rušili Slobu nazivaju revolucionarima a njihova deca huliganima.

No, ova pojava sa dvaMA prezimeniMA me apsolutno ne interesuje.
Jedino me plaši uticaj koji ona ima na đake.

Kada sam govorio o pooštravanju Zakona o diskriminaciji, mislio sam upravo na ovo. Zakon mora biti takav da prosvetni radnik NE SME izgovarati ovakve stvari a da ne prođe nekažnjeno. Ona može da prođe sa nekom opomenom iako se gadno ogrešila o zakon pozivajući na linč jednog dela ISTOG naroda. Država izgleda reaguje samo kad je u pitanju građanin bez karte u prevozu. Pred tim zakonom su svi isti.
Hans napisao: Takođe, interesantno je kako se ljudi koji su rušili Slobu nazivaju revolucionarima a njihova deca huliganima.
revolucionar si kad napadaš jačega, huligan kad napadaš slabijeg. ;)
od svim psovanja matere koje mi je dosad bilo upuceno
cca 98% je poteklo od majke mi
Hans napisao:Nikada nisam nikome direktno opsovao majku.A ni indirektno. Ne umem to da prevalim preko usta.

a vezano za to prevaljivanje...
pricam ja jednom sa hansom in vivo jednom prilikom
dok on nesto radi u kuhinji
i pomenem mu kevu i kako je dobro napravila neku hranu

covek stade, prestade da radi, okrene se
osine me pogledom i rece:
ja nemam kevu, ja imam mamu
:bic:
Korisnikov avatar
By Misfit
Mother is a boy's best friend, if you believe Norman Bates.
Korisnikov avatar
By smaug
^
:lol:

(And diamonds are a girl's.)
blenta napisao:od svim psovanja matere koje mi je dosad bilo upuceno
Isto tako. :lol:
Ja joj uvek odgovorim: Jebem ti najmlađeg sina.

Sećam se u srednjoj da su svi drugovi iz razreda to doveli na naredni stupanj, i nisu psovali majku, nego Danicu, Savku, Petru i Radu.

Ja nisam nikome i zato niko nije ni meni.

Inače, je l iko primetio da se time počela izražavati navodna prisnost sa drugom osobom. Ono, "ja sam sa njim na 'jebem-ti-mater' ".
Gradacija - per vi, per ti, per jebem-ti-mater...
Korisnikov avatar
By smaug
The Misfit napisao:jebem ti dijamante! :lol:
:lol:

A i pluralu je vrlo politicki korektno tj kao da psujes dve mame.
Korisnikov avatar
By smaug
KorvinOdAmbera napisao:
Isto tako. :lol:
Ja joj uvek odgovorim: Jebem ti najmlađeg sina.

Sećam se u srednjoj da su svi drugovi iz razreda to doveli na naredni stupanj, i nisu psovali majku, nego Danicu, Savku, Petru i Radu.

Ja nisam nikome i zato niko nije ni meni.

Inače, je l iko primetio da se time počela izražavati navodna prisnost sa drugom osobom. Ono, "ja sam sa njim na 'jebem-ti-mater' ".
Gradacija - per vi, per ti, per jebem-ti-mater...
Gradacija - per vi, per ti, per jebem-ti-mater... per prst-u-dupe...? Ne?
Korisnikov avatar
By Azdaja
ha, vredja...ja majne roditelje obozavam....opsovati mamu ili tatu i ocekivati razbijenu njusku?! slabo...

volEm teze povrede...:D
Tako nesto i kod mene. Ostatak je izrecen vise u shali.

Tako da, poslednja opcija.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!