Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Profesorka engleskog jezika u Srednjoj mašinskoj školi Jelena Popović-Ivanović navodno je širila nacionalnu mržnju preko svoje fejsbuk stranice, pozivajući pritom i na otvoreno nasilje nad homoseksualcima. Ova profesorka je na svojoj stranici na kojoj se predstavlja kao Nikita Če Buraška, napisala da se ne slaže da manjine trebaju da imaju jednaka prava kao većinski narod i da su promoteri tolerancije "izopačeni".

Slika

"Manjine nikad ne smeju imati ista prava kao većinski narod! Ovo je naša zemlja, srpska, bre!"

"Kakav je to projekat na kome se od đaka traži da pišu sastav poznanicima manjina i njihovom uticaju?? Volimo različitosti, to je neka tema konkursa. Je*e mi se za različitosti dok se taj različiti izjašnjava kao Srbin. Ako se ne izjašnjava tako, različit je i tačka. Moje lično pravo je da li ću da ga volim ili mrzim"

"Je*o vas vaš projekat o nasilju, debili izopačeni,crknite sa sve tim parama koje ste pokrali za tako debilne projekte kojima zatupljujete narod"

"Nemo' da me neko kritikovao za ovaj status zato što sam profa! Ima da se derem o čemu poželim"

"Je*ala vas tolerancija, gonite se u pm i vi i vaše pozitivne diskriminacije!"

"Kada vam neko ne da prava da budete normalni u Srbiji, odvalite ga, bre, od batina!"

"Jeste, pederi su bolesnici i treba ih se kloniti, ignorisati, zanemarivati i ućutkati na sve načine, jer vrše propagandu bolesti!"

"Kad vam neko opsuje kevu, neko treba da ih mlatne u njušku, da ih nauči pameti"

http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Profes ... inama.html
Ipak, profesorka tumači čitanje njenih statusa kao atak na privatnost, iako priznaje da su joj na Fejsbuku prijatelji i učenici. Takođe, ona tvrdi da je psovala ljude koji insistiraju na pozitivnoj diksriminaciji.

"Nisam se obraćala ni đacima ni manjinama, nego sam bila izrevoltirana sa milion nekih seminara za koje sam čula. Upravo sa izrazom 'stoko pederska' sam se obratila njima, a ne ljudima te orijentacije, nego onima koji ispiraju mozak javnom mnjenju", kaže Jelena Popović Ivanović.

B92 Video
Korisnikov avatar
By Mars
Komična je taman koliko i direktor škole koji kaže da za to što ona radi u slobodno vreme i van škole - profesionalno ne treba da snosi nikakve posledice.
A šta drugo direktor da kaže ?
Ona verovatno nije pedagog, već samo profesor određenog predmeta u školi i nije kompetentna za vaspitni deo rada sa decom.
Bolje bi bilo da se njen progon započne podnošenjem krivične prijave zbog raspirivanja rasne, nacionalne i seksualne mržnje, pa onda polako - korak po korak.
Neće direktor da se bavi utvrđivanjem da li je ona, ili nije preko fejsbuka raspirivala mržnju.
A moja baba je odmah ovaj događaj prokomentarisala pretpostavkom da ova profesorka nije udata. Jer da je udata i da ima decu - ne bi imala vremena da se bavi ovakvim glupostima. Tako misli moja baba. :hekla:
Korisnikov avatar
By Blady
Meni je mnogo smesno njeno objasnjenje kada se jasno vidi da je napisala da su pederi bolesnici i sve ostalo...
Ti tako mislis, debilko.
I objasnila si ko su pederi.. i ko treba koliko prava da ima.
Wow rebelde! Ova je garant umislila da je novi Mojsije, Jovanka Orleanka! :drama:
Koliko je samo nepismena, površna, ograničena, glupa, glava me boli.Glupo je ovakvu osobu više i komentarisati.Navodno sprema tužbu jer su je "skrnavili" po novinama, a zar je već zaboravila na svoj govor mržnje i pozivanje na nasilje?!Ako jeste ja bih je rado podsetila jednom lepom tužbom za gore navedene razloge.BITCH!

Blago onome ko rano poludi, ceo zivot mu prodje u veselju.- reče jednom davno Njegoš.
*deni* napisao: Ona verovatno nije pedagog, već samo profesor određenog predmeta u školi i nije kompetentna za vaspitni deo rada sa decom.
Ali ona i jeste pedagog, odnosno trebalo bi da bude, jer to je (samo!) jedna od najbitnijih komponenti rada u školi. Problem je što i njeni đaci čitaju ta govna koja prosipa po Fejsbuku, a mogu da se opkladim da nije baš suzdržana i na času, kao što je to obično slučaj u našim školama.

Da je ova zemlja normalna, odmah bi popila otkaz zbog izražavanja svog političkog ili verskog mišljenja u učionici. Međutim, stvar je ovde još gora i ne vidim nikakav razlog zašto ovakva spodoba ne bi odmah bila odstranjena iz obrazovnog sistema. Rasizam, ksenofobija ili homofobičnost su apsolutni faux pas. Ona nema ravnopravan odnos prema svim đacima i jednostavno ne može da radi u školstvu.

Da je ovo normalna zemlja.
By Kragi
A meni se nekako cini da svi ovakvi problemi i ispadi vuku jedan te isti koren.
Srbi, Srbija, Pravoslavlje, Car Lazar, veronauka, Kosovo, SPC itd.
Jedna recenica mi je bas inspirativna za novu temu :kada:
Korisnikov avatar
By Elena
Profesorka je dileja. Drugarica mi kaže da je pisala ranije na nekom forumu gde ova piše i da je dotičnoj muž jako mlad umro valjda zbog lekarske greške, tako da donekle razumem što je ogorčena. Ista osoba je javno, po tom forumu, pisala kako se tužakala sa svekrom i svekrvom oko starateljstva nad detetom i pljuvala te ljude najstrašnije. 'Ajde i to da razumemo, ko zna šta joj rade itd.

E sad je malo preterala i treba da dobije po ušima :D Meni ne ulazi u glavu kakva je to osoba, prosvetni radnik, koji dodaje sopstvene đake na FB da čitaju kako se proserava ... ne poznajem tu ženu, nismo prijatelji na Fejsbuku (ja zapravo više nemam svoj lični nalog) ali slučajno znam neke likove sa kojima je prijatelj i od njih sam čula (a bogami i dobila dokazni materijal) da dotična ženska kači slike na kojima je u kupaćem, maltene polugola.

Zamislite profesorku koja pati od toga da izlaže takve fotke đacima ... dakle dotična je kompleksašica. Verovatno je iz te silne želje da pred tom decom ili nekim potencijalnim jebačima iz 1389 (pošto je valjda sa njima bliska) ispadne "kul" krenula da koristi takav uličarski rečnik. To je samo po sebi nedopustivo za prosvetnog radnika. Ja bih joj samo za izlaganje đacima takvim slikama i prostačkom pisaniju dala otkaz, bez da se bavim time šta je napisala. Dalje, ona ne sme da otkriva svojim učenicima svoje političke stavove ni u školi a ni van nje. Ako ne dobije otkaz onda nam je država žestoko poremećena.

Dalje, ona poziva na mržnju a ne iznosi stav. Ako neko treba da bude građanin drugog reda to je ta guska i njoj slične budalčine a ne neki Mađar, Hrvat ili šta ti ja znam. Treba da se nađe neko pametan u Novom Sadu da joj odvali šamar i vrati je u Kladovo pa neka tamo uživa u jednonacionalnoj sredini (može da se pravi da ne vidi Rumune :lol: ). Gospođa je malo pobrkala pojmove nacionalizma i šovinizma i upustila se u ovo drugo, što nije u redu.

A što se LGBT tiče super je to što ona ima svoje mišljenje ali morala bi da nauči da ga iznese civilizovano. Hiljade i hiljade ljudi umeju da kažu u tri proste rečenice zašto nisu za Paradu ili zašto ne podržavaju LGBT i to je njihovo pravo zagarantovano ustavom. Ova ćurka koja bi nekome odvalila šamar očigledno nije sposobna ni za osnovnu komunikaciju. Odvalila bih ja nju da se nauči ... ali neću sad da budem bezobrazna :D

Što je najgore, nema ona neka čvrsta ubeđenja nego joj samo treba publika za te njene gluposti. Što se ne pridruži nekoj organizaciji pa ne iznese stav javno? Što ne izađe na ulicu da viče šta misli i ne istrpi policijsku represiju? Što ne zakaže protest da vidi kako je kad te režimska policija legitimiše i privodi? Tad bih je, ako ništa drugo, donekle poštovala ali za to treba imati muda koja ona nema ... njoj je valjda samo bitno da bude faca među klincima :flaming:

Profil jeste njen, jeste privatan, niko nema pravo da ga citira i ona će dobiti tužbu ako bude tražila nadoknadu nematerijalne štete za duševni bol itd. Međutim, kada se to već obelodanilo, trebalo bi da dobije i otkaz i zabranu daljeg rada u prosveti pa neka sedi kući i broji lovu koju će dobiti kad utuži novinare. A ja bih, kad smo već tu, proverila da li je ona sposobna da podiže svoje dete kad je toliko zatrovana mržnjom.
Korisnikov avatar
By smaug
Elena napisao:Profesorka je dileja. Drugarica mi kaže da je pisala ranije na nekom forumu gde ova piše i da je dotičnoj muž jako mlad umro valjda zbog lekarske greške, tako da donekle razumem što je ogorčena. Ista osoba je javno, po tom forumu, pisala kako se tužakala sa svekrom i svekrvom oko starateljstva nad detetom i pljuvala te ljude najstrašnije. 'Ajde i to da razumemo, ko zna šta joj rade itd.

E sad je malo preterala i treba da dobije po ušima :D Meni ne ulazi u glavu kakva je to osoba, prosvetni radnik, koji dodaje sopstvene đake na FB da čitaju kako se proserava ... ne poznajem tu ženu, nismo prijatelji na Fejsbuku (ja zapravo više nemam svoj lični nalog) ali slučajno znam neke likove sa kojima je prijatelj i od njih sam čula (a bogami i dobila dokazni materijal) da dotična ženska kači slike na kojima je u kupaćem, maltene polugola.

Zamislite profesorku koja pati od toga da izlaže takve fotke đacima ... dakle dotična je kompleksašica. Verovatno je iz te silne želje da pred tom decom ili nekim potencijalnim jebačima iz 1389 (pošto je valjda sa njima bliska) ispadne "kul" krenula da koristi takav uličarski rečnik. To je samo po sebi nedopustivo za prosvetnog radnika. Ja bih joj samo za izlaganje đacima takvim slikama i prostačkom pisaniju dala otkaz, bez da se bavim time šta je napisala. Dalje, ona ne sme da otkriva svojim učenicima svoje političke stavove ni u školi a ni van nje. Ako ne dobije otkaz onda nam je država žestoko poremećena.

Dalje, ona poziva na mržnju a ne iznosi stav. Ako neko treba da bude građanin drugog reda to je ta guska i njoj slične budalčine a ne neki Mađar, Hrvat ili šta ti ja znam. Treba da se nađe neko pametan u Novom Sadu da joj odvali šamar i vrati je u Kladovo pa neka tamo uživa u jednonacionalnoj sredini (može da se pravi da ne vidi Rumune :lol: ). Gospođa je malo pobrkala pojmove nacionalizma i šovinizma i upustila se u ovo drugo, što nije u redu.

A što se LGBT tiče super je to što ona ima svoje mišljenje ali morala bi da nauči da ga iznese civilizovano. Hiljade i hiljade ljudi umeju da kažu u tri proste rečenice zašto nisu za Paradu ili zašto ne podržavaju LGBT i to je njihovo pravo zagarantovano ustavom. Ova ćurka koja bi nekome odvalila šamar očigledno nije sposobna ni za osnovnu komunikaciju. Odvalila bih ja nju da se nauči ... ali neću sad da budem bezobrazna :D

Što je najgore, nema ona neka čvrsta ubeđenja nego joj samo treba publika za te njene gluposti. Što se ne pridruži nekoj organizaciji pa ne iznese stav javno? Što ne izađe na ulicu da viče šta misli i ne istrpi policijsku represiju? Što ne zakaže protest da vidi kako je kad te režimska policija legitimiše i privodi? Tad bih je, ako ništa drugo, donekle poštovala ali za to treba imati muda koja ona nema ... njoj je valjda samo bitno da bude faca među klincima :flaming:

Profil jeste njen, jeste privatan, niko nema pravo da ga citira i ona će dobiti tužbu ako bude tražila nadoknadu nematerijalne štete za duševni bol itd. Međutim, kada se to već obelodanilo, trebalo bi da dobije i otkaz i zabranu daljeg rada u prosveti pa neka sedi kući i broji lovu koju će dobiti kad utuži novinare. A ja bih, kad smo već tu, proverila da li je ona sposobna da podiže svoje dete kad je toliko zatrovana mržnjom.

A jel i tvom vodji Vojislavu Dr Seselju umro mald muz pa je to bio razlog da poziva na nasilje? I kad poziva na mrznju, a ne iznosi stav?

Sto posto je to.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hZVmMIae ... re=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YyMD3YJX ... re=related[/youtube]
The Misfit napisao: Da je ova zemlja normalna, odmah bi popila otkaz zbog izražavanja svog političkog ili verskog mišljenja u učionici. Međutim, stvar je ovde još gora i ne vidim nikakav razlog zašto ovakva spodoba ne bi odmah bila odstranjena iz obrazovnog sistema. Rasizam, ksenofobija ili homofobičnost su apsolutni faux pas. Ona nema ravnopravan odnos prema svim đacima i jednostavno ne može da radi u školstvu.

Da je ovo normalna zemlja.
Al nije. Zato mi i bilo besmisleno da odgovaram na Denijevo pitanje gore.

Ovako i ako je udalje iz prosvete, dovoljno je poena skupila da je pribere u redove neki VELJA ili neki PALMA i tako slican domacin i da joj bude samo bolje.

Ne gase ljudi bezveze svoje Fb profile zbog posla - ono sto piskaras tamo itekako utice na tvoju karijeru (posebno sa ovom stopom nezaposlenosti u svetu).

A o njenoj retardiranosti konkretno i dalje ne bih. Samo spaliti.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kravetina ograničena... a ne pita se kakva su ljudska prava u državama na čijem jeziku zarađuje hleb... oduzeti diplomu i zatvorska kazna (u kome će biti dojebana)!
Korisnikov avatar
By Misfit
Stranger than fiction.

Sheeeeeeeeeet!

P.S. Glede Fejsa i lažne dileme javno-privatno: dodala je svoje đake među prijatelje. Ta linija odbrane joj je trula kao i duša.
Korisnikov avatar
By Tungi
I... Sta je bilo s profesorkom?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!