Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Скоро сам пронашао извесну фракцију људи који имају жељу да постану евнуси. Дакле, овде не говоримо о транссексуализму нити било којој варијацији већ о евнухизму. Они желе да задрже све остале секундарне мушке карактеристике (маљавост, мускуларитет, нефеминизиране покрете...) и не желе вагинопластику већ само желе да одстране своје гениталије, како тестисе тако и пенис.
Већина њих, како би до овог циља дошла брзо, спроводи подвезивања тестиса док исти не одумру, како би имали валидан здравствени разлог за њихово уклањање, а потом и пениса. Овако заобилазе неопходна и, понегде обавезна, психолошка саветовалишта и изазивају намерно стање некрозе органа како би се они уклонили. Сигурно да постоје и они који просто оду у Бразил на операцију али мени је ова појава била штогод интересантнија. Постоји и још екстремнија група која практикује екстремну форму садомазохизма која спроводи операције у кућним условима, лично! Са или без анестезије, ствар је појединца.

Ево и примера једне такве индивидуе. У албумима, које обилују изузетно детаљним приказима, може се видети цео период трансформације, од нормалних гениталија па до потпуног уклањања целог комплета.

http://people.tribe.net/d87d3d8a-2214-4 ... tos?page=1

Међу пријатељима дотичног господина горе, можете да видите и људе различитих афинитета који као да налазе инспирацију у Hellraiser филмовима...

Шта ви мислите о овоме?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
sta mislim? sta imam ja tu da mislim, ljudi rade ono sto zele.
Хах, хипертолерантност угњетаваних :)
Па, мени није, рецимо, нормално да неко себи сам одсече гениталије кући. Та особа мора имати психичких проблема када је у стању тако нешто да уради.
Korisnikov avatar
By blenta
pa ovaj lik se nije resio testisa

nego je to sredio
pa isao na operaciju u meksiko za otvaranje female alike otvora

pa na slikama medj komentarima pominje vaginoplastiku
a pritom trpa sve u vidokrugu u svoju novu rupicu
te nije da je rec o evnuhizmu u tom konkretnom slucaju

kad smo kod konkretnog slucaja
imao je pre kastracije pisicu od 23 cm :/ :bye:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
kuca ima genitalije? :shok:

elem, meni recimo rec 'normalno' apsolutno suvisna rec u srpskom jeziku (osim ako se ne radi o geometriji)

a ako neko sam sebi odsece genitalije on (ako nema pisihckih problema) je svestan sta radi i koji su rizici. ne bih stavljao tu znak jednakosti izmedju psihopata i secenje genitalija kod kuce.
Види, прво је уклонио тестисе пошто их је измалтретирао

http://people.tribe.net/d87d3d8a-2214-4 ... 1d28580457

Колико сам схватио из коментара, то је урадио сам, а после је ишао на операцију за сређивање штете

http://people.tribe.net/d87d3d8a-2214-4 ... 131a325ce4

Сада је одлучио да ће да прошири "рупу", али нисам видео да планира потпуну вагинопластику него му само треба нешто да гура, што ти рече све што му падне под руку.
Поред тога, узима редовно инјекције тестостерона.
a ako neko sam sebi odsece genitalije on (ako nema pisihckih problema) je svestan sta radi i koji su rizici. ne bih stavljao tu znak jednakosti izmedju psihopata i secenje genitalija kod kuce.
Осим уколико није хирург, не верујем да је свестан ризика. Уосталом, зато је психолошко саветовалиште неопходно за промену пола. У овом случају га сматрам још потребнијим!
kad smo kod konkretnog slucaja
imao je pre kastracije pisicu od 23 cm :/ :bye:
God isn't just...
Korisnikov avatar
By blenta
Anhedonie napisao:
elem, meni recimo rec 'normalno' apsolutno suvisna rec u srpskom jeziku (osim ako se ne radi o geometriji)

:hail2:

+1 velika milka

to su sad vec ukupno dve mislim, ne?
Korisnikov avatar
By blenta
pominjao je u komentarima na dva mesta
da treba da sredi spoljasnje labie
i vaginoplastiku
Korisnikov avatar
By Mars
Jedan je bio opsednut da nema noge...

Posto nije nailazio na razumevanje...lekara (prijatelja, pretpostavljam) - pribegao je triku da dodje do svog cilja: kupio je dzakove leda, izvezao se kolima negde...zatvorio i preko nogu do iznad kolena nabacao taj led. 911 je pozvao tek kad je bio siguran da u bolnici nece da imaju drugo resenje osim amputacije (ko je gledao "Igmanski mars" moze zivlje da zamisli...)

Elem pricasmo i ovde o tome...i nesto je koliko se secam vecina bila stava "Sto, sta fali..."

Kontam da petljanje sa genitalijama vuce i druge posledice pa je u tom smislu diskutabilnije...ZA ili PROTIV...ali meni nekako dodje na isto: sakaćenje sopstvenog tela kao posledica nečim pre toga osakaćene psihe.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
blenta napisao:
Anhedonie napisao:

:hail2:

+1 velika milka

to su sad vec ukupno dve mislim, ne?
daaa :wundy: jeej
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Mars napisao:Jedan je bio opsednut da nema noge...

Posto nije nailazio na razumevanje...lekara (prijatelja, pretpostavljam) - pribegao je triku da dodje do svog cilja: kupio je dzakove leda, izvezao se kolima negde...zatvorio i preko nogu do iznad kolena nabacao taj led. 911 je pozvao tek kad je bio siguran da u bolnici nece da imaju drugo resenje osim amputacije (ko je gledao "Igmanski mars" moze zivlje da zamisli...)

Elem pricasmo i ovde o tome...i nesto je koliko se secam vecina bila stava "Sto, sta fali..."

Kontam da petljanje sa genitalijama vuce i druge posledice pa je u tom smislu diskutabilnije...ZA ili PROTIV...ali meni nekako dodje na isto: sakaćenje sopstvenog tela kao posledica nečim pre toga osakaćene psihe.
Ето, и онда реци да је реч "нормално" сувишна. Схватам ја да ми као угњетавана мањина вероватно дугујемо другима да будемо хипертолерантни али ипак има ствари које се граниче са нормалним па га и превазилазе. Нећете ми ваљда рећи да је некрофилија и педофилија нормална?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
definisi mi znacenje reci normalno molim te.

a kad vec pitas za nekorfiliju i pedofiliju da ti odgovorim. pedofilija je jako osetljiva tema jer ne mozes da znas sta 'dete' zeli, niti da li je ovaj stariji zdrav i korektan prema detetu. kad bi se ova dva uslova poklopila (sto je jaaaaaako retko) onda bih odobrio. dok niko ne pati sta koga boli kurac sta oni rade?
a za nekrofiliju mi je apsolutno sve jedno, jedna (ziva) osoba ucestvuje tu i jedan lesh kome sigurno nista nece smetati.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
imam vise razumevanja za castration fantasy negoli za stvarne modifikacije

kad sam ogranicena.
Korisnikov avatar
By bas bleu
Anhedonie napisao:pedofilija je jako osetljiva tema jer ne mozes da znas sta 'dete' zeli, niti da li je ovaj stariji zdrav i korektan prema detetu. kad bi se ova dva uslova poklopila (sto je jaaaaaako retko) onda bih odobrio. dok niko ne pati sta koga boli kurac sta oni rade?
jojjojjojjojjojjojjoj.
Korisnikov avatar
By Mars
I ja kažem: jojjojjojjojjojj.

Kad bi sve bilo tako prosto i ograničavalo se na U ŠTA ga guraš...
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Anhedonie napisao:definisi mi znacenje reci normalno molim te.

a kad vec pitas za nekorfiliju i pedofiliju da ti odgovorim. pedofilija je jako osetljiva tema jer ne mozes da znas sta 'dete' zeli, niti da li je ovaj stariji zdrav i korektan prema detetu. kad bi se ova dva uslova poklopila (sto je jaaaaaako retko) onda bih odobrio. dok niko ne pati sta koga boli kurac sta oni rade?
a za nekrofiliju mi je apsolutno sve jedno, jedna (ziva) osoba ucestvuje tu i jedan lesh kome sigurno nista nece smetati.
Нормално је уобичајено, очекивано, типично. Пре него што наставиш са ЛГБТ популацијом, ни она није нормална. Она одудара од стандарда и биолошки је бесмислена али не резултира сакаћењем нити упада у сиву зону нечијег пристанка као што је то случај са педофилијом. Са друге стране иако, по конвенциоланој дефиницији, хомосексуалност није нормална, она није болест а прилично сам сигуран да постоји пар психијатријских дијагноза за ово понашање.
Као што наведе, педофилија се мучи са проблемом пристанка и уопште перципирања од старне деце тако да је неоправдана у сваком случају. Макар им и наизглед пријало нешто, то не значи да им то иде у корист (деци), будући да нису још способни да резонују лепо.
За некрофилију не знам просто шта да ти одговорим. Замисли када би свако држао леш кући ради личног задовољења? Па, то је толико ненормално, са толико аспеката (осим етичких ту су и санитарни, здравствени и епидемиолошки аспекти). Са друге стране, одакле њима ти лешеви? Сигуран сам да нико не би донирао покојника за нечије сексуално задовољство а откопавање гробова и провала у мртвачнице, чиме се дотични баве је кривично дело!
Korisnikov avatar
By bas bleu
speedygonsales napisao: Као што наведе, педофилија се мучи са проблемом пристанка и уопште перципирања од старне деце тако да је неоправдана у сваком случају. Макар им и наизглед пријало нешто, то не значи да им то иде у корист (деци), будући да нису још способни да резонују лепо.
pedofilija se muci sa problemom pristanka? ne rezonuju lepo? pa ko ste vi ljudi?
Korisnikov avatar
By bas bleu
ja nisam ona koja je rekla da detetu moze naizgled da prija da ga neko zlostavlja. niti da se pedofilija muci sa pitanjem pristanka - koji kurac to uopste pa i znaci?

dakle: detetu ne prija seksualno zlostavljanje i pristanak ne postoji.
Ахааа, значи проблем је мањак интелигенције да се разуме пост, па требала си одмах тако да кажеш.
Ево сад ћу да ти објасним

Прво, педофилија не подразумева обавезно злостављање (у сврхе аргумента занемарићемо да ти цео појам педофилија изједначаваш са тим). Дакле дете од 12 година може да буде "заљубљено" у старију особу, небитно колико старију. Та старија особа НЕ СМЕ да буде са дететом пошто дете и не зна ни шта заљубљеност значи а психа му је превише незрела да конципира концепт везе.
Пластично ћу објаснити примером:
Постоји случај учитељице која се заљубила у свог ученика и он у њу. Имао је 14 година а она преко 30. Родитељи су је тужили за педофилију али дечак је одбио да сведочи будући да је био "заљубљен". Учитељица је одлежала неку робију и када је изашла била је, са сада, пунолетним, истим оним, дечком са којим је основала породицу! Дакле, у овом случају није било злостављања али је то, по закону, педофилија. Дете је, у овом случају, остало доследно осећањима али постоје и случајеви где су деца тужила старије пошто их је "заљубљеност" прошла...

Дакле наизглед значи да дете можда и мисли да је заљубљено али у његов суд (пристанак) се не може поуздати будући да је физички и емотино незрео. Зато се ствар дечјег пристанка да буде у вези са старијом особом НЕ УВАЖАВА!
Korisnikov avatar
By bas bleu
e nek si ti meni objasnio. fyi, termin pedofilija se odnosi na prepubescent children.
speedygonsales napisao: Дакле наизглед значи да дете можда и мисли да је заљубљено али у његов суд (пристанак) се не може поуздати будући да је физички и емотино незрео. Зато се ствар дечјег пристанка да буде у вези са старијом особом НЕ УВАЖАВА!
napredna deca ne postoje?
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
U potpunosti delim misljenje sa Gonzalesom sto se tice pedofilije.

Sto se tice ovoga sa odsecanjem genitalija.... Sta znam....

@Anhedonie - previse permutujes, al ajde, evo, resenje bi bilo da potpuno nezavisna komisija proceni da je dete bas toliko napredno, i potom njihova veza ne bi bila nezakonita (ili bi se optuzeni za pedofiliju oslobodio optuznice). :P
Korisnikov avatar
By Dirrty
Podržavam uklanjanje reči (ne)normalno iz upotrebe, možemo koristiti prikladnije statističke termine poput većinske zastupljenosti i sl. :awesome:

A što se tiče pedofilije, rekao bih da je zakon tu s razlogom ipak, da zaštiti dete. To ne bih uklanjao.

A sad odgovor na temu:
Ne mogu reći da ne vidim određenu vrstu poremećaja... samo je pitanje da li je to moguće izlečiti. Ako da, postavlja se i pitanje kako. Nije jednostavna tema, nimalo, a meni ni zanimljiva.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ZlatnaPtica napisao: @Anhedonie - previse permutujes, al ajde, evo, resenje bi bilo da potpuno nezavisna komisija proceni da je dete bas toliko napredno, i potom njihova veza ne bi bila nezakonita (ili bi se optuzeni za pedofiliju oslobodio optuznice). :P
to bi bilo najbolje, al avaj...
napredna deca ne postoje?
Постоје али да ми не би гатали у пасуљ које дете схвата у шта се упушта имамо закон који осуђује све случајеве, па ако су напредни неће им бити ни тешко ни несхватљиво што морају да сачекају.
u prevodu : Anhe on misli da si glup
Немој ти да преводиш туђе постове. Само, у себе, врло несигурна особа би могла то овако да протумачи.
sta je bre sa ovim nazovi novajlijama?
Шта да ти кажем, напредне генерације.
Што се мог коментара тиче, врло стоји након истог претходног. Да није требало да погнем главу? А то што си га извела из контекста као покушај дискредитације је :smeh:
speedygonsales napisao:Нормално је уобичајено, очекивано, типично.
Mada nisi tacno numericki definisao koliko je to 'uobicajeno', i mada kolokvijalno nenormalnost obicno oznacava neku nepozeljnu osobinu, i jos da pomislim da se tvoja definicija normalnosti mozda ipak ogradjuje kvalifikativa dobro/lose vredno/manje vredno, ali ti se onda nadovezujes nekom "bioloskom besmislenoscu" LGBT populacije:
speedygonsales napisao: Пре него што наставиш са ЛГБТ популацијом, ни она није нормална. Она одудара од стандарда и биолошки је бесмислена
i onda to sto si izrekao u paketu dobija oduran prizvuk naci-biologizma.

Jer ima li ta oznaka "bioloska besmislenost" po sebi kakav smisao i kvalitet i cemu ona, a u ovom konkretnom slucaju kada se govori o ljudskim bicima - LGBT ljudima, do mozda izgovora za homofobicne napade?

Znas, postoje bakterije koje se eksponencijalno brze razmnozavaju od ljudi ako ciljas na reprodukciju. U tom redukcionizmu, egzistencija bakterije stafilokoke je vise ispunjena "bioloskim smislom" nego ljudska vrsta.

Da ne govorim sire o homoseksualnosti medju raznim vrstama, o pcelama radilicama i drugim primerima iz prirode, samo da ih pomenem jer su obicno ti demanti-primeri interesantni na relaciji homofobija-'prirodno-normalno-Bog koji nije stvorio Stevu', a obaska da svodjenje coveka na zivotinju ne moze biti apsolutno, i da je ono vestacka konceptualizacija, i da je priroda ta koja zapravo jeste stvorila homoseksualnost, nije je izmislio i napravio covek.

Po definiciji normalnosti koju si naveo, u principu uvek se moze naci bar neki ugao u kome je neko ili nesto nenormalno, i u cemu je neko/nesto manjina. Normalno je biti nenormalan bar u nekom pogledu.

Citava ljudska vrsta je recimo nenormalna, posmatrano u odnozu na ziva bica na Zemlji jer (navodno) ima razum. Ako je los primer za razum, uspeli su da stvore napredne tehnologije, produzavaju zivot, putuju u kosmos itd. Tako da covek moze da obavlja neke kompleksnije radnje od recimo pomenute bakterije, verovali ili ne.

Ako je nenormalno nesto neuobicajeno, jesu li onda veliki umovi, naucnici, pisci nenormalni ljudi. Kada vidis izuzetno lepu osobu ti bi za nju rekao da je zbog toga nenormalna?

Mozda nisi ti sve mislio kako interpretira moj odgovor, ali ovaj tvoj post sam hteo da iskoristim kao uzorak na koji zelim da repliciram nesto sto nisam stizao, a malo-malo pa zateknem, jos i na ovom forumu o nekoj ('kao bioloskoj') inferiornosti gej ljudi i slicnim povodima i laznim opravdanjima za naci-sranja (auto)homofobije. Cisto da bude receno.
Znas, postoje bakterije koje se eksponencijalno brze razmnozavaju od ljudi ako ciljas na reprodukciju. U tom redukcionizmu, egzistencija bakterije stafilokoke je vise ispunjena "bioloskim smislom" nego ljudska vrsta.
Да, егзистенцијално стафилокока обавља бољи посао од човека.
Са друге стране, иако хомосексуални однос јесте биолошки бесмислен, како сам навео, будући да не продукује потомство, он није бесмислен сам по себи. Људи су се уздигли изнад биолошких обавеза тако да данас и не морамо да будемо биолошки смислени. Више не живимо да би живели и размножавали се него за хиљаде других ствар и, у складу са тим, биолошка неподобност не би требало да нас погађа, иако је истинита!
Po definiciji normalnosti koju si naveo, u principu uvek se moze naci bar neki ugao u kome je neko ili nesto nenormalno, i u cemu je neko/nesto manjina. Normalno je biti nenormalan bar u nekom pogledu.
Тако је. :hail: Али није нормално бити ненормалан у сваком погледу.
Kada vidis izuzetno lepu osobu ti bi za nju rekao da je zbog toga nenormalna?
Ненормално није само антоним од нормалног. Данас је та реч попримила знатно пежоративније значење тако да је не бих тако назвао.
Са друге стране ако нешто није нормално у психопатолошком смислу (одудара од психијатријског концепта уобичајене особе) а притом је опасно по себе или друге, онда је то свакако ненормално у најконвенционалнијем значењу и заслужује лечење!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!