Sanja Steppenwolfin napisao:da, tacno je sve sto si rekao, ali desavalo se u milion situacija da neko sa te 2-3 dodate reci potstakne novu diskusiju ili uvede novi aspekat.
kada bi uveli like i dislike, imali bi po 5 postova na svakoj temi.
a to sa like i dislike je u sustini primenjeno na temama sa anketama, samo sa vise opcija
Pa, pazi, ne bih baš rekao da se to dešava u milion situacija. Čak, mislim da se to baš retko događa.
Generalno je pitanje proračuna dobitka/gubitaka. Ja mislim da dobitak većeg odziva i sagledavanje mišljenja veće količine ljudi, koji se ne javljaju, jer nemaju više šta da kažu (ponovo - stvarno postoji ograničena količina raspsrave o bilo kojoj temi) prevazilazi gubitak retkih slučajeva, kada dve/tri reči prerastu u neku kratku diskusiju.
I ne bismo imali 5 postova u temi - ko želi da komentariše, on će ga prokomentarisati, sa ili bez te opcije.
Ukratko, nisam za predlog kakav je postavljen u prvom postu, nego za moju izmenjenu verziju, tj. samo plusevi...
edit: @bb: Sa perspektive jedne osobe, da. Tema može imati beskonačno izvrćanja, prevrćanja, diskusija i cepkanja na sitna crevca, ali to zavisi koliko je osoba udubljena u tu priču. A nisu svi. Koji jesu, oni će dodavati nešto novo što nije rečeno, koji nisu složiće se do onog nivoa do kog oni mogu da razumeju/se slažu.