Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By d` Winter
Hvala na kvalitetnim komentarima.Bila je ovo dobra diskusija.
Devojke su raskinule.
Zivot ide dalje...
Korisnikov avatar
By someone
Treba priznati.Uvek sam za iskrenost jer bez iskrenosti veza ne moze opstati.Nije mi jasno sto neko ulazi u vezu ako ne misli da bude iskren prema toj osobi.Meni je devojka priznala i ja bih presla preko toga...medjutim nije do mene nego je do nje...nema me jer ne zeli da me ima,ali to je tema za neku drugu diskusiju:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By mirth
Priznati. S kim da pricas o tome sta ti se desava, ako ne sa osobom sa kojom si u vezi? Mada, ako dovoljna doza otvorenosti postoji od starta, tesko ce se desiti da zglajzas u situaciju u kojoj bilo sta moras naknadno da "priznajes"...

Vecina ljudi se boji da budu ono sto jesu pred drugima, ali jedino ako probijes tu barijeru mozes da kazes za sebe da si slobodan, a i da ocekujes necije razumevanje za korake koje pravis...
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by mirth
Priznati. S kim da pricas o tome sta ti se desava, ako ne sa osobom sa kojom si u vezi? Mada, ako dovoljna doza otvorenosti postoji od starta, tesko ce se desiti da zglajzas u situaciju u kojoj bilo sta moras naknadno da "priznajes"...

Vecina ljudi se boji da budu ono sto jesu pred drugima, ali jedino ako probijes tu barijeru mozes da kazes za sebe da si slobodan, a i da ocekujes necije razumevanje za korake koje pravis...
potpisujem :yes:

mada kod mene prevare nema, mogao bi fizi?ki ..ali znam šta gubim sa tim ?inom ...a to preovladava UVEK (jbg, previše razmišljam u tim trenucima da bi se prepustio :hmm: )
By spf 3000
slazem se da ne treba zrtvovati vezu s osobom koju volis priznanjem necega ili nekoga ko ti ne znaci.
a opet.. da ja prevarim moju devojku ne bih mogla to da krijem, izjela bi me misao da mi ona veruje a ja je lazem. i naravno, kada bi ona mene prevarila oprostila bih joj (mozda) iskljucivo ako za tu prevaru saznam od nje.
Korisnikov avatar
By taurus
Ako se vec desilo nikako da prizna,izgubice je sigurno,ma desava se to i u duzim vezama,ljudi smo
Korisnikov avatar
By Myself
Nikad nikoga nisam prevarila, niti cu. Ne vidim 'smisao' prevare. Ako pozelim nekog drugog, necu biti u postojecoj vezi. :odbij:

Ma, mene je izgleda pregazilo vreme... :roll:
Korisnikov avatar
By someone
e ni meni prevara nije jasna,ne vidim njen smisao :puzzle: Ako ste sa nekom osobom u vezi a zelite nekog drugog onda je tu kraj svega,nema vishe logike ostati nastaviti vezu,raskid je najbolje reshenje.Prevarom se samo koplikuje stvar i na kraju uvek neko bude povredjen
Korisnikov avatar
By radoznala
Ne bih dovela sebe u situaciju da ikome ista priznajem (da osecam potrebu/ocekivanje nekog drugog da treba nesto da mu/joj priznam :nepriznata:

:misli:
Korisnikov avatar
By Draco
Ja sam zaglibila u potpuno suprotnom tripu od onog u kom sam do sada <ove veze> bila. Opste je poznato da sam do sada radila sta sam htela, s kim sam htela, kad sam htela, bez tih moralnih tripova. Ama, apsolutno mi nije smetalo i bila sam iz fazona 'to sam ja, takva kakva sam, ako osh - osh, ako nesh - ne moras' ili blaza varijanta 'jebi ga' bez da sam to stvarno mislila.

Sada pokusavam da gradim bolesno iskrenu vezu <malo sam se opametila kod poslednje cice koju sam prevarila jer sam tada prvi put zapravo izgubila nekog koga sam prevarila> i vodim se logikom Pavlovljevog refleksa tj. taj poslednji put kad sam prevarila i priznala <svaku prevaru sam svojevoljno priznavala jer mi se tako htelo a ne iz straha da cu biti izvaljena> bilo mi je toliko lose i muka u bukvalnom smislu + sam se osecala kao najgori bizgov na ovom svetu jer sam svesno ukaljala ukazano mi poverenje.

Ne bih sebe da dovodim opet u istu situaciju tako da mi je lakse da ne varam i da budem iskrena nego da se posle preznojavam i priznam pod naletom necega sto mi se u poslednje vreme progresivno razvija <u narodu poznatijem pod imenom s.a.v.e.s.t.>

..a i ne zelim da je razocaram.. a ni sebe.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Myself
Nikad nikoga nisam prevarila, niti cu. Ne vidim 'smisao' prevare. Ako pozelim nekog drugog, necu biti u postojecoj vezi. :odbij:

:up: :zen:
Korisnikov avatar
By Adam*
Meni je sada ceo zivot u tom "JADNOM' krugu.......priznavanja prevare!!!!!!
Smuvao sam se sa nekim ko nije slobodan(najveca greska-ne treba to raditi dok taj ne raskrsti sa prosloscu) & sada je ispao JAKO veliki problem.
Ta osoba ne moze tek tako da ostavi partnera )posto su 4 god zajedno) a ne moze ni bez mene.CAk sam pricao sa tom osobom(svadja najstrasnija dok je ona sedela pored na stolici) & sve sam mu rekao sta smo radili 9 dana-poludeo je lik-pa mislim kako i ne bi & oprosti joj budala SVE.......Tako da ............CHAOS!!!
Ovo je vec drugi put da smo se skontali jer sam prvi put poludeo zato sto nije ostavila "to" kada je rakla da ce zavrsiti jer je doticna osoba pocela da place(zna joj slabe tacke-fala' Bogu za 4 god da je bar to skontao jer orgazam ne moze da dozivi sa istim-dok samnom...ma prestali smo da brojimo....ali najmanje 2 svaki put) & naravno, pala je na to.nisam pricao sa tom osobom dve nedelje i onda .....OPET....pomirenje(preko Fucking neta) i sada je strast tolika da je to strasno(pa znate sta se desava posle svadje i kakav je sex i pored toga sto nam je bio divan sada je predivan)............IDEMO SVE ISPOCETKA!!!!
I to me ubija u pojam......Sada opet za vikend ide da se nadje sa doticnom osobom(posto nije u istom gradu gde smo i mi-SU -on je u NS).........i ne znam kako da se ponasam....MALIM VAS POMOZITE MI I dajte mi neke smernice sta da radim jer cu da poludim....
Dali da je pustim da sredi sama kada hoce to....ili da se povucem i pustim ih da zive svoj zivot ili STA?????
Molim vas pomagajte!!!!!
Pozdravljam sve Free mind Ljude i nadam se da ce se sve zavrsiti dobro jer ovako vise ne mogu(nije mi se nist slicno desili u zivotu jer sam uglavnom mogao da biram i relativno sam samouvern lik....zato me ovo i izludjuje).....ali Zivot je skola tako da mogu samo pametniji da izadjem iz ovog sranja!!!!!
Caosssssssssss!!!!!!
By Kragi
Originally posted by Ulix

U mom slucaju - da, treba mi reci, ako do toga vec dodje.
Jedna je kljucna stvar u svakoj vezi, a to je iskrenost. Ako saznam iz nekog drugog izvora ili saznam slucajno, tako sto se on izlane ili kako vec - to ne bih mogao progutati, laz, laz... jer jednom kada nestane, poverenje se ne moze nanovo izgraditi. A bez poverenja veza vise nema smisla.
:up:
samo sam izbrisao onu recenicu 'preko toga mogu preci bla, bla, bla'. :smeh:
i da, bilo bi super da je priznanje liseno suza, patetike, kajanja i sl. stvari. dostojanstveno stani iza stvari koje radis da se bar rastanemo kao ljudi a posle radi šta hoćeš. :volinevoli:
mrzim ta sranja kad svesno zagovnas situaciju a posle se kao kajes, kao i to kad kažeš da voliš nekoga i da ti je stalo a pritom ga povredis i još razmišljaš da li da budeš iskren, jer ćeš biti ostavljen. :radosnice:
idi bre... još će i narednih 6 meseci da te juri da se pomirite uz opasku 'ja bar znam da praštam greške' :roll:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Varalice, mutivode, foliranti...to kod mene ne prolazi. Najgore je prevariti osobu koja te voli, veruje i sve joj znacis. Ma koliko teska situacija bila ne treba uraditi nesto zbog cega se mozes kajati citavog zivota. I da, treba priznati, ne znam kako neko moze ziveti u lazi.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ne!
Ni u kom slucaju ne treba reci.
Priznavanjem bez povoda samo komplikujete i kvarite sebi vezu posle cega nema povratka na staro poverenje.
Ako ti je stalo do te osobe i zelis da mu ostanes veran onda gledaj da se to ne ponovi,
jer kad niko nezna onda k'o da nista nije ni bilo - idemo dalje.

A ako planiras i dalje da varas partnera onda idi do kraja, gledaj da to niko zivi ne sazna i barem uzivaj u tom seksu bez da imas losu savest.
Korisnikov avatar
By m..
ne znam dal sam rekla vec: da, rekla bih. ulix je lepo objasnio.
Korisnikov avatar
By Blady
Ova tema je prastara i devojke su raskinule jos 2006te godine.. sada verovatno imaju neku novonastalu porodicu.
By Hans
Zanimljivo je da ju je prevarila nakon 4 meseca...moj joj je savet da se prvo dobro izorgija, pa neka onda trenira vernost. Ja sam bio u vezi godinu i po i nije mi nijednog trenutka palo na pamet da ga varam.
I da, bolje da ona prizna nego da sluša o tome po Smajlijima, Pležurima i štajgama.
By Hans
:roflmao:

Još gore. Ovde čak vidi šta sve ljudi pišu. A na ostalim mestima ne može da čuje sve odjednom.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Ako si već toliki frajer/riba da prevariš onda imaj muda/ženski ekvivalent tome da priznaš šta si uradio/la i trpi posledice
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by Dina
jos manje mi je jasno kako se to ljudima prevara desi slucajno...
Da, i meni je to totalna misterija. Voleo bi ako bi neko mogao to da mi objasni, ali ne da koristi frazu "jace od mene".

"Kako slučajno?! Šta se dogodilo?! 'O moj Bože, skinula sam se, okliznula se i pala na njega, opet, opet, i opet iznova!!!"

Ne znam iz koje je serije. :awesome:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
aman oladi sa dizanjem tema iz proslog veka! tema je iz 2006 i kad vec obnavljas temu potrudi se da procites bar 5 poslednjih postova
By sncbgd
varas pre svega sebe

ne, nikad ne priznati prevaru
Korisnikov avatar
By badu
I priznavala i ne. Nekako... Bolje ne. Mada, viš bih volela kad bi se meni priznalo... A možda i ne.
Korisnikov avatar
By Galateja
KorvinOdAmbera napisao:
Originally posted by Dina
jos manje mi je jasno kako se to ljudima prevara desi slucajno...
Da, i meni je to totalna misterija. Voleo bi ako bi neko mogao to da mi objasni, ali ne da koristi frazu "jace od mene".

"Kako slučajno?! Šta se dogodilo?! 'O moj Bože, skinula sam se, okliznula se i pala na njega, opet, opet, i opet iznova!!!"

Ne znam iz koje je serije. :awesome:
:lol:

Varanje je karakterna osobina. Na to se itekako može uticati, kao i na priznanje. Iz tih razloga teško da bih prešla preko prevare. Možda i bih ako bi mi se reklo. Ali ako bih to saznala iz drugog izvora, onda je ta osoba završila kod mene za vjek i vjekov.

Što se mene tiče ja ne varam, tako da sa te strane problema nema.

p.s. - svi vi koji ne bi rekli čisto da znate da se sve sazna i to kad se najmanje nadaš. ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!