Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

http://www.youtube.com/watch?v=9ts4s24P ... re=related
Пета страна света
http://www.youtube.com/watch?v=egnLCOfl ... re=related
Кад кажем не
http://www.youtube.com/watch?v=_mFl7SlT ... re=related
Из почетка, из ината
http://www.youtube.com/watch?v=X2JFRZEY ... re=related
Мушка потреба

Сви који не подносе Гоцу нема потребе да се јављају, схватам да и ви постојите :smilegrin:
Ја је обожавам... :cool2:
Хах, да. Хаљина :D
Била је хит још ток сам био мали. Кад год би отишли у Трезор са школом обавезно је ишла "хаљина"... :trep:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Album Otrov u caj je bio najkvalitetniji, ako izuzmemo cinjenicu da je prodavan uz stoni kalendar.
Јесте, ту је био и "кармин". :)

Мада, ја сам већи љубитељ њених старијих песама, за разлику од Наташе Беквалац. :D
By Kragi
Meni je ona ok.
U principu sam je voleo ranije, ono srednja skola i ta fora ... prevazisao u medjuvremenu ali ostale mi neke pesme u secanju. Uglavnom ono starije, prva dva - tri albuma ...

Krila andjela
Po mome srcu hodaj
Nemirni koraci
Zagrli

uglavnom balade :)
Meni je Gogiška sjajna.
Volim što je bez dlake na jeziku, za razliku od većine naših pevačica...

Prvi album koji sam kupio od Goce bio je "Želim da se promenim". Album mi je sjajan, rame uz rame uz album "U niskom letu" koji je po meni, njen najbolji album. Najmanje mi se sviđa "Plavi ram". Zašto, :neznam:

"Zagrli" - njena najbolja pesma!
:)
Korisnikov avatar
By Mars
Pre bih se sam zapalio i skocio sa onog 100. kata nego da moram Gocu Trzan da slusam.

Bilo da peva ili da nesto sere i objasnjava narodu iz neke od stotinu emisija gde je zovu da kaze sta misli na najrazlicitije teme.
Korisnikov avatar
By IriS
''

ovo joj je najbolja pesma.
i one pesme sa drugog albuma za koje joj je text pisala Aleksandra Milutinović su super.

sve posle toga mi je njah.
By Hans
Heavy Metal Lover napisao:Prvi i najbolji singl

''''''
:up:

Kao i 'Ti i ja'. Taj prvi album posle Tapa je bio :wow:
Korisnikov avatar
By *deni*
Mars napisao: ..Bilo da peva ili da nesto sere i objasnjava narodu iz neke od stotinu emisija gde je zovu da kaze sta misli na najrazlicitije teme.
Kontam da je baš to što nikad niti jedan poziv medija da se izjasni o najrazličitijim temama nije odbila učinilo da je percipiram kao jednu malu dosadu i ujedno da izbegavam njene pesme, koje su realno zaista lepe.
Koliko god da je pesma koju peva lepa, nadjača je gorka i neprijatna pomisao na to koliko je dosadna kao sagovornik, pa mi se u momentu stvori averzija prema Gordaninoj lepoj pesmi i još lepšoj interpretaciji. :njuska:
Čini mi se da u njojzi postoji jedna smrtonosna spremnost i želja da 24 časa sedi u studiju i neprestano priča pred kamerama.
Korisnikov avatar
By IriS
jest' dosadna.

ali je zato kraljica da izgovori 300 000 reči, a ništa da ne kaže :lol:

i bila sam skoro na jednom nastupu TAP011 na Adi, sad izgleda bolje nego ikad.
Јао, тако сам се распалио сад у десно јаје да плачем и смејем се у исто време
:facepalm: :cut:

Елем. Као да је битно шта она прича док год после тога запева...
И откуд знате да није одбила ни један позив медија? :P
Korisnikov avatar
By IriS
rekla nam Ivana Peters u Blic Pulsu
Koje su nam osobine zajedničke, a u čemu se, po tvom mišljenju, najviše razlikujemo? Volim te. Goca Tržan

– Draga, mislim da smo obe malo šašave. Šalim se, ali i ne! Nas je muzika spojila i razdvojila u nekom smislu i momentu. Zato i jesmo ljudima toliko zanimljive kad smo zajedno. Toliko različite, a toliko iste. Ipak, mislim da smo slične u želji da uspemo, da budemo kvalitetne i volimo to da radimo kroz zabavu. Uživamo u društvu momaka iz „Tapa“ i ponosne smo na to. Požrtvovane smo kao majke i sve bismo dale za njih dve, ali ja imam manje živaca i strpljenja za ono što prati ovaj posao, a to su intervjui, snimanja i pojavljivanja na određenim manifestacijama. Na tome ti svaka čast. Meni za to manjka energije. Da ne dužim, volim i ja tebe!
a i otvaramo frižidere, rerne, kuhinjske elemente, iz kojih nam iskače redovno Goca Tržan :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Rek'o bih da je ona jedna od onih žena, koje su u društvu uvek najglasnije, rešene da naširoko pričaju čak i o najbanalnijim dešavanjima iz svog života, da forsiraju neko raspoloženje, da pričaju viceve na koje se moramo smejati...uf...od onih je žena koje čine da čovek, posle vremena provedenog u njihovom društvu, dođe kući iscrpljen, demoralisan i umoran, pa može od muke samo da legne i da spava.
:sleep:
Kad god sam u životu bio prinuđen da provodim vreme sa takvim ženama, uvek sam molio Boga da u prostoru koji delimo ima neki deo u koji mogu da pobegnem, da se sklonim, da ne slušam, da se ne mučim, da ne patim... :vruce:
Korisnikov avatar
By Stripi
Mars napisao:Pre bih se sam zapalio i skocio sa onog 100. kata nego da moram Gocu Trzan da slusam.

Bilo da peva ili da nesto sere i objasnjava narodu iz neke od stotinu emisija gde je zovu da kaze sta misli na najrazlicitije teme.
:lol:

Ja to nisam primjećivao dok nisam o tome pročitao ovdje na forumu :lol:

To je baš bilo dobra dobrih pjevača i stvari (ili sam ja bio u tom raspoloženju?) pa mi je tada i Goca zapela za uho.
Ipak, meni se ova bila dopala jako

''''''
Korisnikov avatar
By Mars
*deni* napisao: Kad god sam u životu bio prinuđen da provodim vreme sa takvim ženama, uvek sam molio Boga da u prostoru koji delimo ima neki deo u koji mogu da pobegnem, da se sklonim, da ne slušam, da se ne mučim, da ne patim... :vruce:
Ma energetski vampir u telu white trash logoreicarke...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!