Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Azdaja

isto, al bez cimeta :)

e, ne smeta mi cimet...znaci gud? :D
hm,dobar ukus,ali mi tijesto onda dobije neku zilavost. Moja je preporuka da tijesto bude rjedje (pa da se pri pecenju naprave one rahle rupice) i da se dobro dobro desankom sakic izlupa :D a i kad se u tijesto stavi malo piva nije lose :mirth:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by erkondisn
Originally posted by Azdaja

isto, al bez cimeta :)

e, ne smeta mi cimet...znaci gud? :D
hm,dobar ukus,ali mi tijesto onda dobije neku zilavost. Moja je preporuka da tijesto bude rjedje (pa da se pri pecenju naprave one rahle rupice) i da se dobro dobro desankom sakic izlupa :D a i kad se u tijesto stavi malo piva nije lose :mirth:

naravno, da bude redje...

a, znate li sta je ležbaka? :love: :D
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ajme, kad god gledam ovu temu u vrhu "Novo danas", patim. :drama:

:smeh:

Nemojte ljudi, k'o boga vas molim! :lol:

Mislim da je pravo reshenje da batalim Forum i pozabavim se pravim pikama. :love:

E, onda mogu da se vrnem ovde i s punom tibom da rifreshujem stranicu... :giggle:

AzdaHo, jesi l' primetila da PIKE moz' uvek da jedes, chak i posle najobilnijeg ruchka sa sve predjelom, supama, salatama, mesishtima i prilozima... Sa sve ozderavanjem do tachke kada pri pomisli na bilo koju hranu imash muchninu... Medjutim, jedne mozesh chak i tada da pozderesh, recimo bar 5 komada... A, to su - PIKEEEEEE... :love: :smeh:

Tako je bar sa mnom. :D
Korisnikov avatar
By AngraMaina
U Grčkoj sam ih tamanio, što slatke što slane (nutela+keks, ponekad nutela+keks+jagode itd). Sad mi je to no-no zbog kcal, od tih američkih dobijem 10kg samo kad ih vidim. Naše su mi ok ali se nikad ne setim da pravim, a i previše su masne.
Korisnikov avatar
By Sunce
Obozavam ih.

Volim i slane i slatke.

Slatke: nutela, lesnici, keks ili sa pekmezom od sljiva.

Slane: pavlaka, kackavalj, nekakva sunka ili prsuta ili sa sirom ili kajmakom (redje).

:njami:
Korisnikov avatar
By Tungi
Spremao ih neko vece.Za drustvo.Ja nisam stigao na red.
Sutra cu knedle sa sljivama...Sve za sebe:D
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja nikad ne pravim palacinke...a knedle su mi misaona imenica. :smeh: Nego, moram da smuvam erkondisna, on sve lepo sprema. :vencanje:

Evo, sad slatko grizem strudlu sa smokvama. Tako je sveza, tako slasno grizem, a proizvodnja Aleksandrija.

:giggle:
Korisnikov avatar
By unic0rn
slana iskljucivo shumka chkachkavalj pavlaka. ako je umesto pavlake kajmak to je onda razvaljivanje :pigy:

slatka eurokem plazma visnja slag...mmmm
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
za slane uvek sunka kackavalj pavlaka i looooottttssss of kecap :awesome:

za slatke : nutela plazma i neko voce, najcesce visnje :mljac:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:smeh: majke mi nisam videla :smeh:

kuckam paralelno na msn i ne gledam prethodne :lol:

znaci, mozemo zajedno na cinke :dance:
Korisnikov avatar
By Tungi
Od slanih mi priopadne muka,ma koliko mi primamljive bile.Isto tako i od palacinki sa kremom i keksom(plazmom)whatever..Iskljucivo sa dzemom/marmeladom od kajsija i suvim grozdjem ili suvim voce.
Korisnikov avatar
By gossip
nutella,plazma,banane,kikiriki :) )
Korisnikov avatar
By tintily
slane su fantasticne sa crnim lukom, crvenom paprikom(ajvarkom), malo sargarepe, malo tikvice ili patlidzana i kukuruzom secercom , sve se to lepo sitno nasecka proprzi i zacini najbolje svezim bosiljkom a onda se napune palacinkice i ispohuju u jajima i mesavini prezle i kukuruznog griza . Za punjenje mi je super kombinacija i beli luk , crveni pasulj i ljuta paprika. Onda pohovane lepo serviram na tanjir sa malo besamel sosa , krupno narendanog sira i kriskama paradajza.

a slatke jedem samo i samo sa orasima i medom ,prelivene mlekom i zapecene u rerni .
Korisnikov avatar
By Torry
jao, sad mi se jedu

slane obozavam, a slatke sa eurokremom i eventualno dzem od kajsija

jao ogladneh
Korisnikov avatar
By Smilewithme
Cinke ^^ Slane bas i ne volim :P Ali zato slatke na sve moguce nacine :D Tokom nedelje jedan dan su sigurno na meniju..i to najcesce sa kremom i plazmom :)
Korisnikov avatar
By Waldorf
Jao... 'činke...
Ljubav je naša pregolema - do'vatimo se i ne pušta ni jedna. Ja ih volem i mrmam, a one se samo lepe. :shunkica: Posle sladoleda i čokolade, najomiljeni slatkiš. Volim slane, pohovne/zapečene, ali ubedljivi favorit je eurokrem, plazma, višnja kombo. :love:

...sad mi se jedu...
Korisnikov avatar
By maka
moja omiljena, vec godinama : nutela, snikers, puding od vanile :drama:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Da, da, to je to... :wundy:

Usao sam halapljivo u temi, ubedjen da nikada nisam postovao. Kad, "deja vu"! Tako je, izgleda, svaki put bilo. I bice! Dokle god je chapalinki na ovome svetu! :wundy:

It's so tasty, I'm gonna die!

:radosnice:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja sam ladno sanjala jutros da jedem palacinke - spremila mi devojka, i stavila u tanjir a ja se cudim kako su jos uvek vrele i jednu za drugom ih klopam :bale:
Korisnikov avatar
By Hys.
Heavy Metal Lover napisao:jaja, mleko, brasno i voda. jednom sam greskom umesto soli sipao cimet i ukus je bio xtra!
Umesto mleka kisela voda i/ ili gazirani sok i mnogo su laganije za stomak.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
OBOZAVAM PALAČINKE :awesome:

Krem i višnja. Ukus je.... Ukus je prosto orgazmičan! :drama:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Juče sam konačno probala one tamo kod Platoa (mrzelo me da se spuštam do Glumca). Nisu loše, ukusne su i stavljaju dovoljno fila, ali ih pakuju bezvz i nepotrebno komplikovano. Istina prvi put mi fil nije iscureo, ali sam se opet ulepila jer samo morala da hvatam palačinku direktno prstima da bih je izvadila iz kesice. Smor...

...ali opet mi se jede..
Korisnikov avatar
By gossip
jao sad mi se jedu...spremicu ih xD
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!