Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Molim za pomoc.
Odmah da kazem da sam bisex i zato am se reg ovde.
Pre dva dana sam imao seks sa devojkom sumljivog morala
U naravno koristili smo kondom, ali jednom prilikom je pukao. Nisam odma osetio mozda posle par desetina secundi (mozda i manje), ne znam tacno. Zamenili smo drugi.
E problem je sto ne znam mnogo o njoj, smatram da cesto spava sa muskarcima. Kaze da uvek koristi kondom.

E sad interesuje me naravno da li je moguce da sam dobio polnu bolest i kako da to otkrijem? Posle koliko vremena mogu saznati, ako odem danas da dobrovoljno dam krv da li se moze saznati posle dva dana

Hvala, brinem se i bicu vam zahvalan za kvalitetan odgovor
Da oticicu.
Ali nako sta ti mislis da li moze biti nesto opasno?
Ako nije hiv i hepatitis, postoje li neke druge opasne ili manje opasne polne bolesti koje mogu dobiti?
Ponavljam, pukao je kondom za kratko vreme sam primetio?
Možeš da zapatiš i sifilis.
Ne znam postoje li još neke okolnosti, osim što je devojka '' sumnjivog morala '', koje su izazvale ovoliku zabrinutost, ali svakako otiđi kod lekara, ako ne možeš da se smiriš i ako te situacija toliko muči.
:doktor:
I nemoj više da prcaš radodajke, već nađi si neku primerenu curu, pa samo njojzi meći miška u vaginu ubuduće.
Jer, očigledno nije samo devojka s kojom si spavao '' sumnjivog morala '', nego ta senka sumnje pada, i to prilično, i na tvoj moral.
:yes:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Samo bez panike.
Pre nego sto dobijes rezultate od lekara, mozes da pitas devojku da li ima neku bolest, ako zna i zeli da ti kaze.
Rana kontrola krvi ume da bude nepouzdana, jer je vreme za inkubaciju od nekoliko dana do nekoliko meseci.
Ako ti je nesto prenela, verovatno ces osetiti neke promene u svom telu, osip, temeperaturu i sl. samo gledaj da to ne bude od stresa, jer u velikoj vecini ovakvih slucaja nema razloga za strah.
Hvala vam na odgovorima i savetima.
Znam da nema razloga za paniku, cekacu jos koju nedleju pa idem krv da dajem.

I jos nesto.
Imam stalnu vezu 3.5 god, da li sa tom osobom da spavam sa kondomom dok se ne uverimd a je sve u redu? Da zastitim osobu...

Ako sam dobio neke manje opasne infekcije da li je opasno?
Vidi ti njega... Zabrinut je zbog mogućih posledica rizičnog seksualnog odnosa, a planira već nove seksualne aktivnosti, ovoga puta sa '' regularnom '' devojkom.
Moj ti je savet da radiš malo na smanjenju svog seksualnog apetita, za koji vidim da je lavovski. Pička će ti glave doći jednog dana, dete, ako tako nastaviš.
:deda:
Korisnikov avatar
By Blady
Koristi kondom sa ovom osobom sa kojom si preko tri godine.
Zbog njene/njegove sigurnosti, dok rezultati ne budu ok.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Koristi kondom sa stalnom devojkom dok ne budeš imao rezultate svih analiza.
Bolesti koje se prenose seksualnim odnosom ima podosta, ali za naše podneblje najznačajnije su:

Kondilomi,
Triper ili gonoreja
Druge upale uretre (izazvane Mikoplazmama ili ureaplazmama ili trihomonasom)
Sifilis
HIV
Hepatitis B i C /mada je seksualni odnos više teoretski rizičan za prenos ovih virusa i to ukoliko postoje vidljiva krvarenja kod oba partnera istovremeno/.

Na koje načine i u kom vremenskom periodu se treba testirati na ove boleštine je relativno komplikovano, pa je zato najbolje da odeš kod dermatovenerologa i da dobiješ "kalendar" šta od analiza i kad se radi. I da te razočaram, neće ti se uzimati samo krv, već i bris uretre, a to boli.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!