Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Hans napisao:

Ne znam koliko ta 'rulja' kako ti kažeš može da misli o bilo čemu drugom kada su im stomaci prazni. Mislim da je to u jako tesnoj vezi sa ekonomijom.
izvini ali ovo ti je vuchicevsko-naprDnjachko-seljoilicevska retorika i demagogija koje bi trebalo da spare us. to je ta retorika od chijeg licemerja i laprdanja mi je muka kad to chitam po komentarima na srpskim internet medijima a dok to pishu i ponavljaju k'o papagaji preko kompjutera - da hoce mogli bi naci posla i para o kojim toliko kukaju.....btw. bio sam i ja gladan i josh uz to izlozen bombardovanju i granatiranju od strane jna-rkaradzic-mladic vojski te shikaniranjima od strane ekstremista iz drugih nacija svojevremeno pa nisam ishao da nikog tuchem ni da shirim mrznju.... da je ta rulja toliko gladna ne bi imali ni energije da belaje planiraju ni vrshe.....
Hans napisao: Probaj 'prevod Biblije' na Googleu. :mazi:

Da svestan sam sta si hteo da kazes. Ali i pored prevoda iste sa latinskog, doticnu knjigu jako malo vernika je procitalo (od korice do korice). Tako da je na kraju njen uticaj opet ostao kroz usta svestenika ili skracenih verzija i prica istrgnutih iz te papazjanije od knjige.

Meni je pomalo ironicno da neko (like me) ko je protiv bilo kakve organizovane religije, procita delo, dok neko ko slepo veruje (velika vecina) u svako slovo, nije sebe "castio" pa je procitao. Ali uzimam u obzir licnu filozofiju, da ako zelis da napadnes neprijatelja, bolje ga upoznaj. Moze biti da je to ....:D
Korisnikov avatar
By smaug
AbortiraniTerorista napisao:Za razliku od vas "načitanih" i "pismenih" Boban Stojanović ima hrabrosti da svoje emocije i razmišljanja prebaci na "papir" i objavi na jednom od najčitanijih sajtova. A vi imate hrabrosti samo da serete.

Izvolite pa pišite blogove, tekstove, eseje, romane, da ljudi čitaju, da menjaju stavove o pederima, da budu manje homofobični... Zašto ne prestanete da serendate i lepo se posvetite sopstvenoj sreći?
Pih...Mos se desi da ima hrabrosti ali je ocito da mozga nema.

A javne radnice i radnici (taki je poso', ni ja ga ne volim) bi morali da budu u stanju da cuju i negativne kritike. Dakle ili nemojte da pisete i cinite obligatne gluposti ili se ko sto lepo kazes posvetite sopstvenoj sreci i odjebite od 'predstavljanja' ikoga i 'bavljenja aktivizmom'. Ili leeeepo recite - hocemo da se igramo ali samo dokle god mozemo da vas tretiramo kao maloumne, dokle god imamo VIP status blogove, dokle god nas kujete u zvezde i zvezdice, dokle god vam otimamo lovu za mlako pivo u malim flasicama a vi se ne bunite (jer jebiga, koja vam je alternativa) i dokle god trpite nase usrane smrdljive pelene. Medjutim ako ne - tuzicemo vas vaspitacici i necemo vise hteti da se igramo sa vama. Buuu jec jec.
Korisnikov avatar
By _Ra_
smaug napisao: A javne radnice i radnici (taki je poso', ni ja ga ne volim) bi morali da budu u stanju da cuju i negativne kritike. Dakle ili nemojte da pisete i cinite obligatne gluposti ili se ko sto lepo kazes posvetite sopstvenoj sreci i odjebite od 'predstavljanja' ikoga i 'bavljenja aktivizmom'. Ili leeeepo recite - hocemo da se igramo ali samo dokle god mozemo da vas tretiramo kao maloumne, dokle god imamo VIP status blogove, dokle god nas kujete u zvezde i zvezdice, dokle god vam otimamo lovu za mlako pivo u malim flasicama a vi se ne bunite (jer jebiga, koja vam je alternativa) i dokle god trpite nase usrane smrdljive pelene. Medjutim ako ne - tuzicemo vas vaspitacici i necemo vise hteti da se igramo sa vama. Buuu jec jec.

Koliko ja znam oni nisu placeni sa mojeg racuna, pa samim time ne moraju da meni polazu iste. Realnost sama po sebi je ta da niko sem njih nije lepo izasao u javnost i poceo da se bori za gay prava. Mozda se to meni ne svidja, mozda se ne svidja ni Peri, Ziki, Miki...jednostavno, ko zeli da nesto promeni uvek to moze. A sad ako je problem sto neko ima VIP status na blogu, onda mi ovde pricamo o tvom LICNOM problemu sa doticnom personom...a ne nekom konstruktivnom kritikom.
Alternative nema! To je realnost, a ako ti ona ne odgovara, molim lepo menjaj je ili barem budi konstruktivan/a u kritici, i nemoj da prodajes mudrost u "VIP statusu" ili toplom preplacenom pivu. Posto ovo gore lici na ljubomorne zalopojke i frustracije....
Korisnikov avatar
By smaug
_Ra_ napisao:
smaug napisao: A javne radnice i radnici (taki je poso', ni ja ga ne volim) bi morali da budu u stanju da cuju i negativne kritike. Dakle ili nemojte da pisete i cinite obligatne gluposti ili se ko sto lepo kazes posvetite sopstvenoj sreci i odjebite od 'predstavljanja' ikoga i 'bavljenja aktivizmom'. Ili leeeepo recite - hocemo da se igramo ali samo dokle god mozemo da vas tretiramo kao maloumne, dokle god imamo VIP status blogove, dokle god nas kujete u zvezde i zvezdice, dokle god vam otimamo lovu za mlako pivo u malim flasicama a vi se ne bunite (jer jebiga, koja vam je alternativa) i dokle god trpite nase usrane smrdljive pelene. Medjutim ako ne - tuzicemo vas vaspitacici i necemo vise hteti da se igramo sa vama. Buuu jec jec.

Koliko ja znam oni nisu placeni sa mojeg racuna, pa samim time ne moraju da meni polazu iste. Realnost sama po sebi je ta da niko sem njih nije lepo izasao u javnost i poceo da se bori za gay prava. Mozda se to meni ne svidja, mozda se ne svidja ni Peri, Ziki, Miki...jednostavno, ko zeli da nesto promeni uvek to moze. A sad ako je problem sto neko ima VIP status na blogu, onda mi ovde pricamo o tvom LICNOM problemu sa doticnom personom...a ne nekom konstruktivnom kritikom.
Alternative nema! To je realnost, a ako ti ona ne odgovara, molim lepo menjaj je ili barem budi konstruktivan/a u kritici, i nemoj da prodajes mudrost u "VIP statusu" ili toplom preplacenom pivu. Posto ovo gore lici na ljubomorne zalopojke i frustracije....

Dear Ra, sunce moje malo,

dakle samo onaj koga ti placas ima pravo da kaze sta misli?
Tj ni tad nema.
Tad ti polazu tvoj racun...

I see. Zanimljivo za posmatranje. Zanimljivo...

Uzivaj u toplom skupom pivu i u istaknutim VIP borcima za gej prava.

Ti ocito nemas potrebu da ista menjas te su ti svi oni ok. Vazno je samo da se BAVE...Dokle god se BAVE - sve ok.

Mnogo srece.

smaug
Korisnikov avatar
By _Ra_
smaug napisao: Dear Ra, sunce moje malo,

Tj ni tad nema.

Ti ocito nemas potrebu da ista menjas te su ti svi oni ok. Vazno je samo da se BAVE...Dokle god se BAVE - sve ok.

Mnogo srece.

smaug

Draga moja Smaug.

Oni koje placam su u obavezi da na ovaj ili onaj nacin polazu mi racun. Gay aktivisti to nisu.
Ja sebe stavljam u onu grupu ljudi koji nisu konvencionalni u aktivistickom smislu. Ali cu uvek doci (i dolazio sam) da podrzim projekte LGBT aktivista.Nisam osoba koja se exponira i koncept "ti budi vodja, a ja cu da te pratim" mi je stran. Sam svoj covek u borbi za prava gay populacije. Moj ucinak je minoran, ali je moj i kao takv ja sam zadovoljan svim stvarima koje sam radio ili cu raditi u buducnosti za SVOJU populaciju.Ja sam apsolutno svestan problema koji postoje u LGBT NVO sektoru, i sam sam nudio dosta resenja i naleteo na veliki otpor.
Imam puno zamerki, ali ne mogu sebi da dozvolim da budem unfair i napadam nekog bez argumenta ili resenja za odredjeni problem.
persona non grata
Korisnikov avatar
By smaug
_Ra_ napisao:

Tj ni tad nema.

Mnogo srece.

smaug

Draga moj Smaug.

Oni koje placam su u obavezi da na ovaj ili onaj nacin polazu mi racun. Gay aktivisti to nisu.
Ja sebe stavljam u onu grupu ljudi koji nisu konvencionalni u aktivistickom smislu. Ali cu uvek doci (i dolazio sam) da podrzim projekte LGBT aktivista.Nisam osoba koja se exponira i koncept "ti budi vodja, a ja cu da te pratim" mi je stran. Sam svoj covek u borbi za prava gay populacije. Moj ucinak je minoran, ali je moj i kao takv ja sam zadovoljan svim stvarima koje sam radio ili cu raditi u buducnosti za SVOJU populaciju.Ja sam apsolutno svestan problema koji postoje u LGBT NVO sektoru, i sam sam nudio dosta resenja i naleteo na veliki otpor.
Imam puno zamerki, ali ne mogu sebi da dozvolim da budem unfair i napadam nekog bez argumenta ili resenja za odredjeni problem.
persona non grata
Odlicno.
Sad su ti argumenti bitno drugaciji od onih prvih.
Te hajde da onda pocnemo od pocetka.

SVI apsolutno imaju prva da komentarisu, pozitivno i/ili negativno kritikuju SVE.
Apsloutno ne moras da imas resenje, predlog,opciju da bi imao misljenje o necemu. Apsolutno ne smes da cutis ako ti se nesto ne svidja a radi se u tvoje ime.
I apsolutno moras da imas argument.

Hajde sad ti meni lepo kazi sta od navedenog nisam uradila time sto sam rekla AbortiranomTeroristi da aktivisti, a narocito oni koji vole da ih mediji vole, moraju da budu u stanju da cuju i negativne kritike.
Tj da narocito moraju da slusaju i cuju sta populacija koju predstavljaju ima da kaze povodom rada, pisanja, tv nastupa... a da im, kad im se to sto cuju ne svidi, odmah ne kazu - imate hrabrosti samo da serete (sto nije istina - evo samo jednog pitanja: jesu li Slobodan Stojanovic i Abortirani Terorista bili jednini ucesnici ijednog prajda u Beogradu?), zasto ne prestanete da serete i posvetite se sopstvenoj sreci (sto je, za pocetak potpuno nipodastavanje i vredjanje npr onoga sto si i sam rekao - da si sam svoj covek u borbi za prava gej populacije).

Te stoga - velika je greska videti ovaj Stojanovicev lament kao 'aktivizam'. Jer taj clanak to nije. (I necu vise da mu pomazem).
Takodje je velika greska ljudima koje predstavljas i u cije ime i na ciju polzu nesto radis govoriti da seru i da nemaju prava da iskazu misljenje o tvom javnom radu ako je to misljenje negativno ili suprotno od tvojeg.
Korisnikov avatar
By blenta

Apsolutno ne smes da cutis ako ti se nesto ne svidja a radi se u tvoje ime.

Takodje je velika greska ljudima koje predstavljas i u cije ime i na ciju polzu nesto radis govoriti da seru i da nemaju prava da iskazu misljenje o tvom javnom radu ako je to misljenje negativno ili suprotno od tvojeg.
amen,
a pogotovu jer su za svoj "ucinak" placeni
ne direktno iz tvog dzepa
ali ti si jedan od glavnih stakeholdera
Korisnikov avatar
By _Ra_
smaug napisao:

Odlicno.

SVI apsolutno imaju prva da komentarisu, pozitivno i/ili negativno kritikuju SVE.
Apsloutno ne moras da imas resenje, predlog,opciju da bi imao misljenje o necemu. Apsolutno ne smes da cutis ako ti se nesto ne svidja a radi se u tvoje ime.

Hajde sad ti meni lepo kazi sta od navedenog nisam uradila time sto sam rekla AbortiranomTeroristi da aktivisti, a narocito oni koji vole da ih mediji vole, moraju da budu u stanju da cuju i negativne kritike.
Tj da narocito moraju da slusaju i cuju sta populacija koju predstavljaju ima da kaze povodom rada, pisanja, tv nastupa... a da im, kad im se to sto cuju ne svidi, odmah ne kazu - imate hrabrosti samo da serete (sto nije istina - evo samo jednog pitanja: jesu li Slobodan Stojanovic i Abortirani Terorista bili jednini ucesnici ijednog prajda u Beogradu?), zasto ne prestanete da serete i posvetite se sopstvenoj sreci (sto je, za pocetak potpuno nipodastavanje i vredjanje npr onoga sto si i sam rekao - da si sam svoj covek u borbi za prava gej populacije).

Te stoga - velika je greska videti ovaj Stojanovicev lament kao 'aktivizam'. Jer taj clanak to nije. (I necu vise da mu pomazem).

Ja nigde nisam promenio argumente, naprotiv, jos sam ih vise razjasnio.
Vec ti govorim jednu stvar, iznova i iznova. A to je da su argumenti koje ti navodis krajnje banalni (VIP status, toplo pivo) i nemaju sirinu u pogledu na "problem aktivizma". Nekako su egoisticni i uskogrudi. Pa i ono kukanje o zarezima, ustasama i svim ostalim baljezganjem dragih forumasa ne cini argumentovanu kritiku...vec emocionalno izdrkavanje.
Ovde je izgleda najveci problem taj sto je tamo neki levi sajt objavio nezadovoljstvo jednog gaya svojom zemljom, nego problemi u kojima lezimo ne samo mi nego i taj aktivizam.
Ali ako neko kaze "ako znas bolje, onda hajde ti." svi se nadju uvredjeni ili ignorisu taj komentar. Zaista, mudrosti u kritici na sve strane, ali ako treba resenja...MUK..niko ni da bekne.
Alergican sam na tu kuknjavu "u moje ime", to je zaista iritantno. Koji to deo aktivizma ne podrzavas? gay prava? brak ? decu? koliko je meni poznato, svi aktivisti se bore za to. Jedina razlika je u licnom pristupu i nacinu borbe. Neko je konvencionalan neko ne. U svakom slucaju, prednost (po meni) treba da imaju oni koji nesto rade na gay pitanju, kao i oni koji su konstruktivni u idejama i kritikama. A ovi morzevi sto sede iza monitora i cuvaju svoju guzu, a puni su argumenata bez bilo kakve sustine, zaista mi nekako dodju na dno lestvice.
I ne branim ja ovde Bobana, vec trazim pravu kritiku dela njegovog aktivizma. Pa onda da pricamo. A ne da mi tu sve neke svetice guraju pricu o zarezima, pivu, i pescaniku.
Korisnikov avatar
By smaug
_Ra_ napisao:
smaug napisao:

Odlicno.

Ja nigde nisam promenio argumente, naprotiv, jos sam ih vise razjasnio.
Vec ti govorim jednu stvar, iznova i iznova. A to je da su argumenti koje ti navodis krajnje banalni (VIP status, toplo pivo) i nemaju sirinu u pogledu na "problem aktivizma". Nekako su egoisticni i uskogrudi. Pa i ono kukanje o zarezima, ustasama i ostalim baljezganjem dragih forumasa ne cini argumentovanu kritiku...vec emocionalno izdrkavanje.
Ovde je izgleda najveci problem taj sto je tamo neki levi sajt objavio nezadovoljstvo jednog gaya svojom zemljom, nego problemi u kojima lezimo ne samo mi nego i taj aktivizam.
Ali ako neko kaze "ako znas bolje, onda hajde ti." svi se nadju uvredjeni ili ignorisu taj komentar. Zaista, mudrosti u kritici na sve strane, ali ako treba resenja...MUK..niko ni da bekne.
Alergican sam na tu kuknjavu "u moje ime", to je zaista iritantno. Koji to deo aktivizma ne podrzavas? gay prava? brak ? decu? koliko je meni poznato, svi aktivisti se bore za to. Jedina razlika je u licnom pristupu i nacinu borbe. Neko je konvencionalan neko ne. U svakom slucaju, prednost (po meni) treba da imaju oni koji nesto rade na gay pitanju, kao i oni koji su konstruktivni u idejama i kritikama. A ovi morzevi sto sede iza monitora i cuvaju svoju guzu, a puni su argumenata bez bilo kakve sustine. Zaista mi nekako dodju na dnu lestvice.
I ne branim ja ovde Bobana, vec trazim pravu kritiku dela njegovog aktivizma. Pa onda da pricamo. A ne da mi tu sve neke svetice guraju pricu o zarezima, pivu, i pescaniku.
Ne vredi Ra. Nemas ti pojma o cemu pricam. Nista ti nisi razumeo.

A ja bih stvarno morala da prestanem da bacam bisre pred svinje.
Korisnikov avatar
By _Ra_
smaug napisao:
Ne vredi Ra. Nemas ti pojma o cemu pricam. Nista ti nisi razumeo.

A ja bih stvarno morala da prestanem da bacam bisre pred svinje.

:lol: :lol: :lol:

Zadrzi ti svoje bisere, thank you very much.
Korisnikov avatar
By Stripi
_Ra_ napisao: Draga moja Smaug.

[/color]
Okej, tako ne nađe neki peder fašist koji ide okolo i izjavljuje da su parade pretjerane, da se on osjeća sigurno i komforno i da su lgbt prava na zadovoljavajućem nivou i da bi svi pederi koji imaju potrebu za brakom i djecom trebali naći osobe suprotnog spola da ispune svoje ambicije. To naiđe na ogromnu podršku kod većine homofobne populacije.
Takvo šta ne bi trebalo iskomentirati, jer bože moj, gay je, nekakav aktivist i ti ga ne plaćaš iz svog džepa?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!