Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Aksentiev
dharmox,DAJ MOLIM TE KAZI MI ODAKLE TI ZNAS DALI SAM JA NACITAN ILI NENACITAN.KOLIKO SE SECAM,JA NISAM SPOMENUO TO KOLIKO GODINE IMAM I TI NE MOZES MENE PROCENJIVATI DALI SAM JA NACITAN ILI NENACITAN I ZATO PRESTANI DA OSTAVLJAS TAKVE GLUPE KOMENTARE
Korisnikov avatar
By dharmox
Aksentiev napisao:POCETAK ROMANA KOJI JE POSTAVLJEN NA POCETKU OVE TEME NIJE MOJ I NISAM GA JA POSATVIO,VIDIM DA JE U PITANJU NESPORAZUM,JA MOJ ROMAN NISAM POSTAVIO
Vidim, filipikum je autor. :cupakosu:

Sve što sam napisao odnosi se na filipikuma, a ti prestani da koristiš CapsLock, sve je jasno.
Korisnikov avatar
By Aksentiev
dharmox,pa primetio sam ,brate ,da si ti nesto pobrkao,pomislio si da je deo iz romana na pocetku teme moj,ali nema veze,lose si razumeo.
A sto ga nema ovaj nislija koji je otvorio ovu temu i ostavio deo iz njegovog romana ovde?
Korisnikov avatar
By bas bleu
nothing trumps mindless optimism & ignorance.
Korisnikov avatar
By Aksentiev
Orlando the Lady,ja govorim srpskim jezikom,kao sto vidis i nemoj da ti mene ovde kritikujes.Ako neku gresku u pisanju na ovom forumu napravim to je zato sto previse brzo odkucam tekst,pa necu ovo sto pisem na forumu objaviti u novinama ili bilo gde drugde pa da moram da pazim na to kako sam sta napisao i nemoj ti mene da ucis lepom pisanju
Korisnikov avatar
By Tungi
Kakav si ti to potencijalni romansijer, kad ne prihvatas kritiku? :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Aksentiev napisao:Orlando the Lady,ja govorim srpskim jezikom,kao sto vidis i nemoj da ti mene ovde kritikujes.Ako neku gresku u pisanju na ovom forumu napravim to je zato sto previse brzo odkucam tekst,pa necu ovo sto pisem na forumu objaviti u novinama ili bilo gde drugde pa da moram da pazim na to kako sam sta napisao i nemoj ti mene da ucis lepom pisanju
:lol: Isti Milivojev!

*otkucati
* , kao sto vidis,
* ti mene ovde da kritikujes

....

I imaj u vidu jos ove dve stvari:
- ne ucim te ,,lepom pisanju'' vec ti ispravljam jezicke greske
- da te UCIM gramatici ili ,,lepom pisanju'', veruj mi da bih ti to naplatila :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Aksentiev napisao:Orlando the Lady,E SAD DALI SAM NAPISAO ,,MOJ'' ILI ,,SVOJ'' TO VEC NIJE TVOJ PROBLEM
Zasto bi uopste bio moj problem? To je tvoj problem na koji ti se ovde i sada ukazuje. ЏУЏУБЕЈЦУ НЕПИСМЕНИ!
Korisnikov avatar
By Aksentiev
HTEO SAM DA KAZEM DA NIJE U REDU DA ME ZBOG JEDNU JEDINU REC NEGATIVNO KRITIKUJE,JER OVO STO SE PISE OD KOMENTARA NA FORUMU NIJE POTREBNO NI GRAMATICKI DA SE PISE
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
nije potrebno ni da se pise

u tvom slucaju

ali ko[piraj jednu stranicu romana ovde, mozda nam se utisak popravi... bio si obazriv u pisanju, valjda
Korisnikov avatar
By bas bleu
Aksentiev napisao:HTEO SAM DA KAZEM DA NIJE U REDU DA ME ZBOG JEDNU JEDINU REC NEGATIVNO KRITIKUJE,JER OVO STO SE PISE OD KOMENTARA NA FORUMU NIJE POTREBNO NI GRAMATICKI DA SE PISE
Slika
Korisnikov avatar
By bas bleu
Popeye napisao:people, this is like shooting fish in a barrel. :drama:
zamislite kad je meni neugodno! :shocked:
going soft in the old age, are we? :giggle:
Korisnikov avatar
By Aksentiev
Orlando the Lady,MA KOJI SI BRE TI KURAC DA MI OVDE ISPRAVLJAS GRESKE,NEMA SVRHE RASPRAVLJATI SE SA TOBOM,ZAOBIDJI MOJE KOMENTARE I JA CU TVOJE,NE VREDJAM TE A TI SI POCELA DA ME VREDJAS,TAKVIM NEVASPITANIM BUDALAMA POPUT TEBE NIJE MESTO DA OSTAVLJAJU KOMENTARE U OBLASTI IZ KULTURE I UMETNOSTI,JER SE VIDI KOLIKO SI GLUPA.POZDRAV I NE PISI MI VISE,OVDE ZAVRSAVAM RASPRAVU SA TOBOM
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Aksentiev napisao:Orlando the Lady,MA KOJI SI BRE TI KURAC DA MI OVDE ISPRAVLJAS GRESKE,NEMA SVRHE RASPRAVLJATI SE SA TOBOM,ZAOBIDJI MOJE KOMENTARE I JA CU TVOJE,NE VREDJAM TE A TI SI POCELA DA ME VREDJAS,TAKVIM NEVASPITANIM BUDALAMA POPUT TEBE NIJE MESTO DA OSTAVLJAJU KOMENTARE U OBLASTI IZ KULTURE I UMETNOSTI,JER SE VIDI KOLIKO SI GLUPA.POZDRAV I NE PISI MI VISE,OVDE ZAVRSAVAM RASPRAVU SA TOBOM
Nisam glupa, ali sam paranoidna: Milivojeve, ako si to ti, znaj da sam- ovo ja, tvoja najdraza koleginica Jeca. :D

A od Milivojeva ( http://www.youtube.com/watch?v=0pSMunb24a0 ) ocekujemo roman sa lgbt motivima cim pre.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Upecao si se. :) Ma salim se. Namera mi je bila da promovisem kolegu. Gde smo stali... kamo izvod iz romana?
Korisnikov avatar
By Aksentiev
Tek sada sam nesto pretrazivao na internetu iz saznao za tog pisca,iskren da budem pomalo i fizicki licimo jedan na drugog.heheheheheheheheheh
Korisnikov avatar
By IriS
Aksentiev napisao:kada budem imao vremena tada cu postaviti odlomak iz romana kojeg sam poceo da pisem.
kojeg sam počeo da pišem :doh:

kad/ako ga budeš objavljivao, nadam se da će lektor duplo da ti naplati :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!