Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Aksentiev
Ovde pisite o knjigama gay tematike.Za pocetak napisacu nesto o knjzi Bazenska biblioteka.
„Prvi veliki britanski roman koji gej život smešta na moderno mesto i u moderan kontekst… Istorijski roman i istorijski debi.“
GUARDIAN

Prvi roman Alana Holinghersta jeste tour de force: mračno erotsko delo u čijem je središtu prijateljstvo između Vilijama Bekvita, mladog homoseksualnog aristokrate koji vodi povlašćen i promiskuitetan život, i vremešnog lorda Nantviča, koji traga za svojim biografom.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
imam potmuli osećaj da postoji tema.
mrsko mi tražiti..

no.
hoće li mi neko za rođendan kupiti ovu knjigu?
Slika

mogu samo i korice. :shmi:
By Hans
Tema postoji. I mislim da je ona sa spiskom od 100 gay romana oder so was.

Kurvine, verujem da je ....knjiga predobra. :)
Korisnikov avatar
By Aksentiev
nemam pojima dali tema za gay knjige na ovom forumu postoji od ranije,na forumu sam novi tako da nisam listao sve teme,ali i da postoji nema veze,nije lose obnoviti neku temu koja je bila ranije otvarana
Korisnikov avatar
By Torry
Aksentiev napisao:Ovde pisite o knjigama gay tematike.Za pocetak napisacu nesto o knjzi Bazenska biblioteka.
„Prvi veliki britanski roman koji gej život smešta na moderno mesto i u moderan kontekst… Istorijski roman i istorijski debi.“
GUARDIAN

Prvi roman Alana Holinghersta jeste tour de force: mračno erotsko delo u čijem je središtu prijateljstvo između Vilijama Bekvita, mladog homoseksualnog aristokrate koji vodi povlašćen i promiskuitetan život, i vremešnog lorda Nantviča, koji traga za svojim biografom.

gde ima da se nadje knjiga?
Korisnikov avatar
By mOwbid
The Confusions of Young Törless - Robert Musil
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!