Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

http://www.independent.co.uk/extras/sun ... 32519.html

:shock:

Upravo gledam na tv-u emisiju o ženama koje se zaljubljuju u predmete: lukove, zidove, ograde, giljotine... :wtf: i ne verujem očima i ušima. Zar je tako nešto zaista moguće!? Pogotovo kad ih slušam kako opisuju svoju "ljubav"... zaista osećam da govore istinu, da su zaista zaljubljene u te predmete.

Evo link za emisiju pa pogledajte ukoliko ste zainteresovani:

http://www.youtube.com/watch?v=kPlGI-xrnVk

E svašta...
Korisnikov avatar
By Mars
"I know it's wrong to be in love with a thing," she says. "But, from our very first moment together, I knew it had stolen my heart."

Oprah Winfrey on iPad (klik)

Inače ko voli da se čudi, preporučujem TLC šou program "My Strange Addiction"

''
Korisnikov avatar
By Mars
A samo žene?

Edit: u što bi voleo da se pojavi još jedna onakva lujka (il još bolje muškarac - na kraju krajeva San Francisco je u pitanju!) pa da kaže "Most je MOJ - MRŠ kurvo, sklanjaj se od njega!!"

Pa da se biju i čupaju za kose oko njega.

Ja da sam producent, šou bi se razvijao u tom pravcu...
Korisnikov avatar
By Mars
Ove bar za nešto čvrsto, opipljivo i konkretno.

Ona naša bila udata za sazvežđe. QEI za Englesku...
Korisnikov avatar
By ultraviolet
grešna mi duša, što je slatka ova kendis. a i onaj ortak. ju ju.
Korisnikov avatar
By acid drop
jesam li ja čudna ako mi ovo uopšte nije čudno?

baš je :sweet:
Korisnikov avatar
By acid drop
zamišljam da se jedno jutro probudim i devojka mi kaže: "draga, prevarila sam te sa krivim tornjem u pizi."
Korisnikov avatar
By Mars
Hm...proveri u tom slučaju ti to dalje - možda nije luckasta nego savršeno iskrena i normalna...ono "Pa kako nisam, duso - REKLA sam ti, kako se ne secas..." :D

Leaning Tower of Pisa:
"A variation of the sex act the Eifel Tower, in which the two males are standing behind and in front of the female, where one is penetrating her anus while the other is penetrating her vagina."

(Za one koji žele više da znaju: Urban Dictionary)

:sweet:
Dok god ne ugrožava drugo živo biće, ne vidim problem... sem u giljotini, što lako može postati predmet za ugrožavanje drugih.

Ja sam u jednoj naučnoj emisiji gledao prilog o muškarcima koji su u monogamnoj vezi sa lutkama namenjenim u sexualne svrhe, ali ne one na napuhavanje već silikonske ili šta li.
Uglavnom, većina je nesposobna za kontakt sa pravom osobom, iako pokazuju želju i nadu za tim.
Takođe se pominje da je u pitanju i želja za potpunom dominacijom nad partnerom :uplasen:
Korisnikov avatar
By m..
pa imas i one zene sto se udaju za robijase na dozivotnim robijama, isto tako zaljubljene do balcaka. (nisam gledala ove klipove, odmah da se distanciram). uzasno je zgodno zaljubiti se u nekog (nesto) sto nikako nije u stanju da odbije, povredi, razocara. ima li srecnije kombinacije, osim sto (po meni) nije srecna (gde je tu izazov?). ljudi imaju tu potrebu da daju, da vole i skroz je interesantno sto neko to moze da usmeri u nekom xy pravcu i da mu bude do jaja. ne znam,meni je licno to jako jako daleko, pa ja nisam imala ni celebrity crushove. ja se zaljubim u osobu koja je prisutna i interaktivna.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!